KIek esu uzejusi i kitus forumus, tai niekur nemaciau, kad net butu tos 10 min paliktos zinutes keitimui ...
Mastykit, ka rasot ir viskas bus OK
O AS NEBALSAVAU APKLAUSOJE( CIA KIEK LAIKO PRALEIDZIATE FORUME), O RASO KAD JAU
QUOTE (viksrelis @ 2004 05 28, 08:04) |
KIek esu uzejusi i kitus forumus, tai niekur nemaciau, kad net butu tos 10 min paliktos zinutes keitimui ... Mastykit, ka rasot ir viskas bus OK |
Nu kur jau nera-ir take galima, ir bangoj, praktiskai visur galima redaguot ar keist..
Bus maziau atvirumo, nes juk kai kalbi siaip su zmogum, tai jis i diktofona neirasineja, o cia gali atkasti tavo ir pries metus parasyta koki pasireiskima apie barni su vyru ar pan...Budavo cia atveju, kai kokia citata is zmogaus zinutes valkioja paskui per visa interneta..
Kas minute nuomone kaitaliot gal ir ner gerai, bet kas menesi pvz. , tai tam tikrais atvejais normalu
VA AS APAIZIUREJAU KAD NE TEN PARASIAU- NU IR NEGALIU NIEKO PAKEIST
QUOTE (svetima @ 2004 05 28, 11:29) |
Nu kur jau nera-ir take galima, ir bangoj, praktiskai visur galima redaguot ar keist.. |
na taip yra daug kur galima keisti,pvz forumas.lietuvauzsienyje.lt
bet siaip ziurint is kitos puses,kai kalbames benraujamerealiame gyvenime,juk pasakytu zodziu neiskerpame??jau kas pasakyta tas pasakyta.reikia gerai apgalvoti ka rasai.
as irgi dauguma zinuciu noreciau pakeisti,bet ka darysi,jau ka pasakiau ta.
netryniau žinučių, nebent tekdavo klaidą gramatinę ar kitokią ištaisyt , papildyti
Na gerai, jei leistu vel taisyti visas zinutes? Vis tiek neturetum galimybes taisyti svetimu postu, kur cituojama tavo zinute
pageidaučiau, kad leistų taisyti.
o kad išliktų originalus tekstas ir negalima būtų išsiginti savo žodžių, juos paprasčiausiai reikėtų cituoti.
tai tik mano nuomonė
o kad išliktų originalus tekstas ir negalima būtų išsiginti savo žodžių, juos paprasčiausiai reikėtų cituoti.
tai tik mano nuomonė
As irgi iz tai, kad galima butu taisyti
IR MAN PATIKO , KAI LEISDAVO KEISTI. PVZ.: ĮDĖJAU VAIKŲ NUOTRAUKĄ , O PO TO , RADUSI GRAŽIUS RĖMELIUS , ĮRĖMINAU JĄ IR SUKEIČIAU
MAN DAR BUVO TAIP , KAD VELYKINIAI MANO SVEIKINIMAI ,T.Y. PAVEIKSLIUKAI , KURIUOS ĮDĖJAU KITOMS DALYVĖMS ĖMĖ IR DINGO (ATSIRADO KRYŽELIAI ). TADA SUSIRADAU SAVO SVEIKINIMUS IR ĮDĖJAU KITUS VELYKINIUS PAVEIKSLIUKUS . O DABAR NEGALĖSIU
MAN DAR BUVO TAIP , KAD VELYKINIAI MANO SVEIKINIMAI ,T.Y. PAVEIKSLIUKAI , KURIUOS ĮDĖJAU KITOMS DALYVĖMS ĖMĖ IR DINGO (ATSIRADO KRYŽELIAI ). TADA SUSIRADAU SAVO SVEIKINIMUS IR ĮDĖJAU KITUS VELYKINIUS PAVEIKSLIUKUS . O DABAR NEGALĖSIU