Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(AGFA @ 2011 01 18, 08:44)
Influcid.. smile.gif

Kad ne, tikrai ne influcid ten buvo.. Jų šiaip vaistinėse atrodo nebūdavo, tik kažkur Užupyje kažkokioje sveikuolių parduotuvėje, artai per platintojus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 11:52)
Aciu uz patarimus 4u.gif kolkas be pagerejimo. verysad.gif
Dar noriu paklaust,nes labai ivairiu nuomoniu isgirdau.Antra diena jau kaip ir nebera temperaturos,ziauriai noriu maudytis,nes visa isprakaitavus,nemaloniai jauciuosi.Ar jus maudytumetes mano vietoi? smile.gif Aisku cia nebeda,pakentesiu kiek reikes jei negalima,svarbu sau blogiau nepadaryt.

Labai panasiai man buvo, tik gal ne tokia sunkia forma. Irgi pries menesi susirgau, kaip niekad dar gyvenime nesirau - prasidejo nuo gerkles, sinusito ir dusulio. Po nepavykusio naminio gydymosi, 7 dienas sugeriau antibus, daktare sake dar gert, bet pasijauciau geriau ir nutraukiau ax.gif per kucias isejau i lauka (beje issiploviau plaukus is vakaro, taip, kad tu bent galvos neslapink) ir ka, vel jauciau, kad zingsnis po zingsnio, po truputi grizta sinusitas ir dusulys. Tada nuejau i homeopatine vaistine, pasipasakojau, dave man miksturos, arbatos, thujos aliejaus i nosi, sinupreto ir zirneliu homeopatiniu. Po dienos, simptomai pradejo trauktis ir po keliu dienu dingo. O atsikankinau irgi apie menesi, galvojau neislysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 18, 01:30)
Nesu didelė "sveikuolė", bet nusprendžiau pabandyti kiek ekologiškiau gydytis. Paprastai kai susergu kokiu peršalimu ar gripu, po to liga pereina į plaučius ir po kokio mėnesio kosėjimo vistiek tenka gert antibiotikus. Nuo vaikystės taip  doh.gif Šiemet nesiskiepijau nuo gripo. Prieš pusantro mėnesio susirgo MB. Aš irgi jau jaučiau, kad "kabina" liga ir mane, gėriau ryte ir vakare propolio ekstraktą ir nesusirgau. Per naujus metus viens šeimos draugas susirgo- irgi mane jau "kabino", gėriau propolį ir "Citrosept"- nesusirgau. O vakar matomai prigriebė ir mane- buvo nedidelė temperatūra, kaulus laužo, gerklė patinus. Vėl tą propolį geriu ir Citroseptą.. šiandien nei įsisirgau, nei geriau pasidarė- tik temperatūros nebebuvo  g.gif  va ir nežinau, ar čia tie mano "vaistai" šitaip gelbėja? Nes imuniteto šiaip jokio neturėdavau..  smile.gif Gal dar ką patartumėt vartot?

Kadais turėjau homeopatinių vaistų nuo gripo. Ir jie padėdavo, jei tik spėji išgert kai tik pajauti pirmus simptomus. Mažytės baltos tabletės. Gerti reikėdavo po 2-3 tabletes kas kelias valandas berods.. Niekaip neprisimenu jų pavadinimo  verysad.gif  gal kasnors galėtų padėti prisimint..?  blush2.gif

kas cia per propolio ekstraktas prasom placiau? ir ar citroceptas naturalus? nes cia tema apie ekologiska gydymasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 11:52)
Aciu uz patarimus 4u.gif kolkas be pagerejimo. verysad.gif
Dar noriu paklaust,nes labai ivairiu nuomoniu isgirdau.Antra diena jau kaip ir nebera temperaturos,ziauriai noriu maudytis,nes visa isprakaitavus,nemaloniai jauciuosi.Ar jus maudytumetes mano vietoi? smile.gif Aisku cia nebeda,pakentesiu kiek reikes jei negalima,svarbu sau blogiau nepadaryt.

aisku, kad maudykis. vanduo visa bruda nuplauna, kuris is vidaus sergant issiskiria.
ka jauti tai ir daryk.
as net negaluodama saltu vandeniu apsipilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 18, 18:22)
kas cia per propolio ekstraktas prasom placiau? ir ar citroceptas naturalus? nes cia tema apie ekologiska gydymasi? g.gif

Propolis, o Citrosept yra greipfrutų sėklų ekstraktas, kuo jis nenatūralus?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 18, 18:22)

Jau nataliuncik viską atsakė, ačiū jai 4u.gif
Tik propolį kiek kitaip vartoju, nei informaciniam lapelyje rašo: "Infekcijų profilaktikai gerti 2-3 kartus dienoje 5-10 lašų tirpalą valgomajame šaukšte vandens."
Aš geriu ne profilaktiškai, o kai jau pajaučiu kažką. Sriubiniu šaukštu pakabinu medaus (kiek mažiau nei pusę šaukšto, ar trečdalį), ir šalia medaus įpilu propolio; bonkutė be dozatoriaus, taigi tiksliai lašais niekad neskaičiavau, bet daug, gal 20-30 lašų. Visa tai į burną ir greit kramtyt, maišyt, kol taps vientisa masė, tik tada nuryt. Po to jau nieko nevalgyt, dantų neplaut, nors dantys apsineša tuo propoliu, jaučias kaip vaškuoti smile.gif Bo jei lašintis puodelin ar šaukštan su vandeniu- nesąmonė, visas propolis tuoj ant sienučių prilimpa, ar ant šaukšto doh.gif Ryte vartoti 20 min. iki valgio. Taip pamokė MB tėvai, jie domisi natūralia medicina smile.gif Nereikėtų ilgai taip vartoti, nes vistik čia stiprus koncentratas gaunasi, 5 dienas, ne daugiau. Propolis skaitosi gamtinis antibiotikas.
Aš pati abejoju, ar gerai yra gerti ir propolį ir citroseptą, nes abu yra labai stiprūs dalykai.. ar negali jie pakenkti kažkuom.. g.gif bet va, jau trečią kartą juos vartodama "išlipau sausa iš balos"- šiandien jau jaučiuosi sveika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 18 sausio 2011 - 20:21
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 18, 20:19)
Aš pati abejoju, ar gerai yra gerti ir propolį ir citroseptą, nes abu yra labai stiprūs dalykai..  ar negali jie pakenkti kažkuom.. g.gif bet va, jau trečią kartą juos vartodama "išlipau sausa iš balos"- šiandien jau jaučiuosi sveika  smile.gif

čia svarbiausia thumbup.gif
Citroseptas ir propolis nemanau kad dubliojasi, be to propolis turtingas vitaminais, mikroelimentais
Atsakyti
o kas zinot nuo keliu metu ta propoli, na biciu piki (nes skirtingu firmu buna) galima duoti vaikams?
mes saviskiams davem kai sirgt pradejo (Forever firmos) bet dabar vienas skundziasi kad galva niezti, gal sakau sualergizavo.....
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 01 18, 23:04)
o kas zinot nuo keliu metu ta propoli, na biciu piki (nes skirtingu firmu buna) galima duoti vaikams?
mes saviskiams davem kai sirgt pradejo (Forever firmos) bet dabar vienas skundziasi kad galva niezti, gal sakau sualergizavo.....

byčių pikį skiesta spirite arba propolį galima duot vaikams tik nuo 12metų, o mažesniems geriau duot bičių duonele
gali būt alergija arba dermatitas
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 19, 00:34)
byčių pikį skiesta spirite arba propolį galima duot vaikams tik nuo 12metų, o mažesniems geriau duot bičių duonele
gali būt alergija arba dermatitas

o gal turi koki oficialu daikta kur butu tai parasyta? nes mano vyras Forever kompanijos pripudrintom smegenim tiegia kad visus ju produktus gali naudoti visi, vos ne naujagimiai doh.gif ir nescios ir vaikai ir kudikiai - visiems viskas tinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 01 18, 23:55)
o gal turi koki oficialu daikta kur butu tai parasyta? nes mano vyras Forever kompanijos pripudrintom smegenim tiegia kad visus ju produktus gali naudoti visi, vos ne naujagimiai  doh.gif ir nescios ir vaikai ir kudikiai - visiems viskas tinka  doh.gif

Jei preparato sudėtyje nėra alkoholio, tada jį galima naudoti vaikams nuo vienerių metu, tik reikia stebėt kokia bus organizmo reakcija

Čia labai geras straipsnis apie bičių produktus
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 18, 18:42)
Tada nuejau i homeopatine vaistine, pasipasakojau, dave man miksturos, arbatos, thujos aliejaus i nosi, sinupreto ir zirneliu homeopatiniu. Po dienos, simptomai pradejo trauktis ir po keliu dienu dingo.

1.O kur yra vilniuje tokia vaistine?Ir as noriu tu stebuklingu miksturu ir lasiuku.
Ai radau,cia ta kur Pelesos gatvei?
2.Mano menesines jau 10 dienu doh.gif Ar gali taip but nuo antibiotiku ir ligos?
3.Po nakties nuo liezuvio nuslinko visas tas bjaurus storas sluoksnis apnasu.Dabar liezuvis raudonas kaip apiplikytas,siek tiek skauda.Ar tai gali buti rodiklis,kad liga traukiasi?Ar cia nesusije? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 19 sausio 2011 - 10:35