Vintage AVON Christmas ANGEL Cologne TIMELESS Ariane BOTTLE
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 20, 12:47)
net nežinau kodėl, bet man gražu
Gražu ir man - vintažu kvepia...
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 20, 12:48)
Gražu ir man - vintažu kvepia...
radau visą pardę. grožiai, bet ir kainos oi oi ....
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 20, 12:50)
Gražu ten viskas... nuo daiktų iki kainų
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 20, 12:47)
Man irgi dailu. Jaukūs mieli buteliukai
QUOTE(katalike @ 2010 10 31, 19:36)
Gražu pažiūrėt...Norėčiau juos ir pauostyti
va, čia tai grožis... Agonist Kallocain
QUOTE(katalike @ 2010 11 25, 18:06)
va, čia tai grožis... Agonist Kallocain
Jau tokio tai nelaikyčiau spintelėje Kur nors ant akių dėčiau
Man asmeniškai labiausiai patinka Dior-J'adore kvepalų buteliukas. Toks neapkrautas, elegantiškas, prabangus ir labai skoningas nors kvepalai man šiaip sau
Dar labai patinka Spears kvepalų buteliukai. Irgi pernelyg neapkrauti, labai malonūs akiai, tokie žaismingi, spalvoti,tų burbulų-buteliukų dar visokių spalvų būna.
Dar labai patinka Spears kvepalų buteliukai. Irgi pernelyg neapkrauti, labai malonūs akiai, tokie žaismingi, spalvoti,tų burbulų-buteliukų dar visokių spalvų būna.
QUOTE(salutvera @ 2010 11 26, 12:33)
Man asmeniškai labiausiai patinka Dior-J'adore kvepalų buteliukas. Toks neapkrautas, elegantiškas, prabangus ir labai skoningas nors kvepalai man šiaip sau
Jadore manau isliekanti klasika. Ir dizainas grazus ir is toli atpazinsi, kad cia sitie. 10 balu dizaineriui (kaip masinei gamybai)
O Spears .... lyg ir nedadaryti. Seip kiek zinau kristaliukai tai swarovski. Kamstukas kazkoks ...Bet jei vertinti kaip skirtus jaunimui, paauglems - rysku, traukia aki, zaisminga.
Originalu, vienok
Atsiprašau už "paklodę", neradau mažesnės foto
Atsiprašau už "paklodę", neradau mažesnės foto