Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

ingridukas,jus turbūt perpūtė, darykit šildomus kompresus, įtrynimus, butinai masažuokit skaudančias vietas

QUOTE(Savannaa @ 2011 02 03, 11:52)
migrena turiu puse gyvenimo  smile.gif  kai tik pajauciat, kad uzeina isgerkit 2 tabletes nospos, chemija, bet geriau nei imigran, kuris man iskart suveikia, bet jis labai kenksmingas.
zoles man nepadejo jokios. yra arbata nuo migrenos Jadvygos zolininkes...seskines vaistinej klauskit, jie turi visad. Gal pades.

Migrena buna kai suspazmuoja kraujagysles...as beveik 100 % radau jos priezasti. patariu visom ja turinciom nueit pas angiochirurga, reikalaut, kad padarytu kaklo echoskopija. buvau pas 2 angiochirurgus, tai 1as kojas istyre, tipo kaklo netiria, tada radau toki kuris tiria kakla... biggrin.gif

sekmes 4u.gif

man dar visokiausius tyrimus dar prieš 15metu, rado priežastį, tai susiaurėjusios kraujagyslės ir širdies problemos, dėl kurios dabar reikia dėt širdies stimuliatorių verysad.gif kai žinai priešą, lengviau kovot, bet skausmą ne visada galima kontroliuot, vaistus nemėgstu dėl girtumo jausmo...būtinai dar pabandysiu Jadvigos žolelės 4u.gif Ir dar, vakar vakare pradėjo užspaudinėt galva, tai pabandžiau ernesin receptą, nustebau, skausmas aprimo, tik vienas šalutinis poveikis, ilgai negalėjau užmigt, bet čia gal tik man, nes žalia arbata labai tonizuoja ir geriu vietoj kavos biggrin.gif Bat receptas thumbup.gif Ačiū ir siūlau visiems išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 03, 13:25)
ingridukas,jus turbūt perpūtė, darykit šildomus kompresus, įtrynimus, butinai masažuokit skaudančias vietas

Daryciau,bet nelabai isivaizduoju su kuo ir kaip.Kas blogiausia tai jauciu kad skausmo zidinys,tiesiai po desine krutim(kaskada jau yra taip buve,bet ne taip stipriai kaip dabar)Juk tiesiai ant krutines nei koki sildanti pleistra uzklijuosi nei tie patepimai pades.Kolkas pasitepiau diclako tepalu palei krutine,pety,ir ranka,na skausmas nesumazejo.Lauksiu gal cia kas patars koki receptuka. smile.gif

O kas liecia migrena tai galite pabandyti siuos metodus-1.Kaip parasyta knygoi,labai patikimas naminis vaistas istikus migrenos priepoliui.I puodeli juodos kavos ispausti citrinos sulciu.Gerti kuo dazniau.2.(Mano pacios nekarta isbandytas,ir man veiksmingas)-Ant smilkiniu uzdeti citrinos zieveles,stengtis be vidines baltos zieveles.3.Braidymas po rasa.4.Tasku masazavimas-nyksciais spustelekite abu smilkinius,po 15sekundziu masazo,skausmas turetu atlegt.5.Salti kompresai(man padeda kuo karstesni)6.Lengvais migrenos atvejais padeda tris dienas iseiles plauti pilvo apacia vandens ir obuoliu acto tirpalu.(puodelis obuoliu acto litrui vandens) Taip pat padeda bananai,kukuruzu aliejus,alaus mieles(po sauksta valgant arba po valgio) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 03 vasario 2011 - 12:53
QUOTE(ingridukas @ 2011 02 03, 12:42)
.I puodeli juodos kavos ispausti citrinos sulciu.Gerti kuo dazniau.2.(Mano pacios nekarta isbandytas,ir man veiksmingas

Aš migrena nesergu - bet šis būdas man kartais padeda nuo eilinio galvos skausmo.
Atsakyti
[quote=nataliuncik,2011 02 03, 13:25]

gal pades tada imbieras, nes yra kam labai padeda. nesvarbu, kokiam pavidale-milteliais, arbata is sviezio pasidaryt, saldu parduodama parduotuvese pakramtyt...kai ti migrena uzeina
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 02 02, 19:54)
mano dickiui vel sausas kosulys, galvoju isbandyti ta varskes recepta smile.gif
tai norejau daugvaikuciu paklausti arba tos kurios darete, kiek ten tos varskes reik prideti? ir kai pdaryti kad ji nenukristu?

mano išbandyta taip:
nuperku pigiausios varškės pakelį, padedu ant rediatoriaus visai dienai, vakare ji jau parūgusi ir šilta, tokia pati ta kompresui dėt . o dedu ant vystiklo , paskirstau pagal norimą plotą ir kraštus aplankstau. tokį torčiuką dedu ant nugaros ar krutinės ir apibintuoju elastiniu bintu . veikimu tikrai patenkinta !!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2011 02 03, 11:52)

Migrena buna kai suspazmuoja kraujagysles...as beveik 100 % radau jos priezasti. patariu visom ja turinciom nueit pas angiochirurga, reikalaut, kad padarytu kaklo echoskopija. buvau pas 2 angiochirurgus, tai 1as kojas istyre, tipo kaklo netiria, tada radau toki kuris tiria kakla... biggrin.gif

sekmes 4u.gif

ir ką toliau darėt?

Gal kas patars ką naudot raumenų atpalaidavimui? Aš kartai į vonią prisipilu neuro arbatos,aliejaus,tada atsipalaiduoja ne tik raumenys,bet ir įtampa atlųgsta... Bet man reik be vonios,kad galėčiau išsitrinti kaklą bei nugarą,nes pradėjau mankštintis (dėl užspaustos kraujagyslės),tai skauda nugarą,ir viso kūno dešinę pusę.
Atsakyti
sveikos, vyresnelei ausu uzdegimas antra savaite, ka patarsit be degtines kompresu?
Atsakyti
Sutrintą tarp pirštų jeronimo (čia tokia pelargonija) lapą, įvyniotą marlėje, dėti į skaudančią ausį.
(Nesu išbandžiusi pati, bet močiutė dažnai taip gydydavosi...)

user posted image

Naudinga ir šiaip šitą augalą laikyti namuose, nes valo orą.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 02 06, 22:54)
sveikos, vyresnelei ausu uzdegimas antra savaite, ka patarsit be degtines kompresu?

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 07, 06:16)
Sutrintą tarp pirštų jeronimo (čia tokia pelargonija) lapą, įvyniotą marlėje, dėti į skaudančią ausį.
(Nesu išbandžiusi pati, bet močiutė dažnai taip gydydavosi...)
Naudinga ir šiaip šitą augalą laikyti namuose, nes valo orą.

Dar geriau išspaust iš lapelio sultys ir įlašint į skaudančia ausį, dar kamparo aliejaus kompresą, kad šiltai butu pastoviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 02 06, 23:54)

As savo ausu uzdegima issigydziau tik antibiotikais,bet skausma malsino svogunu kompresai ir cesnakas.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 02 05, 10:57)
ir ką toliau darėt?

Gal kas patars ką naudot raumenų atpalaidavimui? Aš kartai į vonią prisipilu neuro arbatos,aliejaus,tada atsipalaiduoja ne tik raumenys,bet ir įtampa atlųgsta... Bet man reik be vonios,kad galėčiau išsitrinti kaklą bei nugarą,nes pradėjau mankštintis (dėl užspaustos kraujagyslės),tai skauda nugarą,ir viso kūno dešinę pusę.

o kam Jums juos atpalaiduot ? persitempe, per didelis tonusas ?
jei kakle uzspausta kraujagysle negalima daryt pratimu peciam kaklui, nebent tempimo atpalaidavimo pratimus, masazus.
eisiu dar pas viena angiochirurga kuris su dupleksu ar dopleriu biggrin.gif paziuretu, o tokiu lt nelabai daug...
kai rasiu kuris turi licenzija leidziancia su tuo dupleksu...apziurinet parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 07 vasario 2011 - 22:21
sūnus iš darželio užsikrėtė vėjaraupiais doh.gif Kažin ar galiu arbatmedžio ea tepti spuogiukus? Kuom dar galėčiau pagelbėt vaikui g.gif
Atsakyti