QUOTE(Savannaa @ 2011 02 03, 11:52)
migrena turiu puse gyvenimo kai tik pajauciat, kad uzeina isgerkit 2 tabletes nospos, chemija, bet geriau nei imigran, kuris man iskart suveikia, bet jis labai kenksmingas.
zoles man nepadejo jokios. yra arbata nuo migrenos Jadvygos zolininkes...seskines vaistinej klauskit, jie turi visad. Gal pades.
Migrena buna kai suspazmuoja kraujagysles...as beveik 100 % radau jos priezasti. patariu visom ja turinciom nueit pas angiochirurga, reikalaut, kad padarytu kaklo echoskopija. buvau pas 2 angiochirurgus, tai 1as kojas istyre, tipo kaklo netiria, tada radau toki kuris tiria kakla...
sekmes
zoles man nepadejo jokios. yra arbata nuo migrenos Jadvygos zolininkes...seskines vaistinej klauskit, jie turi visad. Gal pades.
Migrena buna kai suspazmuoja kraujagysles...as beveik 100 % radau jos priezasti. patariu visom ja turinciom nueit pas angiochirurga, reikalaut, kad padarytu kaklo echoskopija. buvau pas 2 angiochirurgus, tai 1as kojas istyre, tipo kaklo netiria, tada radau toki kuris tiria kakla...
sekmes
man dar visokiausius tyrimus dar prieš 15metu, rado priežastį, tai susiaurėjusios kraujagyslės ir širdies problemos, dėl kurios dabar reikia dėt širdies stimuliatorių kai žinai priešą, lengviau kovot, bet skausmą ne visada galima kontroliuot, vaistus nemėgstu dėl girtumo jausmo...būtinai dar pabandysiu Jadvigos žolelės Ir dar, vakar vakare pradėjo užspaudinėt galva, tai pabandžiau ernesin receptą, nustebau, skausmas aprimo, tik vienas šalutinis poveikis, ilgai negalėjau užmigt, bet čia gal tik man, nes žalia arbata labai tonizuoja ir geriu vietoj kavos Bat receptas Ačiū ir siūlau visiems išbandyt