Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(ingridukas @ 2011 01 20, 12:37)
Praitais metais is ,,Forever,, buvau nusipirkus biciu pikio kapsuliu,biciu ziedadulkiu ir cesnako kapsuliu.Visa seima vartojom,nu zinokit sutapimas ar ne,bet nesirgom.Biciu ziedadulkes ir cesnako kapsules vartojom kasdien apie tris menesius,o biciu piki tada,kai vos tik pajusdavom,kad jau kaskas kabinasi.Visi gerai ji toleravom.Reiks vel jo nusipirkt,nors jis ir brangus,kiek pamenu uz 100 ar 120 kapsuliu berots 95lt mokejau.
4u.gif

mūsų lietuviškas nieko prastesnis mirksiukas.gif ir žymiai pigiau
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 20, 14:27)
mūsų lietuviškas nieko prastesnis  mirksiukas.gif ir žymiai pigiau

Kur jo isigyt?Gal yra toi hemeopatinei vaistinei?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 20, 13:58)

bet kurioje vaistinėje turi būt user posted image, dar yra propolis meduje ir kt., pasirinkimas didelis
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 20, 13:58)

Dėl kapsulių nežinau.. man patinka kuo natūralesniu pavidalu dalykai, kapsulių nemėgstu blush2.gif visose vaistinėse manau yra, bentjau to "propolio skysto ekstrakto". Galima ir pačiam pasigamint. Mes va pabandėm, nusipirkom bitininkų parduotuvėj propolio, spirito tiesa neturėjom, tai samogone užsimerkėm mirksiukas.gif po kelių savaičių "pritraukė", bet paragavus kažkaip netaip pasirodė.. manau per silpna koncentracija propolio gavosi, reiks dadėti daug propolio smile.gif kolkas perkam iš vaistinės toliau. MB tėvai turi superinio pasidarę, reiks konsultacijos, kiek ko dėti.
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 20, 14:42)
Dėl kapsulių nežinau.. man patinka kuo natūralesniu pavidalu dalykai, kapsulių nemėgstu  blush2.gif visose vaistinėse manau yra, bentjau to "propolio skysto ekstrakto". Galima ir pačiam pasigamint. Mes va pabandėm, nusipirkom bitininkų parduotuvėj propolio, spirito tiesa neturėjom, tai samogone užsimerkėm  mirksiukas.gif po kelių savaičių "pritraukė", bet paragavus kažkaip netaip pasirodė.. manau per silpna koncentracija propolio gavosi, reiks dadėti daug propolio  smile.gif kolkas perkam iš vaistinės toliau. MB tėvai turi superinio pasidarę, reiks konsultacijos, kiek ko dėti.

patys patire bitininkai patarė nežinančioms technologijos patiems negamint, nes ir kai kurie bitininkai parduoda propolį plokštelėse, reiškia jau pašildyta, o tai reiškia jau dalis vertingu medžiagų prarasta, t.p. ir su ekstraktu gamyba...Dėl to geriausia pirkt iš patikrintu, išmanančiu gamyba bitininku ar vaistiniu
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 20, 14:54)
patys patire bitininkai patarė nežinančioms technologijos patiems negamint, nes ir kai kurie bitininkai parduoda propolį plokštelėse, reiškia jau pašildyta, o tai reiškia jau dalis vertingu medžiagų prarasta, t.p. ir su ekstraktu gamyba...Dėl to geriausia pirkt iš patikrintu, išmanančiu gamyba bitininku ar vaistiniu

Na taip, bet visi anksčiau patys gamindavosi.. ir močiutė mano visada turėdavo bonkutę spirito su propoliu, pati pasidarydavo g.gif aš už tai, kad išmokt patiems, tik, aišku, ne bet kaip mirksiukas.gif Čia kaip ir "ekologinė" temukė, tai turbūt visi suprantam, kuo skiriasi pačių pasidaryti dalykai nuo kad ir ekologiškų, bet pirktinių.- visada žinai, ko ten įdėjai ir ko neįdėjai smile.gif aš visada už savą produktą. Propolis pirktas ekologiškas, trupiniais. Mūsų klaida turbūt tame, kad ne spirite užpylėm.. Kai sužinosiu tikslią receptūrą, galėsiu čia įdėti ax.gif
Atsakyti
Turim gražų lietuvišką žodį pikis vietoj propolio 4u.gif Pastarasis taip rėžia ausį. Internete esu skaičius straipsnį, kad skirtingos pikio gydomosios medžiagos tirpsta spiritiniuose skysčiuose, o visai kitokios aliejuje. Mes tai dažniausiai namine užsipilam ir naudojam žaizdom gydyt-labai gerai užtraukia.
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 20, 15:56)
Na taip, bet visi anksčiau patys gamindavosi.. ir močiutė mano visada turėdavo bonkutę spirito su propoliu, pati pasidarydavo  g.gif aš už tai, kad išmokt patiems, tik, aišku, ne bet kaip mirksiukas.gif Čia kaip ir "ekologinė" temukė, tai turbūt visi suprantam, kuo skiriasi pačių pasidaryti dalykai nuo kad ir ekologiškų, bet pirktinių.- visada žinai, ko ten įdėjai ir ko neįdėjai  smile.gif  aš visada už savą produktą. Propolis pirktas ekologiškas, trupiniais. Mūsų klaida turbūt tame, kad ne spirite užpylėm.. Kai sužinosiu tikslią receptūrą, galėsiu čia įdėti  ax.gif

drinks_cheers.gif aš t.p. tik už savo gamybos, svarbu daryt viską TEISINGAI

QUOTE(crocus @ 2011 01 20, 16:26)
Turim gražų lietuvišką žodį pikis vietoj propolio  4u.gif Pastarasis taip rėžia ausį. Internete esu skaičius straipsnį, kad skirtingos pikio gydomosios medžiagos tirpsta spiritiniuose skysčiuose, o visai kitokios aliejuje. Mes tai dažniausiai namine užsipilam ir naudojam žaizdom gydyt-labai gerai užtraukia.

aliejuje padarytas skirtas žaizdom gydyt, spiritinis į vidų, stiprint imunitetą, kiekvienas turi savo paskirtį, dar galima maišyt su medumi ir t.t.
Atsakyti
[quote=ingridukas,2011 01 20, 13:37]
Ingriduk, Paieskok eko parduotuvese nekepintu grikiu - jie daugiau gelezies islaike. Is bakteriju, tai mum prie mazakraujystes patare gert Lacticol. Jose ir burokeliu sulciu yra. Prie progos pasitikrink vitamino B12 kieki kraujyje. 4u.gif
Is "gelezu", tai mum labiausiai tiko Floradix, per menesi 20 punktu pasoko hemaglobinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 20 sausio 2011 - 19:29
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 20, 18:17)

aliejuje padarytas skirtas žaizdom gydyt, spiritinis į vidų, stiprint imunitetą, kiekvienas turi savo paskirtį, dar galima maišyt su medumi ir t.t.

sakykit, o kaip jūs varojat spiritinį propolio ekstraktą? Parašyta, kad įlašinti 5-10 lašų į šaukštą vandens. Bandžiau, bet ma nepatiko, vanduo susidrumstė, paliko kažkoks baltas, išgėrus ant jo liko lyg vaškinės nuosėdos... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 20, 20:20)
sakykit, o kaip jūs varojat spiritinį propolio ekstraktą? Parašyta, kad įlašinti 5-10 lašų į šaukštą vandens. Bandžiau, bet ma nepatiko, vanduo susidrumstė, paliko kažkoks baltas, išgėrus ant jo liko lyg vaškinės nuosėdos...  rolleyes.gif

Tikrai, patarkit, kas žino, kaip nuplaut nuo šaukštelio, puodelio tas vaškines pikio nuosėdas help.gif . Kai bandžiau puodelį išplaut, po to teko ir nuo pirštų ilgai gramdyt doh.gif .

Kažin ar kas nors jau rašėt čia apie skarlatinos gydymą?
Atsakyti
Su pikio antpilais labai atsargiai - iš karto reikia pavalyti kur nutiško, nes vėliau taip pridžiūsta, kad gali ir nenuvalyti.
O mane baugina vartoti savo gamybos į vidų-daug kur prirašyta, kad namų sąlygom vidiniam vartojimui nepasiruoši, tai gali tik farmacininkai, atskirdami tam tikras nuodingas medžiagas. O gal tai daroma specialiai, kad vaistinėse pirktume? Na kas turi tą tikslų vidinio antpilo receptuką mirksiukas.gif ?
Atsakyti