Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Na, o aš įšoksiu į labai vėluojantį traukinį - pratestavau prieš keletą dienų Mugler'io Womanity Kristutėj. Prisiskaičiau apie visokias žuvis, druskas ir agurkėlius, tai buvau nusiteikusi, kad tikrai nepatiks. BET, pauosčiau ir...visai patiko. Net pati nustebau. g.gif Nepajaučiau jokių sūrymų, ir, apskritai, pasirodė ganėtinai saldus kvapas. Lėksiu kurią dieną pakartot, nes jau buvau tiek daug visko priblotinus, kad nosis galėjo būt ir šiek tiek apsinešus. lotuliukas.gif

Dar uosčiau ir visokius Cherie, šansus, milijonus (ir kt.) prie to paties, bet nepaliko visiškai jokio įspūdžio. Kažkokia generika pasirodė. schmoll.gif Nežinau, irgi turbūt reiks kartot.

Apsistojau ties mylimu angeliuku, kurį paskutinįkart uosčiau turbūt būdama kokių dvylikos metų. biggrin.gif Mano artimiausias pirkinys.
Atsakyti
Black Vetyver Cafe: iš pradžių ryški kava, paskui šiek tiek nusaldėja, gražiai subalansuotas kvapas, bet... iškart beveik dingo. Tas pats kaip ir su Kyoto (beje, iš abiejų lieka ant odos kažkas vos vos panašaus). Ko gero, patinka, kaip ir Kyoto, bet kas iš to, kad nieko neužuodžiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 02, 14:34)
gal kas yra susipažinęs su DSH perfumes?
sudomino keletas kvapų...

As turiu White Lilac meginuka. Siaip visai patiko. Palyginus su pvz. En Passant nera toks "dregnas", labiau jauciasi lapeliai, sakeles+ "kremines" alyvos. Jokiu kitu ju aromatu nebandziau...
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 01 07, 18:48)
As turiu White Lilac meginuka. Siaip visai patiko. Palyginus su pvz. En Passant nera toks "dregnas", labiau jauciasi lapeliai, sakeles+ "kremines" alyvos. Jokiu kitu ju aromatu nebandziau...

mane Cafe Noir sudomino labiausiai. nors, pažiūrėjus į kainą, gal reiktų „pernorėti“ juos pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu testuoti:

Le Baiser Du Dragon Cartier for women

user posted image

Įsigijau atomike 5 mll. Nugi man tas drakoniukas net labai patiko. Taip norisi juo kvepėti prie žvakių ir minkšto šaliko kokio smile.gif Saldokas, bet visiškai nenaivus. Šildantis. Iškart jaučiasi gardenija, kiek suminkštinta migdolo. Praėjus kokioms 5 minutėms pasirodo jazmino kvapas kiek pasimaišęs su šokoladu. Dar už kokių 5 minučių pasirodo kedras ir muskusas rodos. O po pusvalandžio tai tampa minkštas švelnus, saldokas aromatas. Rodos karamelė susimaišiusi su kitais kvapais. Žodžiu tai vienas iš gražesnių atradimų pastaruoju metu. Dar kartelį pauosčiau riešą ir pagalvojau, kad tikrai... žvakės arba židinys su ta ugnies energija tikrai tinkama kompanija šiam kvapui. Dar šmėžtelėjo asociacija su stilinga jaukia šokolado parduotuvėle, tik va rodos nerolio ar jazmino kvapas, kuris duoda apie save žinoti sako, kad kažkas kito... Na čia pagalvojau, kad jazminaičių arbata šokolado krautuvėlėje matyt būtų kažkas panašaus smile.gif Tik negaliu nuspręsti ar jis tiesiog minkštas ir jaukus ar viliojantis.

Black Orchid VOILE DE FLEUR by Tom Ford
user posted image

Lengvos gėlytės ir pasirodo Ylang ylang su juodųjų serbentų lengvu šleifu. Nuo tada kvapas vis sunkėja ir sodrėja. Už kokių 5 minučių pasirodo medus su lelija, kurios pereina į slyvos ir pipiriukų kvapą ir persipina su bergamote ir kažkokiu medžiu. Vėliau užuodžiu pačiules ir santalą tik labai tumpai gal kokias 3 minutes sukelia asociacijos su Indija, kur šalia Tajmahalo jaučiamas smilkalų kvapas, ir po lietaus vėjelis atneša šalia augančių (rodos gardenijų) šleifą. Tik kaip rišantis visas natas - Ylang ylang kurią jaučiau vos ne visą laiką, o po kokių 20 minučių labai aiškiai jaučiu jazminą. Labai rytietiška. Gaivina jausmus, skatina jausmingumą tikrai. Neužuodžiu nei cinamono nei vanilės, nebent tai tik riša kitus kvapus. Puikus kvapas aistringam pasimatymui. Bent jau mane jis priverčia jaustis moteriška, švelnia, paslaptinga. Kvapas tikrai šviesus, gražus. Na Taj Mahalas po lietaus stovint sode po kažkokiu medžiu manu tinkama asociacija šiam kvapui. Tiesiog šis kvapas man argaivino kelionės įspūdžius. Keista, bet neradau jokio tamsumo jame. Kažkaip man nieko juodo šiame kvape. Kažkodėl man norisi pavasarinio lietaus. Manau šiltesniu oru geriau atsiskleistų jo minkštumas ir sodrumas. Bent kokiu atveju man tai vienas gražesnių rytietiškų kvapų. Tiksliau jaukus, bet tuo pačiu ir gėlinis.

O dabar apibendrinant: Abu man puikūs. Abu labai įdomūs ir abiejuose puikiai jaučiu jnerolį, jazminą (na rytietiškas baltas gėles), tačiau TF jazminas šviesus, pavasariškas, o Drakoniukas tas gėlytes saugo paslėpęs šokolado pilaitėje smile.gif
Kvapai sudėtingi, besikeičiantys ir tikrai labai įdomūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 09 sausio 2011 - 17:20
Jadzka, labai įdomūs tavo įspūdžiai biggrin.gif O kokį Drakoną uostei - EDP ar EDT? Ar netgi PP? Jie visi truputį skirias.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 01 09, 18:44)
Jadzka, labai įdomūs tavo įspūdžiai biggrin.gif O kokį Drakoną uostei - EDP ar EDT? Ar netgi PP? Jie visi truputį skirias.

Drakoną EDT rodos g.gif:

O TF vėl uostau. Nu tikrai juodas bonkiukas ne prie ko smile.gif Tik va jazminas praėjus kokiai valandai vis labiau slepiasi...
Atsakyti
jadzka, labai gražiai nupasakojai pažintį su Drakonu. Kadangi aš jau mėnesį juo kaifuoju, smagu buvo pasitikrinti išgyvenamų įspūdžių panašumą.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 09, 20:46)
jadzka, labai gražiai nupasakojai pažintį su Drakonu. Kadangi aš jau mėnesį juo kaifuoju, smagu buvo pasitikrinti išgyvenamų įspūdžių panašumą.

Na įspūdžiai tęsiasi smile.gif Po kokių 3 valandų drakoniukas pasidarė dar įdomesnis: liko švelnus su karamelės baze. Kažkas tarp gintaro ir karamelės su šiek tiek šokolado, ir lengvu gėlyčių ir kedro šmėžavimu. Nuostabu koks permainingas šitas kvapas. Tikrai duodu 10 balų.

O TF Ylang ylang dingo. Liko pačiulės, kiek jazmino, gardenija, pipiriukai ir rodos tas Milky surišimas visko. Kaip balinta jazminų arbata prismilkytoje patalpoje. Bet kvapas tikrai man šviesus. Nieko juodo.
Na dar papildau. Jei pirmą valandą kvapas buvo nekaltas toks, tyras, gražus, tai dabar jis sodrėja, gilėja ir darosi toks... na paslaptingas. Čia sakyčiau kaip tas pasimatymas: iš pradžių baltų gėlių puokštė, švytinčios akys, netikėtumas, tada kiek artimesnis tampa, vis labiau pritampa prie kūno ir galiausiai pasimatymas gan aistringai baigiasi smile.gif Tai va dabar jis man jau toks... su nenusakoma to pasimatymo pabaiga smile.gif Žodžiu tinkamas vartoti pasimatymams smile.gif Teisingais terminais kinta. Prasideda nekaltumu ir už kokių 3 valandų išryškėja jo visai kita pusė.

Beje, paklausiau ex'o ką jis mano apie TF VDF ir drakoniuką. Tai sakė, kad drakoniukas seksy ir tikrai gerulis. Nos jam visi kvepalai smirda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 09 sausio 2011 - 21:18
jezau bigsmile.gif po tokių gražių apibūdinimų ir aš užsimaniau drakono bučinio... ačiū jadzka
Atsakyti
Taip, Jadzka, tikrai ačiū už įspūdžius. Kadangi jie kardinaliai skiriasi nuo manųjų, buvo ryškus postūmis vėl išsitraukti paslėptą drakoną ir pasitikrinti uoslę biggrin.gif .

Jaučiu didelę pagarbą Cartier Le Baiser Du Dragon, galbūt net baimę prieš tą kvapą. Turiu turbūt kokius 1,5 metų, gal jau ir pora, bet per tą laiką, po pratestavimo, taip nė karto ir neradau progos jais pasikvėpinti. Taigi va, paskaičiau įspūdžius - ištraukiau iš slėptuvės ir gausiai apsilaisčiau smile.gif. Jei jau sakai, kad šokoladas, tikiuosi, kad mano kolegos jį suos...

Man tai yra vienas ryškiausių alkoholinių kvepalų atstovų - amareto ir žolelių trauktinės mišinys. Jaučiu kompleksą tokiu kvepu kvepėti darbe, kvepėti sau - nejaučiu potraukio (nekenčiu alkoholinių gėrimų jokiam pavidale). Kvepėti vakariniu kvapu matyt nuolat pasirinkdavau kitą variantą smile.gif. Bet pats kvepalas tikrai labai gražus. Amaretas, žolelės, mediena ir daug vetiverio. Tiesa, pastebėjau dabar ir aš, kad šleife yra gėlių - bet tik todėl atkreipiau dėmesį, kad paminėjai. Jokio gurmaniškumo, nieko kas man ten primintų šokoladą, aš nesuuodžiu. Migdolai geriausiu atveju, jeigu jau priekabiai ieškant ko nors valgomo (o ne geriamo). Truputį mediciniškas, vaistiškas kvapas. Paskaitydavau ir aš anksčiau įspūdžius, kad uodžia juose žmonės šokoladą - manydavau, gal EDP (mano EDT).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 10 sausio 2011 - 09:39
QUOTE(rusma @ 2011 01 10, 10:38)
Taip, Jadzka, tikrai ačiū už įspūdžius. Kadangi jie kardinaliai skiriasi nuo manųjų, buvo ryškus postūmis vėl išsitraukti paslėptą drakoną ir pasitikrinti uoslę  biggrin.gif .

Jaučiu didelę pagarbą Cartier Le Baiser Du Dragon, galbūt net baimę prieš tą kvapą. Turiu turbūt kokius 1,5 metų, gal jau ir pora, bet per tą laiką, po pratestavimo, taip nė karto ir neradau progos jais pasikvėpinti. Taigi va, paskaičiau įspūdžius - ištraukiau iš slėptuvės ir gausiai apsilaisčiau smile.gif. Jei jau sakai, kad šokoladas, tikiuosi, kad mano kolegos jį suos...

Na maniškis rodos irgi EDT. Bet čia matyt kalta mano oda, nes ant jos visi kvapai nusaldėja. Pvz negaliu kvepintis Versace kvapais, nes išvis saldainiai iki šleikštulio ant manęs jie tampa. Tai matyt mano oda tą drakoniuką užsaldino ir jis pasidarė švelnus ir saugantis šokolado pilaitę. Nu beveik toks:
user posted image

Čia iš "Neverending story" filmo. Nu minkštas jaukus, kiek drakoniškas. Bet čia sakyčiau, per mano odą viskas...
Atsakyti