QUOTE(Tays @ 2010 12 12, 17:08)
Man irgi AG Ambre Fetiche ambra viena gražiausių

O aplinkinius užmusa tikriausiai jos smilkališkumas ir dūmiškumas, na ir kvapo intensyvumas. Aš pati, kai pirmą kartą pabandžiau, nelabai supratau, ką manau apie šį kvapą. Ir traukė, ir tuo pat metu pritvojo kaip reikiant

Bet kadangi vis vaikščiojau aplink juos, kaip katinas apie lašinius (ir norisi, ir baisu

) po truputį, po mažą pšyką prisijaukinau ir įsimylėjau
O mažiau ryški ir labiau kasdieniška, bet ne mažiau graži, man Maitre Parfumeur et Gantier Perfumes "Ambre Precieux". Čia antra mano mylimiausia ambra iš uostytų.
Pritariu, kad Goutal ambra sunki, smalinga ir labai smilkalinė. Tie smilkalai ir mane pritvoja, aš jos daugiau kaip 2 pšykų nepakeliu.
O Ambre Precieux kas ieškos, patariu ieškoti senosios versijos, ji yra ne 100 ml o 90 ml butliukuose. Pati negaliu palyginti, bet kiek teko domėtis, naujoji formulė kur kas prastesnė. Tik tą senąją versiją rasti labai sunku.
Kažką esu bandžius panašaus į Goutal ambrą, tik lengvesnio, jei rasiu kur savo užrašuose parašysiu.
Radau, kad SL Fumerie Turque bazėj panašūs į Goutal ambrą, bet jie irgi nėra iš tokių nesunkių kasdienių.
Dar labai graži ambra man pasirodė Evody-Ambre Intense, čia radau panašumo ir su statkevičiaus kvepalais pradinėse natose, MPG Ambre Precieux vidurinėse ir TF Amber Absolute bazėje.
Dar kiek sugebėjau užuosti iš vieno lašo mėginuke, visai neblogas variantas turi būti Ambra Nera by Farmacia SS. Annunziata.