Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai:

QUOTE(by ki @ 2014 06 04, 12:01)
10.49 svaru

... blink.gif uz pusdyki...
Atsakyti
user posted image
vieni is baisesniu...
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 06 04, 22:19)
vieni is baisesniu...

lotuliukas.gif

Man įdomus jų sukurtas santykis - buteliuko lengvumo ir kvapo intensyvumo. Na, toks išskirtinis derinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 06 04, 21:19)
vieni is baisesniu...

+1 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 06 04, 21:57)
lotuliukas.gif
Man įdomus jų sukurtas santykis - buteliuko lengvumo ir kvapo intensyvumo. Na, toks išskirtinis derinys  smile.gif

as net negaliu prisiverst parduotuvej ju turinio pauostyt. vienus uosciau kadaise-net labai patiko, bet daugiau ranka nekyla link tu skarbonkiu.
Atsakyti
Man tai ner tokio kad labai jau baisus tie buteliukai, bet kadangi labai nemegstu metalo kvapa, visada atrodo kad Montale kvepalai butinai turi tureti ta metalo nata. Kogero del to ir neturiu ne vieno Montale buteliuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 06 04, 20:19)
vieni is baisesniu...

drinks_cheers.gif ir man iki siol ranka nekyla nusipirkti bent viena likuti susipazinimui.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natanior: 05 birželio 2014 - 09:09
QUOTE(natanior @ 2014 06 05, 10:08)
drinks_cheers.gif ir man iki siol ranka nekyla nusipirkti bent viena likuti susipazinimui.... biggrin.gif

Aj, nieko ten gero, neverta net bandyti. Tara baisi, prie jos ir turinys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natanior @ 2014 06 05, 09:08)

Vieni, kurie patiko, tai Intense Cafe. Kiti "nedraugauja" su mano oda, o kurie 'draugauja" man jau per saldus arba nesuprantu ju kvapo. Porai metu buvau atitrukus nuo parfumeriniu pomegiu, reikia gailetis ir melsti isrisimo laugh.gif
Atsakyti
Perverčiau visus čia sukauptus puslapius - ko tik neprigalvota! bet labai įdomu wub.gif
Ir patraukė prie klasikos - juodos su aukso detalėm - kur forma harmonigai siejasi su turiniu ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 07 birželio 2014 - 15:27
http://fimgs.net/ima...ume/nd.4077.jpg
įsigysim greitu laiku smile.gif
Atsakyti
negražus schmoll.gif
http://www.fragranti...y-NY-25948.html