Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Siandiena testavau siuos:
user posted image
Kvapas pasirode labai saldus,o ant rieso papurskus,nepaskyciau,kad ilgai laikesi kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 10, 15:58)
Bet čia matyt kalta mano oda, nes ant jos visi kvapai nusaldėja.

Labai gražūs aprašymai thumbup.gif
ant manęs irgi daug kas nusaldėja, kai kurie iki šleikštumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 10, 13:58)
Čia iš "Neverending story" filmo. Nu minkštas jaukus, kiek drakoniškas. Bet čia sakyčiau, per mano odą viskas...

Mažai drakoniškas. Kaip ir kvepalai - šilti ir švelnūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Norisi ir man trigrašį įterpt. Šokolodo juose nejaučiu ir išvis beveik jokio saldumo, ir netgi jaukiais nelabai pavadinčiau. Sudėtingi, daugiasluoksniai, kintantys, su aiškiu amaretu ir viskuo, kas bazinėse natose surašyta (pačiulis, vetiverija, mediena, benzojinė derva, ambra... dabar neatsimenu, kas ten tiksliai parašyta, bet visko galima užuost). Nuostabus ir tikslus labai seniai Dolce Vita pasakytas palyginimas - kaip tvenkinys su į jį krintančiais auksiniais rudens lapais. Jaukumas, minkštumas, šiluma - na taip, bet ne tik. Kartu ir sunki nežinoma gelmė, šaltumas, grėsmės nuojauta, atsiribojimas. Man labiausiai juos apibrėžia būtent pastarasis žodis. Manau, tai galėtų būti signature kvepalai nick'ui aš-ne-tavo (jokiu būdu nesakau, kad dabar mums žinomai narei šiuo vardu - aš jos asmeniškai nepažįstu ir nieko jai nebandau primatuot tongue.gif Bet va tas nick'as idealiai tinka prie Le Baisier du Dragon).
Atsakyti
Nu, šokolado anei amareto ar kokio kitokio alkoholio juose ir aš nejaučiu, bet šiluma ir savotiškas saldumas, beje, nestiprus, man juose justi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man amaretas Drakone labai ryškus. Ir migdolai. Be abejo, ir prabangi mediena (kaip koks raudonmedis). Aš pavadinčiau juos maloniai saldžiu, su gurmanišku atspalviu ryškiu, minkštu, jaukiu kvapu. O jų bazė tai net labai gurmaniška rolleyes.gif (pati subtiliai gurmaniškus kvapus mėgstu).
Manieji PP. Kiek supratau, įvairių jų koncentracijų kvapas šiek tiek skiriasi. EDT turbūt tų gurmaniškų natų bei atspalvių ir mažiau nei EDP bei PP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 sausio 2011 - 15:20
Teisingai, Ingėnai. EDT - šaltesnis, kietesnis, griežtesnis kvapas. Gurmaniškų natų man ir EDP bei PP nelabai užsiuodžia (gal amaretas? bet kažkaip nekyla asociacijų su kokiu nors vartojimu biggrin.gif ), o EDT jų dar mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 10 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(biologė @ 2011 01 10, 15:55)
Norisi ir man trigrašį įterpt. Šokolodo juose nejaučiu ir išvis beveik jokio saldumo, ir netgi jaukiais nelabai pavadinčiau. Sudėtingi, daugiasluoksniai, kintantys, su aiškiu amaretu ir viskuo, kas bazinėse natose surašyta (pačiulis, vetiverija, mediena, benzojinė derva, ambra... dabar neatsimenu, kas ten tiksliai parašyta, bet visko galima užuost). Nuostabus ir tikslus labai seniai Dolce Vita pasakytas palyginimas - kaip tvenkinys su į jį krintančiais auksiniais rudens lapais. Jaukumas, minkštumas, šiluma - na taip, bet ne tik. Kartu ir sunki nežinoma gelmė, šaltumas, grėsmės nuojauta, atsiribojimas...

Štai čia aprašymas kaip mano pačios nosies sudiktuotas smile.gif Skaitau, ir vėl jaučiu tą patį drakonišką pūstelėjimą.

Mano palyginimas būtų labai panašus - vanduo/lapai, nes vaizdinys buvo medinis lieptas, kurio apačia mirksta vandenyje, pelkėto upelio pakrantės, šalia - nė gyvos dvasios, tik lengvas vėjelis užneša aplinkinio miško žolelių, būtinai su čiobreliais kvapą. Dar trūktų amareto ir migdolų, atsinešti reikėtų smile.gif O po to jau galima merkti kojas į vandenį ir mėgautis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 10 sausio 2011 - 15:31
QUOTE(biologė @ 2011 01 10, 15:28)
Teisingai, Ingėnai. EDT - šaltesnis, kietesnis, griežtesnis kvapas. Gurmaniškų natų man ir EDP bei PP nelabai užsiuodžia (gal amaretas? bet kažkaip nekyla asociacijų su kokiu nors vartojimu biggrin.gif ), o EDT jų dar mažiau.


Man tos ryškiosios amaretiškosios natos plius migdolai ir priduota gurmaniško kvapo atspalvį. Bet migdolai šiek tiek karstelėje, ne tie, kur labiau įprasti parfumerijoje (bent jau ne tie, kur aš pati vis sutikdavau lyg šiol kvepaluose). Būtent dėl lengvo karstelėjimo ši migdolų nata man ir patinka (nes šiaip įprastų migdolų natos tai man nėra pačios mėgstamiausios, priduoda kažkokio muiliškumo įspūdį blush2.gif ). O karamelė ar šokoladas (gal visgi greičiau karamelė g.gif ), šiuose kvepaluose tikrai yra (bent jau PP). Ir būtent bazėje tas saldumas, gurmaniškumas visomis spalvomis sužiba rolleyes.gif

Beje, žolelių savo PP tai aš kažkaip neužuodžiau g.gif Gal reiks kokį kartą paieškoti (bet kad labai jau taupau aš tą savo kvepalą, nesipurškalioju į kairę ir į dešinę tongue.gif )
Atsakyti
Nežinau, ko iš tiesų yra tame Drakone (chemiškai), bet specifinį migdolų kvapą paprastai suteikia cianidas (mirtinas nuodas, beje) - tas pats, kurio yra ir vyšnių kauliukuose ir kuris suteikia kvapą amaretui (amaretas, žinoma, dar kvepia ir vyšniomis). Žodžiu, cianido kvapą galima vadint ir migdolų kvapu, ir amareto kvapu. Čia gal paguoda alkoholio nekentėjoms - Drakonas nekvepia alkoholiu, ne! Tik nuodais lotuliukas.gif Aišku, realūs migdolai ir realus amaretas kvepia ne tik nuo cianido, bet ir nuo daugybės kitų medžiagų, Drakonas juo labiau. Bet atsakymas, ar labiau jaučiam amareto, ar migdolų kvapą, gali daugiau priklausyt nuo asmeninės patirties ir pomėgių, negu nuo faktinio kvapo.
Atsakyti
Paskaičiau tokius skirtingus atsiliepimus apie drakoniuką, tai dar kartelį įdėmiai testuoju. Šiandien dar daugiau jaučiu vetiverijos ir medienos. Bet šokoladas man jaučiasi. Tik ne pieniškas šokoladas, o kartusis, juodas. Tas Drakoniukas man pirmą pusvalandį tikrai "pelkinis", bet vėliau suminštėja ir darosi pūkiuotas, bet tuo pačiu grėsmingumą ir didingumą išlaiko. Jazminas, vetiverija, juodas šokoladas ir šiek tiek amareto.
Žodžiu drakono jaukinimosi laikas maždaug valanda, po kurios jis sušvelnėja ir salsteli. Karamelės fonas, juodas juodas šokoladas vetiverija, jazminas. Nu tikrai dingsta pelkė. Matyt mano oda tikrai labai skirtingai atskleidžia drakoną. Na jis nėra saldus, bet jaukus, gurmaniškas ir įdomus.
Beje, ta šokolado krautuvytė tai turi būti senamiestyje kur... sename sename name, gal kiek pelėsio.
Atsakyti
Na ateinu dar apie drakoniuką pasipasakoti smile.gif Kolektyvas nusprendė vienbalsiai, kad TF VDF kur kas geriau. Išvis patiko jiems, o drakoniukas sakė, kad bobučių kvapas lotuliukas.gif Nors man jis patinka. Net labai... Nu ir ką jie supranta doh.gif: Žodžiu teks į darbą neiti jais kvepiant. Ypač koleginas, kuris tikrai turi kvapams skonį suraukė nosį užuodęs drakoniuką. O TF super tiko. Sake labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 11 sausio 2011 - 12:31