Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 16:13)

Ingėnai, pritariu ir dėl gražiausios ambros, ir dėl AG padauginimo - aplinkiniai nelabai supranta šitą kvapą mirksiukas.gif Ir ambra juose kai kurioms kolegėms dvokia...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 12, 16:30)
Ingėnai, pritariu ir dėl gražiausios ambros, ir dėl AG padauginimo - aplinkiniai nelabai supranta šitą kvapą  mirksiukas.gif  Ir ambra juose kai kurioms kolegėms dvokia...

Tik aš niekaip neišrišu, kas gi toje Ambre Fetiche aplinkiniams taip netinka g.gif Aš pati kaifuoju nuo šio kvapo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 16:42)
Aš pati kaifuoju nuo šio kvapo rolleyes.gif

Vat ir aš nuo jų kaifuoju thumbup.gif Tik aplinkinių nuomonė užmuša doh.gif Todėl stengiuosi tik vieną pšiką. Ir nelįsti pasikvėpinus prie kitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik aš niekaip neišrišu, kas gi toje Ambre Fetiche aplinkiniams taip netinka g.gif  Aš pati kaifuoju nuo šio kvapo rolleyes.gif

Man irgi AG Ambre Fetiche ambra viena gražiausių rolleyes.gif O aplinkinius užmusa tikriausiai jos smilkališkumas ir dūmiškumas, na ir kvapo intensyvumas. Aš pati, kai pirmą kartą pabandžiau, nelabai supratau, ką manau apie šį kvapą. Ir traukė, ir tuo pat metu pritvojo kaip reikiant biggrin.gif Bet kadangi vis vaikščiojau aplink juos, kaip katinas apie lašinius (ir norisi, ir baisu hihihi.gif ) po truputį, po mažą pšyką prisijaukinau ir įsimylėjau biggrin.gif
O mažiau ryški ir labiau kasdieniška, bet ne mažiau graži, man Maitre Parfumeur et Gantier Perfumes "Ambre Precieux". Čia antra mano mylimiausia ambra iš uostytų.
Atsakyti
Tik aš niekaip neišrišu, kas gi toje Ambre Fetiche aplinkiniams taip netinka g.gif  Aš pati kaifuoju nuo šio kvapo rolleyes.gif

padauginus šių kvepalų apimdavo jausmas lyg būčiau įkišus nosį į medų. ne, jie nekvepia medum, bet jausmas toks pats. lipnu, tiršta ir klampu. per daug per daug per daug biggrin.gif va taip būdavo man. labai tiesmukiški kvepalai, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 12 12, 17:08)
O mažiau ryški ir labiau kasdieniška, bet ne mažiau graži, man Maitre Parfumeur et Gantier Perfumes "Ambre Precieux". Čia antra mano mylimiausia ambra iš uostytų.

Ačiū 4u.gif , turėsiu šiuos kvepalus omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 12, 17:42)

Man Ambre Fetiche patinka tik gerokai pastovėjusi, t.y., praėjus keletui valandų po užsipurškimo. Iš pradžių jaučiu nemalonų, sunkų gumos, lako kvapą (tokios asociacijos). Vėliau lieka tik malonus šiltas dervų, odos kvapas. Jei ne sunki pradžia, sakyčiau, būtų visai priimtini man.

QUOTE(Tays @ 2010 12 12, 18:08)

Įdomu. Pasižymiu, kad šituos reikėtų pauostyti.
Atsakyti
Man beprotiškai patinkanti ambra - Tom Ford Ambre Absolute. Serge Lutens Ambre Sultan lieka antroj vietoj. Nors žinoma, daugybės čia jūsų paminėtų kvepalų man uostyti dar neteko.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2010 12 12, 17:08)
Man irgi AG Ambre Fetiche ambra viena gražiausių  rolleyes.gif  O aplinkinius užmusa tikriausiai jos smilkališkumas ir dūmiškumas, na ir kvapo intensyvumas. Aš pati, kai pirmą kartą pabandžiau, nelabai supratau, ką manau apie šį kvapą. Ir traukė, ir tuo pat metu pritvojo kaip reikiant  biggrin.gif Bet kadangi vis vaikščiojau aplink juos, kaip katinas apie lašinius (ir norisi, ir baisu  hihihi.gif ) po truputį, po mažą pšyką prisijaukinau ir įsimylėjau  biggrin.gif

Pritariu, kad Goutal ambra sunki, smalinga ir labai smilkalinė. Tie smilkalai ir mane pritvoja, aš jos daugiau kaip 2 pšykų nepakeliu.
O Ambre Precieux kas ieškos, patariu ieškoti senosios versijos, ji yra ne 100 ml o 90 ml butliukuose. Pati negaliu palyginti, bet kiek teko domėtis, naujoji formulė kur kas prastesnė. Tik tą senąją versiją rasti labai sunku. unsure.gif

Kažką esu bandžius panašaus į Goutal ambrą, tik lengvesnio, jei rasiu kur savo užrašuose parašysiu.
Radau, kad SL Fumerie Turque bazėj panašūs į Goutal ambrą, bet jie irgi nėra iš tokių nesunkių kasdienių.

Dar labai graži ambra man pasirodė Evody-Ambre Intense, čia radau panašumo ir su statkevičiaus kvepalais pradinėse natose, MPG Ambre Precieux vidurinėse ir TF Amber Absolute bazėje.

Dar kiek sugebėjau užuosti iš vieno lašo mėginuke, visai neblogas variantas turi būti Ambra Nera by Farmacia SS. Annunziata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 12 gruodžio 2010 - 19:07
QUOTE(Monmorensi @ 2010 11 14, 16:08)
vakar išbandžiau du Aesop kvapus. Aesop - australų firma, veikianti nuo 1987 metų Melburne, gamina dvejus kvepalus - „Mystra“ ir „Marrakech“ bei įvairiausias kosmetikos priemones.
- Mystra
pati pirma mintis - siaubeli, kas do smarvė  blink.gif ir didžiulis noras tuoj pat nusiplauti rankas. kyla itin vaizdi asociacija su trulike važiuojančiu bomžu, laikančiu rankose apsisysiojusį katiną. nevyniosiu į vatą,

- Marrakech.
uff... palengvėjimas. gražus žolelinis-prieskoninis kvapas. itin ryškūs gvazdikeliai ir kardamonas. ramūs, santūrūs, tokie padoriai saikingi kvepalai. sausoki

Suintriguota tokių vaizdingų aprašymų, su dideliu džiaugsmu pasinaudojau proga išbandyt šiuodu kvapus - ne atsargiai uostelėt iš tolo, o normaliai kliūstelėt ant odos. Ir ką? Ir nieko tongue.gif T. y. ne nieko, anaipol - Mystra skleidžiasi kaip puikus medžio-prieskonių-smilkalų derinys. Neieškosiu, bet jei kaip nors man pakliūtų - kvėpinčiaus su malonumu ir net nepagalvočiau, kad galiu ką nors pašiurpint (na, paprastai aš ta tema išvis negalvoju lotuliukas.gif ). Bet rimtai neradau ten nieko nemalonaus.
Dėl Marrakech sutinku - geriau kaip "padoriai saikingais" irgi neapibūdinčiau. Juolab kad buvau gerokai apsiuosčius ir korektiški kvapeliai jau nebedarė įspūdžio. Gal šviežia nosim būčiau juose radus ko nors įdomaus.
PS. Garantuoju, kad mano nuomonė apie Mystra - ne koks unikalus iškrypimas tongue.gif Uosčiau ne viena, ir jokių bomžų niekas nepastebėjo. Gal jie tą vakarą kur kitur valkiojosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 12 12, 19:09)
Bet rimtai neradau ten nieko nemalonaus.

gal man ko nors ne to į tą mėginėlį įpylė lotuliukas.gif nors nemanau, nes taip gavosi, kad Aesop mėginėlius gavau po 2 abu. baisyyyyyybė blink.gif lotuliukas.gif

kita vertus, jei yra kas kvėpinasi ir giria Mona di Orio Nuit Noire, tikiu, kad ir šie turi savo „nešiotojus“ ... (šie dveji kvepalai savo poveikiu man kažkas baisiai (tiesiogine to žodžio prasme) panašaus...) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 gruodžio 2010 - 19:49
QUOTE(Ferrari @ 2010 12 12, 18:52)
Dar labai graži ambra man pasirodė Evody-Ambre Intense, čia radau panašumo ir su  statkevičiaus kvepalais pradinėse natose, MPG Ambre Precieux vidurinėse ir TF Amber Absolute bazėje.

Išeitų, man Evody-Ambre Intense man turėtų patikti bigsmile.gif (nors pirmą kartą girdžiu apie tokius kvepalus blush2.gif ). Nes Statkevičiaus pradinės natos mane labai veža rolleyes.gif

Maitre Parfumeur et Gantier Perfumes , kiek žviltelėjau į luckyscent.com, tai visai nepigūs unsure.gif

Beje, galbūt visai tinkamas kasdienis variantas man būtų buvęs ir L'Occitane Ambra (nors visgi seniai juos beuosčiau). Tik bėda, neseniai sužinojau, kad jų nebėra pardavime (ir nebebus) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 gruodžio 2010 - 21:07