QUOTE(eglegle @ 2011 01 25, 21:47)
Užsipurkšiau tik tą neva "vyrų džiaugsmą" - Costume National 21. Na ir ką - na ir nieko

Visai nesupratau apie ką kvapas, nes ne kažin ką suuodžiau, nors labai stengiausi. Įspūdžio nepadarė visiškai. Na o vyriška reakcija man įsėdus į mašiną - "o, nauji kvepalai?" Aš jau laukiu to alpulio, tų žibančių akių, ir išgirstu - "vyriški kažkokie, ane? nu rimtai - kaip koks geresnis vyriškas odekolonas". Kiek pavažiavus - "tu man atrodai kaip iš kokio meilužio ką tik sugrįžus"

Namie dar uosčiau ranką, bet vis tiek nieko nesupratau ir nusiploviau.
Prisiminiau, kad nepasigyriau - bet smalsumas ir mane nugalėjo - pauosčiau aš juos - nuo lapuko. Pasirodė saldžiarūgštis, mielas, gaivus, lengvas, pavasariškas ir mergiotiškas toks. Bet radau po kelių dienų aš tą bloterį - ir ką - priekoniuotas pienas. Pieno natos mane kabinaaa. Pieno negeriu. Bet pienas kvepaluose visai įdomu. Pasigailėjau, kad neužsipurškiau. Ir ko gero ne diedams žavėti, bet pačiai sau, įtariu, kad galiu užsimanyt. Kaip unisex'o neįsivaizduoju. Iš pradinių natų sprendžiu, bet jeigu sutikčiau vyrioką su tokiu šleifu, pagalvočiau, kad moterys jam nesvarbiausia šiam gyvenime

. Bet čia tik prielaida - nebandžiau, gal skleistųsi kitaip...