Ir kvapas visai neblogas. O šiaip ir vien dėl buteliuko verta pirkti Bet išvis jų esu mačiusi tik vienoje parduotuvėje ir nesu radusi jokioje internetinėje parduotuvėje.
QUOTE(Kalpana @ 2011 03 18, 00:17)
Ir kvapas visai neblogas. O šiaip ir vien dėl buteliuko verta pirkti Bet išvis jų esu mačiusi tik vienoje parduotuvėje ir nesu radusi jokioje internetinėje parduotuvėje.
O koks kvapas? Ir kur esate maciusi, gal pasakytumet?
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 17, 21:03)
visai norėčiau išbandyt. natos įdomios.
Aš ant nematuškų tokį gražų pirkčiau...
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 19:58)
Aš ant nematuškų tokį gražų pirkčiau...
kad nelabai yra kur
yra dar baltas buteliukas, mačiau ebay, bet ne toks kvapas ten visai.
Bet šiaip smagu būtų tai mergiotei galvą sukioti...
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 20:12)
Bet šiaip smagu būtų tai mergiotei galvą sukioti...
kaip tam multike... lekiu per kalnus, žiūriu, mergiotė dainuoja.. ėmiau ir nusukau jai galvą vai či čiaku vai či čiak...
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 18, 20:18)
kaip tam multike... lekiu per kalnus, žiūriu, mergiotė dainuoja.. ėmiau ir nusukau jai galvą vai či čiaku vai či čiak...
Nostalgiška... Ale kažkodėl tuomet tas vai či čiaku labai užknisdavo Bet galvos nusukimą efektingai pabrėždavo
QUOTE(Shumeras @ 2011 01 20, 19:21)
Kiek ant LT situ yra pardave, tai tik papildymus be paties buteliuko bent jau iki praeitos savaites si statistika teisinga - kai buvau VDK
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 18, 08:16)
O koks kvapas? Ir kur esate maciusi, gal pasakytumet?
Kvapas pasirodė panašus į Parfum d'Empire - Aziyade, tik nuo pastarojo skiriasi, kad nėra kumino. Taip pat Isabela Capeto mažiau saldūs, švelnesni, lyginant su Aziyade (bent jau taip man pasirodė). Ant odos netestavau. Esu uosčiusi tik pakvėpintą audinio skiautę.
Kvepalus atsitiktinai aptikau viename prabangiame prekybos centre Ženevoje, Šveicarijoje.
Kvepalų baltame buteliukyje nesu uosčiusi.
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 21:20)
Nostalgiška... Ale kažkodėl tuomet tas vai či čiaku labai užknisdavo Bet galvos nusukimą efektingai pabrėždavo
koks to vaičičiaku pavadinimas (aš apie multiplikacinį ) - gal atsimenat? eičiau senosios animacijos pakete pasikuist....
QUOTE(Renatina @ 2011 03 19, 07:46)
koks to vaičičiaku pavadinimas (aš apie multiplikacinį ) - gal atsimenat? eičiau senosios animacijos pakete pasikuist....
Berods "Kalnų daina"...