Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 19, 19:17)
Pavadinimo jie neturi, atsisake rolleyes.gif

O siaip, kiek skaiciau, tai ji pati sake, jog kvepintis ji nemegsta, todel gal ir gavosi kvepalai apie nieka. Man tai jie nera svaros kvapas ir nemanau, kad jais kvepintusi, kas megsta lengvucius kvepalus. Bent jau kol kas taip manau.j Jie nepalieka sleifo, gan arti kuno lieka  unsure.gif

Oooo šito nežinojau g.gif

O dėl šleifo sutinku - jo tikrai nėra schmoll.gif Man tai švaros kvapas dažniausiai yra kvapas apie nieką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 19, 19:23)
O apie pačius kvepalus. Nebandžiau, bet labai tokio tipo kvepalus norėčiau turėt. Kaži gal ir iki Lietuvėlės atšliauš...

Mačiau jau jų yra pirkti fragrancedirect.com, tik kaina nepadori tokiam kvapui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 19, 20:26)
Mačiau jau jų yra pirkti fragrancedirect.com, tik kaina nepadori tokiam kvapui doh.gif

Aš ir mačiau, bet theperfumeshop.com. štai čia. Ta pati kaina, tik už 50 ml... Mano galva, pusė velnio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 19 sausio 2011 - 19:31
Vakar išbandžiau Eau D`Italie Paestum Rose
Jeigu būčiau testavusi aklai, per pirmas keliolika minučių tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad tai Floral Woody Musk ir juo labiau - kad rožė turėtų būti dominuojanti nata.
Pasirodė lengvas truputį vintažiniu stiliumi sukurtas modernus šipriukas biggrin.gif .
Greitai persigalvojau. Visgi ryški rožė, tik ne gyva, o būtinai skinta, kiek pavytusi, smarkiai apsmilkyta ir išmirkyta miroje. Medienos natos taip pat ryškios. Gražiai gaubiantis kvapas. Labiausiai priminė Caron Parfum Sacre. Man prieskoniai neišsišokantys. Įvertinus kiek jie daug turi natų, turiu prisipažinti, kad nė trečdalio neišskiriu. Kompleksiškai apjungtas, neperlabiausiai kintantis, labai gerai laikosi. Iš lengvesnių ir nesaldžių...
Priminė ir kitą neseniai pratestuotą rožių kvepalą Amouage Lyric - tą užsipurškus pagalvojau, kad į Jacomo Silences Purple liuobtelta rožių aliejaus. Kadangi Jacomo turiu, rožių taip pat - hibridas man nereikalingas smile.gif.
Nesakau, kad jie labai panašūs, bet jeigu reikėtų pagal panašumą rožiškus kvepalus surikiuoti, tai šalia statyčiau - priekonintos, smilkytos, vytintos rožės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 sausio 2011 - 13:09
Aš irgi su rožėm šiandien - apsikvėpinau Byredo Rose Noir (deja, kažkaip silpnokai jaučiasi, pasirodė nieko ypatingo, rožė ir tiek, o kur tas noir? trūksta kažkokios natos, tik nesugalvoju kokios, viso buteliuko tikrai nenorėčiau) ir dar ant kairio nenukentėjusio riešo - Chloe EDP (šitie truputį erzina savo muiliškumu, bet iš esmės neblogai). Jaučiuosi šiek tiek atitrūkusi nuo savo stiliaus, bet gal ir gerai (gal rožės pakeitimui tiks netgi labiau nei Minervos rekomenduoti D'Orsay liepžiedžiai?)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 20, 15:16)
Jaučiuosi šiek tiek atitrūkusi nuo savo stiliaus, bet gal ir gerai (gal rožės pakeitimui tiks netgi labiau nei Minervos rekomenduoti D'Orsay liepžiedžiai?)

Rožės yra gerai. Ypač, jeigu tai yra Guerlain Nahemos rožės.

O liepžiedžiai man yra juodos parfumerinės spalvos antonimas - todėl ir siūlau Tilleul, na, kad balansas atsirastų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 01 20, 18:37)
O liepžiedžiai man yra juodos parfumerinės spalvos antonimas - todėl ir siūlau Tilleul, na, kad balansas atsirastų... smile.gif

Turiu jau Tilleul mėginuką - labai labai neblogai netgi mirksiukas.gif Reiks kurią dieną susipilt ant savęs - bus aiškiau, ar dėvima
Atsakyti
O as labai dejau viltis i Tilleul d'Orsay, ir net norejau jau aklai uzsisakyti buteliuka- aciu Dievui, suradau is pradziu atomika. Ant mano odos jis skambejo taip- pirmos natos- arbuzas+sienas, o po to daug, daug, daug ikiraus sieno ir nieko daugiau. Sleife tas sienas trupuciuka maziau jautesi, bet irgi buvo nekas. Isvis, taip ir nesusiradau liepziedziu, kurie man visiskai patiktu. Malon- kazkoks kvapas "be dusios", nzn net kaip ta paaiskinti... Guerlain Apaisant- neblogai, bet erzina kazkokia panasi i Rochas Byzantine nata g.gif Arciausiai idealo man turbut Goutal Eau de Ciel rolleyes.gif Tik kad trupuciuka jis butu maziau saldus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 20 sausio 2011 - 16:53
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 20, 16:49)
O as labai dejau viltis i Tilleul d'Orsay

man irgi jie šiaip sau. bet teisybės dėlei turėčiau pasakyti, kad nesu didelė liepžiedžių gerbėja. mano liepžiedžiai - Champs Elysees ir La Chasse aux Papillons.
Atsakyti
Man liepžiedžiai yra kaip valerijono mėgėjoms katėms valerijonai - vienas iš uoslei priimtiniausių kvapų smile.gif Tillleul sužavėjo, Champs Elysees irgi, Drugelių medžioklė - irgi gerai biggrin.gif (Turbūt už tą liepžiedžių meilę moku nemeile tuberozoms ir laukinėms našlaitėms su retomis išimtimis biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 01 20, 17:56)
man irgi jie šiaip sau. bet teisybės dėlei turėčiau pasakyti, kad nesu didelė liepžiedžių gerbėja. mano liepžiedžiai - Champs Elysees ir La Chasse aux Papillons.

As irgi nebuvau ypatinga liepziedziu gerbeja, kol neteko Berlyne gyventi. Po musu langais augo milziniska liepa, ir kai ji zydejo- aromatas gatvei ir net musu bute buvo toks pasakiskas, kad neuztenka zodziu ji aprasyti wub.gif (Gal tai buvo kazkokia specifine liepu rusys, nes pvz. Vilniuje prie langu irgi auga liepos, bet tokio aromato neturi). Tai va nuo to laiko ir pradejau ieskoti sio kvapo parfumerini analoga. Champs Elysees liepziedziu nerandu, La Chasse aux Papillons- taip, kazkiek bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia laiminga man šiandien diena. Tapo visiškai visiškai aišku, kad man tikrai nebereikia daugiau anei vieno Lutens'o, yahoo.gif iš tos laimės parvilkau paskutinį grobį - Yuzu Fou by Parfum d`Empire
user posted image
Esu verbenų fanatiška gerbėja, todėl šie man tapo momentine meile. Sėdžiu jau apsipylus 8 pšykais (daugiau taip nedarysiu, bet buvo labai įdomu, kas čia bus biggrin.gif ). Aplinkiniai sakė jaučiasi už gerų 5-6 metrų. Citrusiška pradžia, gaivus vasariškas, mėtiškai žalias, tonizuojantis. Gali pasirodyti vandenėlis... Bet toli gražu nevandenėlis. Muskusiška bazė daro kvapą sunkesnį, tarsi įžemina. Skaitau komentaruose, kad daug kam jis atrodo nešvarus, animalistiškas ir dar nei šioks nei toks - man nuvėsus viršutinėms natoms tampa neaštriu, ne tokiu citrusiškai gaiviu, pakankamai saikingai muskusišku, bet jokiu būdu ne iš tų, kur jautiesi nesipraususi. Dieviška verbena jaučiasi nosį prie riešo prikišus, vėliau išlenda labai graži kedro medienos nata. Nepasakyčiau, kad išskirtinai vasarkvapis, bet ant sniego jausčiausi gan keistokai.
Truputį primena Guerlain Eau de Guerlain, tik žymiai geriau laikosi, žymiai stipriau šleifina ir labiau muskusiškas, mažiau gėliškas... Vienu kito tikrai nekeisčiau. Bet jeigu kas žino dar ką nors panašaus - labai norėčiau pauostyti smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 sausio 2011 - 17:23
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 20, 17:05)
As irgi nebuvau ypatinga liepziedziu gerbeja, kol neteko Berlyne gyventi. Po musu langais augo milziniska liepa, ir kai ji zydejo- aromatas gatvei ir net musu bute buvo toks pasakiskas, kad neuztenka zodziu ji aprasyti  wub.gif

man vaikystėj tekdavo juos skinti (vaistiniais tikslais), tai per daug pažįstami ir asocijuojasi su darbu biggrin.gif
Atsakyti