Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(ingridukas @ 2011 02 10, 12:59)
mano sunui taip pat jau dvi savaites sloga,gydomes be vaistu,tik liaudies medicina ir naturaliais budais.O mano sinusitas jau pusantro menesio su nezymiu pagerejimu doh.gif Ir vis tik,as taip tikiuosi bent vaika isgydit be rimtesniu vaistu smile.gif

blink.gif kokia prasmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 02 06, 23:54)
sveikos, vyresnelei ausu uzdegimas antra savaite, ka patarsit be degtines kompresu?

Juodgrūdės (Nigela sativa) aliejus, sumaišytas su alyvuogių aliejumi

QUOTE(Avenita @ 2011 02 08, 19:46)
sūnus iš darželio užsikrėtė vėjaraupiais doh.gif Kažin ar galiu arbatmedžio ea tepti spuogiukus? Kuom dar galėčiau pagelbėt vaikui  g.gif

Niežulį sumažina nimbamedis (aliejus, lapų nuovirai).
Atsakyti
mamos. help!!! mabo maziukui (1,1) tikriausiai ausies uzdiegimas. Siaip nesam jo tureje, tai nzn tiksliai. Jam siaip sloga laikosi 2 savaites, bes slogos pas mus daznai, nustatytas letinis rinitas.
treciadieni papuolem eiti per ta dideli veja, aisku nesiau veidu pries veja, siltai aprengta.Nakti is treciadienio i ketvirtadieni labai prasytai miegojo, net mnesupratau del ko. Ketvirtadieni nieko ypatingo nepastebejau, vakar, penktadieni pastebejau ausytej daug sieros, dar pagalvojau, keista, na gal seniai nesivalem ausyciu, o sian is rytom ziuriu vel daug, iskrapsciau, o ten gyliau tokios skystesnes isskyros, tai speju kad uzdegimas cia. Ka galetumete patarti, skaiciau auksciau apie svoguna, gal dar ka kas zino?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 02 12, 09:31)
mamos. help!!! mabo maziukui (1,1) tikriausiai ausies uzdiegimas. Siaip nesam jo tureje, tai nzn tiksliai. Jam siaip sloga laikosi 2 savaites, bes slogos pas mus daznai, nustatytas letinis rinitas.
treciadieni papuolem eiti per ta dideli veja, aisku nesiau veidu pries veja, siltai aprengta.Nakti is treciadienio i ketvirtadieni labai prasytai miegojo, net mnesupratau del ko. Ketvirtadieni nieko ypatingo nepastebejau, vakar, penktadieni pastebejau ausytej daug sieros, dar pagalvojau, keista, na gal seniai nesivalem ausyciu, o sian is rytom ziuriu vel daug, iskrapsciau, o ten gyliau tokios skystesnes isskyros, tai speju kad uzdegimas cia. Ka galetumete patarti, skaiciau auksciau apie svoguna, gal dar ka kas zino?Aciu.

Siulau nekrapstyt,o keliaut pas gyditoja.Man kai buvo ausu uzdegimas,jis pasireiske ne sieros pagausejimu,o beprotisku ir nepakeliamu skausmu.Siaip berniukai yra linke i gausia ausu sieros sekrecija,tai turi ir mano sunus,jau gal 6 kartus reikejo kamscius traukt.
Atsakyti
Nustate alergini atopini dermatita ir labai sausa oda. Patarkit kuo tepti. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 02 14, 12:45)
Nustate alergini atopini dermatita ir labai sausa oda. Patarkit kuo tepti. Aciu.

Tepkit taukmedžio sviestu, tik reikia būt labai kantriems, ir labai kontroliuot maistą, šį ligą yra labai klastinga ir savo pozicijas greitai nepaleidžia 4u.gif dar yra Kombo sviestas, bet ji sunkiau galima rast
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 14, 13:25)
Tepkit taukmedžio sviestu, tik reikia būt labai kantriems, ir labai kontroliuot maistą, šį ligą yra labai klastinga ir savo pozicijas greitai nepaleidžia 4u.gif  dar yra Kombo sviestas, bet ji sunkiau galima rast

Nu bet matai kaip. Visai nebepasitikiu poliklinikos gydytojais schmoll.gif Tepliojau savo vaiką taukmedžiu, nuvežiau dėl alergijų, tai pasakė, kad taukmedis tinka tik žiemą einant į lauką patept ir parašė kažkokį kremą su daug parabenų ir visokia kitokia chemija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 14, 13:25)
Tepkit taukmedžio sviestu, tik reikia būt labai kantriems, ir labai kontroliuot maistą, šį ligą yra labai klastinga ir savo pozicijas greitai nepaleidžia 4u.gif  dar yra Kombo sviestas, bet ji sunkiau galima rast

dekoju 4u.gif. Reiks sviestuko paieskot. Man israse emolium, bet neaisku ar ten blogis ar atvirksciai.
O alergija nuo jodo, praeis. Bet va dabar niezti, tai pranykt noris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 02 14, 14:43)
dekoju 4u.gif. Reiks sviestuko paieskot. Man israse emolium, bet neaisku ar ten blogis ar atvirksciai.

as irgi biski tokia alergiska esu, tai tepiau emoliumu, sakyciau padejo labiau nei taukmedis, nors emoliume aisku yra parabenu, bet kai niesti tai griebiesi siaudo, o siaip aisku ypatingas maistas siuo atveju geriausias vaistas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 02 14, 13:43)

sušlapdinkyt odą ir tik tada tepkit, greičiau ir geriau įsigeria

QUOTE(sindirela @ 2011 02 14, 14:13)
as irgi biski tokia alergiska esu, tai tepiau emoliumu, sakyciau padejo labiau nei taukmedis, nors emoliume aisku yra parabenu, bet kai niesti tai griebiesi siaudo, o siaip aisku  ypatingas maistas siuo atveju geriausias vaistas blink.gif

aš ir stipresnius vaistus naudojau, bet galiu pasakyt viena, su sviestu gal ir ilgiau, bet sveikiau, o visuose vaistuose nuo alergijos yra hormonų doh.gif o jei emolium padėjo, tada kiek kantrybės ir sviestas padės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 14, 14:24)
sušlapdinkyt odą ir tik tada tepkit, greičiau ir geriau įsigeria
aš ir stipresnius vaistus naudojau, bet galiu pasakyt viena, su sviestu gal ir ilgiau, bet sveikiau, o visuose vaistuose nuo alergijos yra hormonų  doh.gif  o jei emolium padėjo, tada kiek kantrybės ir sviestas padės  mirksiukas.gif

teko gerti tavegyl, nes maniau nuprotesiu. Dabar jau jusu patarimu naudosiuos. Suabejojau, kai gyd.pasake duodama reklama emolium ir sakydama,kad jis be parabenu.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 02 14, 19:29)
teko gerti tavegyl, nes maniau nuprotesiu. Dabar jau jusu patarimu naudosiuos. Suabejojau, kai gyd.pasake duodama reklama emolium ir sakydama,kad jis be parabenu.

mūsų alergologę net išrašinėdama vaistus nežino tikslaus jo sudėties, dėl ko vaikas vos anafilaksinį šoką negavo doh.gif
Atsakyti