Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Zinau, kad sergant reikia vengti pieno produktu, taip pat saldumynu. Nes labai suletina sveikimo procesa. Negalima vartoti ir zuvu tauku.
Kaip rasiau geriau tik puse stikline salto pieno, suveike geriau nei vaistu tablete. Geriant tik maza kieki, maziau pasijus ir salutinis pieno poveikis.
Visi vaistai turi salutini poveiki, vaistazoles irgi.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 01 24, 20:39)
na matai, ir radai priezasti smile.gif o jei 170/67 skaitosi putlumas tai ka as zinau smile.gif

O tai kas cia, jei ne putlumas?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 01 24, 15:49)
http://www.homeopath...inis_homeopatas

Čia apie ją. Aš skambinau drąsiai biggrin.gif priėmė gal po savaitės, bet šiaip grafikas pas ją užimtas tikrai 4u.gif

Butinai pas ja uzsirasysu,o kiek kainuoja priemimas,konsultacija?Ji dirba kaip privatus gyditojas?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 01 25, 11:13)

as su 170 jei sveriu 65 kg tai kaulu rinkiniu atrodau. 67 pats tas. nuo kaulu priklauso. jei jus smulki ir tiek sversit busit istinus ir stora, o as su stambiu skeletu giltine kauluota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2011 01 25, 09:50)
as su 170 jei sveriu 65 kg tai kaulu rinkiniu atrodau. 67 pats tas. nuo kaulu priklauso. jei jus smulki ir tiek sversit busit istinus ir stora, o as su stambiu skeletu giltine kauluota  lotuliukas.gif

As su 170 siuo metu sveriu 57, ir tikrai nesu perdziuvus. Dar pora kg noreciau numest. Kaulai mano normalus. Pasiekus 67 jausciausi tragiskai. Kazkaip man atrodo, kad, jei ugis 170, 60kg butu riba, kurios jokiu budu nenoreciau perzengti.
Atsakyti
[quote=Rasma,2011 01 25, 00:01]
Ta prasme, kad jei sergate sloga ar kankina šlapias kosulys, tai pienas ne padės, o pablogins būklę. Skatina gleivių sekreciją kvėpavimo takuose.

Ir prie gastrito padeda pienas tik tada, jei gatsritas yra lydimas sumažėjusio skrandžio sulčių išsiskyrimo. Kam padidintas rūgštingumas ir išgers pieno, tai po kelių val. nežinos kur dėtis...
Papildyta:

o kaip tada,... daug kas sako kad labai padeda kakavos sviestas su pienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 01 25, 11:13)

sveika moteriska figura.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 01 25, 12:06)
As su 170 siuo metu sveriu 57, ir tikrai nesu perdziuvus. Dar pora kg noreciau numest. Kaulai mano normalus. Pasiekus 67 jausciausi tragiskai. Kazkaip man atrodo, kad, jei ugis 170, 60kg butu riba, kurios jokiu budu nenoreciau perzengti.

Na matai,mano kaulai stambus ir sunkus.Siaip normaliai jauciuosi sverdama 58-60.Dabar 62kg,bet tragedijos nematau.Aisku gal ir neblogai butu nuo slaunu siek tiek numest.Bet tai galima bus padaryt pavasari.Tuomet pradesiu vel begiot,daugiau judet ir t.t... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 01 25, 13:06)

Nevarykit kompleksų žmonėms. Svoris, deja, nieko nepasako. Vienas su 50kg atrodo putlus, kitą ir su visais 65kg galima pavadinti kaulų rinkiniu. Viską lemia ne kilogramai, o kūno sudėjimas, nes visų mūsų skeletas skirtingas, o kur dar raumenų sistema, organizmo skysčių kaupimas ir pan.
Atsakyti
bly MB mano pradejo sirguliuoti, nu ir nuo ko dabar ji pradet gydyti? bandysiu arbatmedi i snerves ikisti, bet kad nesiduoda rubuziokas doh.gif ka dar galima kad neisisirgtu?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 25, 14:25)
bly MB mano pradejo sirguliuoti, nu ir nuo ko dabar ji pradet gydyti? bandysiu arbatmedi i snerves ikisti, bet kad nesiduoda rubuziokas doh.gif ka dar galima kad neisisirgtu?

jauciant tik pacius pirmuosius pozymius gerai padeda 10-20 gramu degtines.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2011 01 25, 15:02)
jauciant tik pacius pirmuosius pozymius gerai padeda 10-20 gramu degtines.

sitam turetu duotis biggrin.gif
Atsakyti