QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 14:15)
Vol de Nuit - pagaliau, štai jie vieninteliai, kurie gražiai nugulė ant manęs ir neatstūmė
Oi moteriškės, man vėl kaip ne visam svietui.
Šitų vienintelių labiausiai nesupratau. Tiksliau supratau, bet baisiai savaip
Pradžia aštriai žalia, citrusas plius žalėsis. Greitai tampa (atsiprašau už išsireiškimą)
pūvančios augalinės kilmės organikos kvapu (na kaip vanduo pastovėjęs vazoje nuo papuvusių kotų) arba dar geriau - karvės apdirbtas produktas, bet ne pienas, kai jį pavasariop veža žemei aukoti... Nežinau, kas čia kaltas, mano provinciališka kilmė ar Biologės patirtis, kad koncentruotą mėšlo kvapą atskiedus jis kvepia žibutėm... Galvojau, gal padauginau. Bet nieko aš nepadauginau. Man tas kvapas patinka, jis nebjaurus, toks linkęs pasispjaudyti gėliškais gūsiais arba pavadinkim taip, per tamsos prašviesėjimus protarpiaiis išspjauna gūsį švaraus Mitsouko EDT. Gūsis šleife kyla. Narcizą pagaunu paskendusį aldehidiniam chemiškume. Bazė gili, kaip ir daugumos klasikinių Guerlain - trauki orą prie odos, jis tarsi toks sluoksniuotas.
Kadangi Mona di Orio man asmeniškai yra senųjų Guerlain kvapų idėjų moderatorė, tai drįstu teigti. kad šis senas šedevras gan ryškiai atgimdytas jos kūrinyje Carnation.
Dėvet galiu. Kvapas labai įdomus. Bet iš visų jūsų pavardintų būtent tas mažiausiai norimas nešti iš namų. Pavartalioju atomike ir esu labai laiminga

. Dažniau kvepėdama tapčiau baisiai meniška, turbūt eilėraščius pradėčiau rašyti. Nes tiek prieštaringų emocijų išplukdė, kad oi. Bet myliu jį tik kaip meno kūrinį. Nematau savęs jais kvepinčios pvz darbe.