Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai:

user posted image

visai norėčiau išbandyt. natos įdomios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 17 kovo 2011 - 21:03
Ir kvapas visai neblogas. O šiaip ir vien dėl buteliuko verta pirkti biggrin.gif Bet išvis jų esu mačiusi tik vienoje parduotuvėje ir nesu radusi jokioje internetinėje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 03 18, 00:17)
Ir kvapas visai neblogas. O šiaip ir vien dėl buteliuko verta pirkti  biggrin.gif Bet išvis jų esu mačiusi tik vienoje parduotuvėje ir nesu radusi jokioje internetinėje parduotuvėje.

O koks kvapas? ax.gif Ir kur esate maciusi, gal pasakytumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 17, 21:03)
visai norėčiau išbandyt. natos įdomios.

ant nematuškų tokį gražų pirkčiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 19:58)
ant nematuškų tokį gražų pirkčiau...  biggrin.gif

kad nelabai yra kur smile.gif
yra dar baltas buteliukas, mačiau ebay, bet ne toks kvapas ten visai.
Atsakyti
Bet šiaip smagu būtų tai mergiotei galvą sukioti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 20:12)
Bet šiaip smagu būtų tai mergiotei galvą sukioti...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kaip tam multike... lekiu per kalnus, žiūriu, mergiotė dainuoja.. ėmiau ir nusukau jai galvą smile.gif vai či čiaku vai či čiak... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 18, 20:18)
lotuliukas.gif kaip tam multike... lekiu per kalnus, žiūriu, mergiotė dainuoja.. ėmiau ir nusukau jai galvą smile.gif vai či čiaku vai či čiak... smile.gif

Nostalgiška... Ale kažkodėl tuomet tas vai či čiaku labai užknisdavo doh.gif Bet galvos nusukimą efektingai pabrėždavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 01 20, 19:21)
Nier sudėtinga pabandyt ČIA

Kiek ant LT situ yra pardave, tai tik papildymus be paties buteliuko g.gif bent jau iki praeitos savaites si statistika teisinga - kai buvau VDK
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 03 18, 08:16)
O koks kvapas?  ax.gif Ir kur esate maciusi, gal pasakytumet? 4u.gif

Kvapas pasirodė panašus į Parfum d'Empire - Aziyade, tik nuo pastarojo skiriasi, kad nėra kumino. Taip pat Isabela Capeto mažiau saldūs, švelnesni, lyginant su Aziyade (bent jau taip man pasirodė). Ant odos netestavau. Esu uosčiusi tik pakvėpintą audinio skiautę.
Kvepalus atsitiktinai aptikau viename prabangiame prekybos centre Ženevoje, Šveicarijoje.
Kvepalų baltame buteliukyje nesu uosčiusi.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 18, 21:20)
Nostalgiška... Ale kažkodėl tuomet tas vai či čiaku labai užknisdavo  doh.gif  Bet galvos nusukimą efektingai pabrėždavo  mirksiukas.gif

koks to vaičičiaku pavadinimas (aš apie multiplikacinį ax.gif ) - gal atsimenat? eičiau senosios animacijos pakete pasikuist....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 03 19, 07:46)
koks to vaičičiaku pavadinimas (aš apie multiplikacinį ax.gif ) - gal atsimenat? eičiau senosios animacijos pakete pasikuist....

Berods "Kalnų daina"...
Atsakyti