Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(rusma @ 2011 01 26, 15:49)
Pasijutau labai vieniša
Oha ten buvo. Tuos reikės pakartoti kada nors prie progos.

Ne vieniša - ir aš prisijungiu drinks_cheers.gif Vakar irgi pabandžiau, bet net nedrįsau rašyti - pagalvojau, kad man vakar tokia diena, kad arba išvis niekas nepatinka, arba būsiu supeikta už tuos, kaip supratau, daugumai puikius Lalique biggrin.gif
Turbūt Oha, šipriukas toks? Aš irgi tik prabėgom, pagalvojau, kad visai įdomu, bet paskaičiau, kad kai kam jie panašūs į Chanel Nr. 19, tai gal tiek to... unsure.gif
Atsakyti
Rusma ir Eglegle, būtent tokie uoslės skirtumai ir yra pats įdomumas! 4u.gif Vienišosios atsirado... hihihi.gif

Atsakyti
Na bet tai Rusma labai ir nenustebino biggrin.gif Dar kartą pasitvirtino, kad mudvi mėgstam daugmaž priešingus kvapus biggrin.gif (su kai kuriomis išimtis, aišku). Betgi taip dar įdomiau 4u.gif Būtų baisiau, jei visos mėgtume vienodus.

Aš galvoju, ne tik uoslės receptoriai skiriasi, bet ir pats kvapo suvokimas, jo sukeltos asociacijos (kurios įtakotos kažkokių vidinių išgyvenimų, jausmų, prisiminimų, vaizduotės, galų gale pačio žmogaus asmenybės).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 17:53)
Aš galvoju, ne tik uoslės receptoriai skiriasi, bet ir pats kvapo suvokimas, jo sukeltos  asociacijos (kurios įtakotos kažkokių vidinių išgyvenimų, jausmų, prisiminimų, vaizduotės, galų gale pačio žmogaus asmenybės).

drinks_cheers.gif Man užtat ir būna labai keista reakcija - "kaip tau gali nepatikti, taigi jie tobuli, puikūs, šedevras, visiems patinka, etc." Atsimenu, kažkada seniai vienas vyriškis man bandė įteigti, kad puikiausi kvepalai - Samsara ir aš būtinai jais turėčiau kvėpintis. Arba viena pažįstama vis peikdavo mano kvepalus ir kaskart bandydavo įpiršti Roma, nes jie "tobuli".
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 26, 16:19)
drinks_cheers.gif Man užtat ir būna labai keista reakcija - "kaip tau gali nepatikti, taigi jie tobuli, puikūs, šedevras, visiems patinka, etc." Atsimenu, kažkada seniai vienas vyriškis man bandė įteigti, kad puikiausi kvepalai - Samsara ir aš būtinai jais turėčiau kvėpintis. Arba viena pažįstama vis peikdavo mano kvepalus ir kaskart bandydavo įpiršti Roma, nes jie "tobuli".

Manau, kad patikti visiems negali nė vieni kvepalai. Mes juk žmonės, o ne štampofkės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 sausio 2011 - 16:21
QUOTE(eglegle @ 2011 01 25, 21:47)
. Na o vyriška reakcija man įsėdus į mašiną - "o, nauji kvepalai?" Aš jau laukiu to alpulio, tų žibančių akių, ir išgirstu - "vyriški kažkokie, ane? nu rimtai - kaip koks geresnis vyriškas odekolonas". Kiek pavažiavus - "tu man atrodai kaip iš kokio meilužio ką tik sugrįžus" smile.gif

Va! Cia matyt ir yra esme.Pati nezinodama,aiskiau apibudinot ta,ka as turejau galvoje.Jie ,matyt,tokie griesni todel,kad kvepia kaip vyrisku ir moterisku misinys,susidares del artimo kontakto,plius dar tolimas gero tabako dvelksmas... biggrin.gif ,ir vyrai ,matyt,ta uzuodzia.Ir vienokia reakcija nuosavo vyro vidury baltos dienos,o visai kitokia to,kuris dar nera taip kiaurai pazistamas ir naminis.
Zodziu,tinka vaidint fataliska moteri,kurios keliai nezinomi tongue.gif .P.S. man dar geriau kvepejo kuno losjonas,nei patys kvepalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 26 sausio 2011 - 18:02
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 26, 19:59)
Va! Cia matyt ir yra esme.

Na gal, nežinau... bigsmile.gif Bet vis tiek jų nepirkčiau, kad ir kokį įspūdį sudaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 25, 21:47)
Greit prasibėgau po Kreminę, kažkodėl visai nebuvo noro gilintis, tingulys kažkoks... Pauosčiau, kas buvo su kamšteliais, užstrigo tik FM Portrait of a Lady, nes iš pirmo pauostymo pasirodė labai panašūs į Agent Provocateur, ant rankos nepurškiau, tvirtai teigti negaliu. Užsipurkšiau tik tą neva "vyrų džiaugsmą" - Costume National 21. Na ir ką - na ir nieko smile.gif Visai nesupratau apie ką kvapas, nes ne kažin ką suuodžiau, nors labai stengiausi. Įspūdžio nepadarė visiškai. Na o vyriška reakcija man įsėdus į mašiną - "o, nauji kvepalai?" Aš jau laukiu to alpulio, tų žibančių akių, ir išgirstu - "vyriški kažkokie, ane? nu rimtai - kaip koks geresnis vyriškas odekolonas". Kiek pavažiavus - "tu man atrodai kaip iš kokio meilužio ką tik sugrįžus" smile.gif Namie dar uosčiau ranką, bet vis tiek nieko nesupratau ir nusiploviau.

Vyras buvo kaip ir teisus, nes fragrantica.ru raso kad sie kvepalai skirti ir moterims ir vyrams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 26, 16:19)

norėčiau pamatyti vyrą, kuriam patinka Samsara bigsmile.gif aš tik atbaidau vyrus su Samsara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 27, 14:00)
norėčiau pamatyti vyrą, kuriam patinka Samsara bigsmile.gif aš tik atbaidau vyrus su Samsara lotuliukas.gif

Kiek teko susidurti, tai paprastai (bent jau Lietuvoje) Samsara patinka vyresnio amžiaus vyrams.

Beje, apie vyresnio amžiaus vyrus.

Berlyne teko matyti vaizdą: prie Hermes stendo atėjo gerokai pagyvenęs itin elegantiškas vyriškis ir nupirko Caleche Soie de Parfum. Dar šyptelėjo, kad "žmonos mėgstamiausieji, vakar baigėsi". Susilydžiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 01 27, 14:24)
Kiek teko susidurti, tai paprastai (bent jau Lietuvoje) Samsara patinka vyresnio amžiaus vyrams.

Netiksliai parašiau - man tą kažkada sakė net ne vyras, o apie 25 metų vaikinukas biggrin.gif - "mano draugė kvėpinasi, ir tu būtinai nusipirk, jie patys fainiausi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 27 sausio 2011 - 12:48
QUOTE(eglegle @ 2011 01 27, 14:47)
Netiksliai parašiau - man tą kažkada sakė net ne vyras, o apie 25 metų vaikinukas  biggrin.gif -

Bet tai su kokia parfumerine perspektyva vaikinukas bigsmile.gif
Atsakyti