Kaip gera turėti žmogų, kuris paprastą dieną verčia stebuklinga,kada, rodos, visos gėlės žydi tik man nepasant to, kad už lango žvarbi žiema...
~ ~ ~
Tą dieną grįždama iš darbo tikėjausi kaip visada pamatyti Tave, mano žmogau, drybsantį skersai lovos ir saldžiai miegantį po ilgos ir sunkios darbo pamainos.
Tačiau akys pastebi ant stalo kambaryje stovinčią gėlių puokštę, balto vyno taures ir užrašą:
Mylimai žmonai
[attachmentid=45298]
Čia pat koridoriuje matau raštelį:
Myliu Tave širdele! Iki torto liko 0,5 metro

[attachmentid=45297]
Mano lūpose žaidžia šypsena, įbėgu į virtuvę, apsidairau, o šaldytuve-vėl raštelis: Galima valgyti. Su meile- Tavo vyras

[attachmentid=45295]
Ištraukiu iš šaldytuvo didžiulį Tavo gamintą tortą, nuostabiai kvepiantį, papuoštą didžiule širdele...

kačiuk, Tu žinai, kad Tavo žmona smaližė, kad ji alpsta nuo saldumynų, bet vos tik paragavusi Tavo rankomis gaminto torto užsigeidžiu kito saldaus lyg medus dalyko-Tavo bučinio.

Pribėgu prie Tavęs, žvelgiu į Tave miegantį akimis, pilnomis džiaugsmo ašarų, švelniai žadinu bučiniu, į kurį sutalpinu visą savo šilumą ir begalinį džiaugsmą, kurį suteiki man kasdien, jau vien būdamas šalia manęs.
Tai buvo nuostabus vakaras, kurį praleidome smaližiaudami tortą, gerdami vyną ir pamiršę žiemos šaltį, kurį tirpdo jausmas, gyvenantis mūsų širdyse

Myliu Tave, mano kačiuk!