Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(rusma @ 2011 01 22, 10:53)
Testuoju Tom Ford Private Blend: Tobacco Vanille

Kaip tik savaitės pradžioje svaigau nuo šio kvapo - ir dėl sentimentų, ir dėl pačio aromato. Įsimylėjau ir susižavėjau.

Iš visų testuotų Private Blend serijos kvepalų Tobacco Vanille man patiko bene labiausiai, kartu su Oud Wood, žinoma.
Atsakyti
Jau daugumai seniai žinoma ir šimtą kartų aprašyta, bet... Mano santykis su Guerlain visą laiką buvo labai pagarbus, bet per atstumą. Nežinau kodėl, negaliu paaiškint, bet taip yra. Vis pabandydavau ir vėl pamiršdavau. Nutariau dar kartą prisiminti, šįkart keturis. Shalimar, Samsara, L'Heure Bleue ir Vol de Nuit. Pirmieji du po nesėkmingų bandymų - "o gal?" vis dėlto buvo tyliai ir nusivylus padėti į šalį, beje, su šiokiom tokiom pasekmėm - savo nelaimingą kairį riešą (kuris iki šiol dar paraudęs ir niežti) "nusideginau" būtent su Samsara smile.gif Toliau - L'Heure Bleue. Šįkart pavadinau juos kvepalais-apgavikais: pauostau - lyg ir nuojauta, kad štai pagausiu kažkokį man ypatingai patinkantį kvapą. Nuojauta dingsta. Po kurio laiko vėl tas pats - jau tuoj tuoj tas kvapas pasirodys. Nieko. Taip prasikankinus juos įvardiju "uostau ir iš tolo žaviuosi, bet nesikvėpinu". Vol de Nuit - pagaliau, štai jie vieninteliai, kurie gražiai nugulė ant manęs ir neatstūmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 13:15)
Vol de Nuit

biggrin.gif man tas pats buvo. vieninteliai iš klasikinių Guerlain, kur jaučiuos, kad „aš juos“, o ne „jie mane“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 23, 15:59)
biggrin.gif man tas pats buvo. vieninteliai iš klasikinių Guerlain, kur jaučiuos, kad „aš juos“, o ne „jie mane“  smile.gif

o kur jų gauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 14:21)
o kur jų gauti?  unsure.gif

Lieka tik siųstis. Man pačiai pasisekė - buvau šviežiai juos įsimylėjusi, ir neužilgo išmetė juos į SM Kvepalų išparduotuvę thumbup.gif
O šiaip, kiek žiūrinėjau UK el. parduotuvėse (ir ebay) nepigūs jie visai, lyginant su kitais Guerlain kvepalais unsure.gif doh.gif
Dar vienas jų minusas - trumpai laikosi (ir užsienio forumuose apie tai visi rašo). Na bet ir geriausias kvepalas gali vieną kitą minusą turėti.
Aišku, mano svajonė būtų turėti juos tame gražiame buteliuke,

user posted image
bet... kartais svajonės tegul svajonėmis ir išlieka smile.gif To grožio pati neįpirksiu.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 14:21)
o kur jų gauti?  unsure.gif

Ebay aš pirkau, bet ir tai nedidelis pasirinkimas buvo
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 01 21, 15:32)
Noriu tart truputuką užtariamąjį žodį Byredo Rose Noir bigsmile.gif 

Aš irgi užtarčiau. Kvapas nors ir ne noir'inis, bet ant mano riešo laikosi gana ilgai.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 14:15)
Vol de Nuit - pagaliau, štai jie vieninteliai, kurie gražiai nugulė ant manęs ir neatstūmė smile.gif

Oi moteriškės, man vėl kaip ne visam svietui.
Šitų vienintelių labiausiai nesupratau. Tiksliau supratau, bet baisiai savaip biggrin.gif

Pradžia aštriai žalia, citrusas plius žalėsis. Greitai tampa (atsiprašau už išsireiškimą) pūvančios augalinės kilmės organikos kvapu (na kaip vanduo pastovėjęs vazoje nuo papuvusių kotų) arba dar geriau - karvės apdirbtas produktas, bet ne pienas, kai jį pavasariop veža žemei aukoti... Nežinau, kas čia kaltas, mano provinciališka kilmė ar Biologės patirtis, kad koncentruotą mėšlo kvapą atskiedus jis kvepia žibutėm... Galvojau, gal padauginau. Bet nieko aš nepadauginau. Man tas kvapas patinka, jis nebjaurus, toks linkęs pasispjaudyti gėliškais gūsiais arba pavadinkim taip, per tamsos prašviesėjimus protarpiaiis išspjauna gūsį švaraus Mitsouko EDT. Gūsis šleife kyla. Narcizą pagaunu paskendusį aldehidiniam chemiškume. Bazė gili, kaip ir daugumos klasikinių Guerlain - trauki orą prie odos, jis tarsi toks sluoksniuotas.
Kadangi Mona di Orio man asmeniškai yra senųjų Guerlain kvapų idėjų moderatorė, tai drįstu teigti. kad šis senas šedevras gan ryškiai atgimdytas jos kūrinyje Carnation.
Dėvet galiu. Kvapas labai įdomus. Bet iš visų jūsų pavardintų būtent tas mažiausiai norimas nešti iš namų. Pavartalioju atomike ir esu labai laiminga smile.gif. Dažniau kvepėdama tapčiau baisiai meniška, turbūt eilėraščius pradėčiau rašyti. Nes tiek prieštaringų emocijų išplukdė, kad oi. Bet myliu jį tik kaip meno kūrinį. Nematau savęs jais kvepinčios pvz darbe.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 23, 20:49)
Dažniau kvepėdama tapčiau baisiai meniška, turbūt eilėraščius pradėčiau rašyti.

lotuliukas.gif O aš apie L'Heure Bleue pagalvojau: jei jais kvėpinčiausi, apaugčiau ne tik ir taip jau esama juoda spalva, bet ir pilka, sumišusia su krūva dulkių, visiškai nusidepresuočiau ir, ko gero, imčiau kasdien vaikščioti į ekskursijas po Vilniaus požemius unsure.gif
Papildyta:
Beje, rusma, gal jums vis dėlto labai kliūna tas Vol de Nuit atomikas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 23, 18:49)
pūvančios augalinės kilmės organikos kvapu (na kaip vanduo pastovėjęs vazoje nuo papuvusių kotų) arba dar geriau - karvės apdirbtas produktas, bet ne pienas, kai jį pavasariop veža žemei aukoti...

biggrin.gif jatus, kaip įdomiai...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 23, 20:11)
lotuliukas.gif O aš apie L'Heure Bleue pagalvojau: jei jais kvėpinčiausi, apaugčiau ne tik ir taip jau esama juoda spalva, bet ir pilka, sumišusia su krūva dulkių, visiškai nusidepresuočiau ir, ko gero, imčiau kasdien vaikščioti į ekskursijas po Vilniaus požemius  unsure.gif
Papildyta:
Beje, rusma, gal jums vis dėlto labai kliūna tas Vol de Nuit atomikas? smile.gif

Man depresijos nevaro, man kaip tik energijos priduoda ir drąsių minčių užmeta. Bet buvusių įvykių filmukas prasisuka. Turi jie kažko matyt per stogą kertančio lotuliukas.gif , ne tik per odą.

Ne, atomikas jokiu būdu nekliūna - ir kvepalą tą aš myliu, tik ne kaip kvepalus dėvėjimui, o kaip kvepalų istorijos ir savo parfumistinio kelio dalelę. Būna dalykai, kurie gyvenime būna itin brangūs. Tas atomikas turi neliečiamumo statusą.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 23, 21:42)
Tas atomikas turi neliečiamumo statusą.

drinks_cheers.gif būna tokių, irgi turiu smile.gif
Atsakyti