QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 20, 12:43)
ingridukas, išgėrus antibiotiką, po poros val. gerkit Linex ar kiras gerąsias bakterijas, organizmui sustiprint, jau dabar pradėkit propolio ekstraktą gert, na ir visos kitos rekomendacijos organizmo stiprinimui
As geriu jogurto bakterijas po 2 kapsules per diena nuo pat pirmos dienos kai pradejau antibus gert.
Taip pat kasdien po puse arbatinio saukstelio biciu ziedadulkiu suvalgau ir po gabaliuka ekologisko nerafinuoto kokosu aliejaus.Taip pat vyras nupirko vitamino C,kad geriau isisavintu gelezies preparatas,daug naturaliu granatu sulciu,taip pat spaudziu burokeliu,morku,obuoliu sultys,valgau daugiau grikiu nei iprastai ir t.t...
Aciu mergaites uz palaikyma
Mano vyras toks saltakraujis,jis aisku pergyvena,bet neparodo ir nepaguodzia
,o man to tikrai reikia
Praitais metais is ,,Forever,, buvau nusipirkus biciu pikio kapsuliu,biciu ziedadulkiu ir cesnako kapsuliu.Visa seima vartojom,nu zinokit sutapimas ar ne,bet nesirgom.Biciu ziedadulkes ir cesnako kapsules vartojom kasdien apie tris menesius,o biciu piki tada,kai vos tik pajusdavom,kad jau kaskas kabinasi.Visi gerai ji toleravom.Reiks vel jo nusipirkt,nors jis ir brangus,kiek pamenu uz 100 ar 120 kapsuliu berots 95lt mokejau.