Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai:

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 10, 10:10)
Pasigrazinusi Elle ax.gif

Žavingai pasitepliojusi thumbup.gif
Atsakyti
Grazus butelaiciai:
user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Sorry, jei kartojuosi ir sie grazuoliai buvo ideti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 15 vasario 2011 - 19:24
O gal zinot kur gauti Vilniuje buteliuka persipilt kvepalus - sugedo prados purkstukas.. o daugiau kaip puse butelio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2010 10 22, 12:01)
o vyriškus buteliukus tinka čia komentuot? rolleyes.gif
kaip pats kvepaliukas nežinau neuosčiau bet buteliukas tai toks "geziškas", fu. nenorėčiau pamatyt tokio prie MB kvepalų.

Man tai fainai, vis kas nors įdomiau ax.gif

Demeter buteliukai regis tokie, nu tokie... doh.gif
user posted image
bet... kaip jų kamšteliai nerealiai maunasi, nu taip lyg pagimdyti būtų tų buteliukų. Taip op ir prisitaiko prie buteliukų, lyg kokios tikros galvutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2011 02 23, 00:44)
O gal zinot kur gauti Vilniuje buteliuka persipilt kvepalus - sugedo prados purkstukas.. o daugiau kaip puse butelio...  verysad.gif

Yra visokių atomikų (ir po 30 ml, o gal ir didesnių, 30 ml tai tikrai yra, pati esu pirkusi, tik jie nelabai gražūs, iš gražesnių - 15 ml spalvotuose plastikiniuose dėkluose, be papuošimų, turiu juodą ir sidabrinį - šalia kitų kvepalų buteliukų net visai padoriai atrodo smile.gif) Minsko IKI rūsy ir Trakų g. pradžioj rusiškos kosmetikos parduotuvytėse
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 23, 07:13)
Yra visokių atomikų (ir po 30 ml, o gal ir didesnių, 30 ml tai tikrai yra, pati esu pirkusi, tik jie nelabai gražūs, iš gražesnių - 15 ml spalvotuose plastikiniuose dėkluose, be papuošimų, turiu juodą ir sidabrinį - šalia kitų kvepalų buteliukų net visai padoriai atrodo smile.gif) Minsko IKI rūsy ir Trakų g. pradžioj rusiškos kosmetikos parduotuvytėse

Man atrodo, tu grazesniu, jau ne atomiku, galima VCUPe rast, kur pilstomus parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 23, 13:23)
Man atrodo, tu grazesniu, jau ne atomiku, galima VCUPe rast, kur pilstomus parduoda? g.gif

O kur ten VCUPe pilstomus parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 23, 12:33)
O kur ten VCUPe pilstomus parduoda?  g.gif

Pirmam aukste prie kvietku g.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2011 02 22, 22:44)
O gal zinot kur gauti Vilniuje buteliuka persipilt kvepalus - sugedo prados purkstukas.. o daugiau kaip puse butelio...  verysad.gif

Disesniu ir graziu atomiku yra Flagmane, tik kainos siek tiek kandziojasi.
Atsakyti
Aciu uz geras vietikes, reiks nulekt. O Flagmane tai kurioj cia vietoj? ir ka reiskia "kandziojasi"? Radau nete vieni virs 65 lt nori uz bonkele, tai sakyciau g.gif - grazu, bet tiek nenoriu mokket. O kaip jie purskia? Gerai paskirsto laselius?
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2011 02 23, 16:51)
Aciu uz geras vietikes, reiks nulekt. O Flagmane tai kurioj cia vietoj? ir ka reiskia "kandziojasi"? Radau nete vieni virs 65 lt nori uz bonkele, tai sakyciau  g.gif - grazu, bet tiek nenoriu mokket. O kaip jie purskia? Gerai paskirsto laselius?

Yap, tokias kainas ir maciau ten. Kadangi tiek nemokejau, tai supracio neturiu kaip jie purskia.
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2011 02 23, 17:51)
Aciu uz geras vietikes, reiks nulekt. O Flagmane tai kurioj cia vietoj? ir ka reiskia "kandziojasi"? Radau nete vieni virs 65 lt nori uz bonkele, tai sakyciau  g.gif - grazu, bet tiek nenoriu mokket. O kaip jie purskia? Gerai paskirsto laselius?

Tie is Traku g. Koslinos gerai purskia ir kainuoja keliolika litu (tie po 30ml)
Atsakyti