Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 27, 09:13)

Dobiliuke, sviestmedis ir taukmedis tikrai tas pats???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 09 27, 11:12)
Dobiliuke, sviestmedis ir taukmedis tikrai tas pats???? g.gif

Na, kad tikrai tas pats. smile.gifčia paaiškinta, bet sviestmedis pagal kalbininkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 27 rugsėjo 2010 - 11:04
nuo slogos atradau alijosiau sultis - tiesiog issispausti alijosiaus ir isilasinti i nosi, man bent jau gerai pravalo visus takus smile.gif
siaip nuo persalimo atradau homeopatinius vaistus Oscillococcinum, padeda daug labiau nei visokie gripex ir pan.
sustojus skrandziui geriu kmynu arbata.
ir neseniai nusipirkau citro plius (greipfrutu seklu ekstraktas) imunitetui stiprinti, tai naudoju, na bet poveikis paaiskes manau per gripo sezona smile.gif

Labai domintu, ka naudojat nuo skausmo, daznai galva skauda, skausmingos menesines, nebesinori jau vaistu nuo skausmo kiekviena karta...
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2010 09 27, 20:37)
Labai domintu, ka naudojat nuo skausmo, daznai galva skauda, skausmingos menesines, nebesinori jau vaistu nuo skausmo kiekviena karta...

Patarčiau pagerti nakvisų aliejų 4u.gif Man asmeniškai labai padėjo, nes pirmą mmm dieną kartais tokie skausmai užeidavo, kad ohoho doh.gif
Atsakyti
Kaip patartumet gydytis nuo nemigos be vaistu?
Atsakyti
levandų eterinis netinka? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 16:34)
levandų eterinis netinka? wink.gif

aha, sita uzfiksavau galvoj. tik neturiu as jo. reiks isigyt. O siaip ka su juo daryt? pagalve aplasint ar inhaliacijas?
Atsakyti
lašą ant pagalvės kraščiuko - įbedi nosį ir miegi wink.gif Arba galima pasidėti netoli galvos kokių žiedlapių ir į juos palašinti smile.gif

daug kam tinka levandos: spuogeliams, vabzdžių įkandimų niežuliui malšinti, lašinti į aliejų veido valymui, nes labai švelnus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2010 09 27, 22:37)
nuo slogos atradau alijosiau sultis - tiesiog issispausti alijosiaus ir isilasinti i nosi, man bent jau gerai pravalo visus takus smile.gif

Aš irgi sloguojant naudoju alijošių- tada nosis nebėga kaip iš čiaupo, tas nosies sekretas kažkaip tirštėja ir sloga daug greičiau praeina nei nuo cheminių puršklaų.

QUOTE(Dovish @ 2010 09 28, 12:50)
Patarčiau pagerti nakvisų aliejų 4u.gif Man asmeniškai labai padėjo, nes pirmą mmm dieną kartais tokie skausmai užeidavo, kad ohoho doh.gif

Nakvišų aliejus sušvelnina pms, tačiau bent jau man skausmo nepanaikina. Mane irgi domina kas padėtų esant galvos skausmui? Nes prieš migreną arba jos metu tenka gerti cheminius vaistų kokteilius, nes kitaip norisi sienom lipti nuo skausmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 28, 17:34)
irgi domina kas padėtų esant galvos skausmui? Nes prieš migreną arba jos metu tenka gerti cheminius vaistų kokteilius, nes kitaip norisi sienom lipti nuo skausmo doh.gif

Rekomenduoja smilkinius itrinti tuo paciu levandu eteriniu aliejumi ar ba citrinos grezineliu..bet kazi, ar stipru skausma numalsins. Man padeda tokios homeopatines tabletikes Spigelon, ju vaistinese galima rasti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, ką patartumėt nuo stipraus skrandžio skausmo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 28, 16:34)
Nakvišų aliejus sušvelnina pms, tačiau bent jau man skausmo nepanaikina.

Gali būti, kad visiems skirtingai. Arba gal nepastoviai vartojama? Aš kas 2-3 mėn. pakartoju kurso buteliuką smile.gif Dabar kaip tik baiginėju, kitą kartą bandysiu gerti agurklių al., kadangi laba gera sinergija tarp šių dviejų aliejų.
Atsakyti
Nakvišų aliejų patartina visoms moterims pavartoti profilaktiškai.
Aš sinusitą išsigydžiau su medaus ir vandens santikiu 1:1 praplovimais. Iš pradžių nekoks jausmelis, vis grauždavo, o vėliau viskas čiki.
O nemigai pabandyti galit Remaval, ten visiškai iš žolelių.
Atsakyti