Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(ingridukas @ 2011 01 14, 12:01)
Sveikos,as tai jau visiskoi nevilty verysad.gif Sergu jau virs pusantro menesio,greit bus du.Dar taip gyvenime nera buve.Viskas prasidejo lapkriti nuo gerkles skausmo,sinusito ir stipraus ausu uzdegimo.(antibiotiku neisvengiau)Poto seke baisi sloga,kuri truko 2 savaites ir perejo i faringita.Tai toks baisus kosulys,kuris tesiasi jau antra savaite.Naktys bemieges,nes istisai 3-4 valandas be sustojimo kosiju.Kartais ir dustu,vemiu.Pirmadieni mano kraujo tyrimai ir plauciu rengenas buvo geri.Nuo garstyciu jau ketvirta para isberta krutine cool.gif geriu daug arbatu,piena su medum,darau inhaliacijas,krutine sildau druska,kasantra diena mama man stato taures,kaitinu kojas,geriu acc ir pertusina.Kosulys kaip ir mazeja,bet nuo vakar prasidejo vel sinusitas,vel ta slyksti savijauta,vel skauda galva,kakta,akys....rasau ir tikrai verkt norisi,as taip pavargau sirgt,ypac mane isalino tas kosulys,skauda visa kuna,ypac krutine ir pilva.Prie viso to,dar ir vel grybelis uzpuole,matyt nuo antibiotiku ir nusilpusio organizmo.
Kas keisciausia,kad daug domiuosi liaudies medicina ir taikau ja savo praktikoi,bet....Imuniteta stiprinu ir siaurietisko ejimo lazdomis,biciu pikiu,biciu ziedadulkem,naturaliu kokosu aliejum,savo gamybos jogurtu ir t.t....visko cia ir neisvardinsiu.Nu bet kaip apsirgau,tai konkreciai verysad.gif

Po nakties man labai pablogejo,vyras anksti ryte isveze i ligonie.Man sinusitas ir bronchitas bei zemas hemoglobinas.Antra para geriu antibiotikus,nuo kuriu nuoluolat kartu burnoje,toks slykstus skonis verysad.gif Pastoviai prakaituoju.Nejauciu skonio,sutrikus uosle.Ant liezuvio storas sluoksnis apnasu. doh.gif Kaskada cia minejau kad niekada neturiu tempetaruros,tai vat,nuo vakar atsirado.Buvo 38.2,siandien 37,2,ir kas keisciausia kad ta 37.2 as pernesiau daug sunkiau nei 38.2.Jauciuosi labai silpnai,siandien net verkiau,nes tuoi du menesiai bus kaip neisbrendu.Atsikosiju rudais skrepliais doh.gif Kaip man paaiskino,visos mano ligos(ausu uzdegimas,faringitas,bronchitas nuo sinusito)Reiks labai rimtai juo uzsijmt unsure.gif Nusipirkau siandien gelezies preparata,gal zinot dar kokiu naturaliu dalykeliu,kurie padetu pakelt gelezies kieki kraujuje.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 15, 23:18)
ausu uzdegimas,faringitas,bronchitas nuo sinusito)Reiks labai rimtai juo uzsijmt unsure.gif

Sinusitui-kolargolis lasai i nosi po 1-2lasus 3k.d.(tik gamybinej vaistinej) 7-10-14dienu(kol neliks nosies uzgulimo ir snarglys pasidarys permatomas kaip vanduo) ir homeopatinis Cinabsinas po 1tab. 3 k.d.(cia kartu tuo paciu metu)
Nuo slykstaus kosulio-nuvaryk vyra i turgu,kur ukininkai bulves pardavineja (jei Vilniuje,tai Kalvariju),tegul nuperka avizu su lukstais.Pakepinti tas avizas ant sausos keptuves,kol prades sokineti.Tada 1 valg.s. avizu deti i 1 stikline pieno ir pavirti 5-7min.nuo uzvirimo.Iskoshti,kol siltas dar gali ideti kakavos sviesto(arba is "Sokolado namu",arba "AJ sokoladas",arba Vilniuje Hales turguje 96 paviljonas-l.geras kakavos sviestas,arba ziauriai brangus is "kvapu namu").Taip kokias3-4 stiklines per diena.
Dar nuo isisenejusio kosulio labai gerai islandine kerpena,jos arbata.arba gali ir piene pavirti.
O siaip reiketu butinai tikrinti krauja del Mikoplazmu,chlamidiju-atsakymas bus per 3 dienas(Vilniuje "Endemike"),bet tada zymiai stipresni antibiotikai eina(sumamed,klarytromicinas ir pan).O gal buvai kokiam viesbutyje ir pasigavai Legionela?
I ausis nuo uzdegimo boro spirito lasai IS BALTARUSIU (pasildzius) po 1 lasa 3k.d.
Nuosirdziausiai linkiu pasveikti.
Bronchitui pagrindas inhaliacijos,krutine,nugara patrinti kokiu tepalu(eukalipto.Rezorbano) ten,kur neisberta ir pasildyk su pasildyta druska,supylus i maiseli ar kojine kokius 3k.d.
Kad vemi,nesinervink-tiesiog vemimo ir kosulio centrai smegenyse yra salia:pradedi koseti ir susidirgina vemimas.Maziems vaikams labai daznai taip buna.
Palauk su ta gelezimi,ji tik gali dar labiau vimdyti ir ne pagrindinis dalykas cia dabar.
Dar pasiskolink is ko nors kvarca ir iskvarcuok kambarius,kuriuose buni po 10-15minuciu(tuo metu nieko gyvo neturi buti kambaryje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daugvaikuciu: 16 sausio 2011 - 06:37
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 15, 23:18)
Po nakties man labai pablogejo,vyras anksti ryte isveze i ligonie.Man sinusitas ir bronchitas bei zemas hemoglobinas.Antra para geriu antibiotikus,nuo kuriu  nuoluolat kartu burnoje,toks slykstus skonis verysad.gif Pastoviai prakaituoju.Nejauciu skonio,sutrikus uosle.Ant liezuvio storas sluoksnis apnasu. doh.gif Kaskada cia minejau kad niekada neturiu tempetaruros,tai vat,nuo vakar atsirado.Buvo 38.2,siandien 37,2,ir kas keisciausia kad ta 37.2 as pernesiau daug sunkiau nei 38.2.Jauciuosi labai silpnai,siandien net verkiau,nes tuoi du menesiai bus kaip neisbrendu.Atsikosiju rudais skrepliais doh.gif Kaip man paaiskino,visos mano ligos(ausu uzdegimas,faringitas,bronchitas nuo sinusito)Reiks labai rimtai juo uzsijmt unsure.gif Nusipirkau siandien gelezies preparata,gal zinot dar kokiu naturaliu dalykeliu,kurie padetu pakelt gelezies kieki kraujuje.

paskaitykite 2-3 lapus atgal...rasiau, kaip iveikiau sinusita. .

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif kolkas be pagerejimo. verysad.gif
Dar noriu paklaust,nes labai ivairiu nuomoniu isgirdau.Antra diena jau kaip ir nebera temperaturos,ziauriai noriu maudytis,nes visa isprakaitavus,nemaloniai jauciuosi.Ar jus maudytumetes mano vietoi? smile.gif Aisku cia nebeda,pakentesiu kiek reikes jei negalima,svarbu sau blogiau nepadaryt.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 12:52)
Dar noriu paklaust,nes labai ivairiu nuomoniu isgirdau.Antra diena jau kaip ir nebera temperaturos,ziauriai noriu maudytis,nes visa isprakaitavus,nemaloniai jauciuosi.Ar jus maudytumetes mano vietoi? smile.gif Aisku cia nebeda,pakentesiu kiek reikes jei negalima,svarbu sau blogiau nepadaryt.

Manau šiuo atžvilgiu nuomonės labai dviprasmiškos bus, nes vieni sako, kad maudynės yra gerai, tokiu būdu pašalinami mikrobai ir pan, kiti griežtai draudžia maudytis sergant.
Asmeniškai aš nesimaudyčiau, nes yra buvę keli atvejai, kai ploviau tik galvą, nes gi labai norėjosi gražiai būti ligos patale, o paskui skaudžiai atkritau dar savaitei verysad.gif Tad manau, jog geriau pakentėti kelias dienas, nes turiu nekokios patirties su maudynėmis sergant, nors atrodė, kad ir nesušalau, ir griuvau į lovą iškart po maudynių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 11:52)
ziauriai noriu maudytis,nes visa isprakaitavus,nemaloniai jauciuosi.Ar jus maudytumetes mano vietoi?

Maudykis po dušu,galvos neplauk
Atsakyti
ingridukas, gali drąsiai išsimaudyt, nes net patariama apiplaut drungnu vandeniu kai žmogus karščiuoja, taip numušinėjama temperatūra, tik maudykis po dušu ir galvą nešlabdink
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 10:52)

Taip, maudyčiaus. Procedūros su vandeniu tik esant temperatūrai vengtinos.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 01 17, 11:52)

as manau kad dar labai svarbu tau nenusiminti ir nepasiduoti psichologiskai. Suprantu, buvai toki astipruole sveikuole viska darei teisingai, grudinaisi sportavau ir se tau kad nori. Ligos uzpuole. Manau tai ir yra tau didziausias smugis, netiketa, taip? o tu nesigrauzk, visi kartais serga. Musu organizmas kartais ima ir atsiuncia mums koki signala kad laikas pailseti, sustoti begus, daugiau isigilinti i save. Gal per daug dirbai, pavargai. Megaukis laiku sau. Suprantu sunku kai viska skauda, pabandyk paziuret is kitos puses tiesiog.
Ir nustok grauzti save kad susirgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 17 sausio 2011 - 21:42
Nesu didelė "sveikuolė", bet nusprendžiau pabandyti kiek ekologiškiau gydytis. Paprastai kai susergu kokiu peršalimu ar gripu, po to liga pereina į plaučius ir po kokio mėnesio kosėjimo vistiek tenka gert antibiotikus. Nuo vaikystės taip doh.gif Šiemet nesiskiepijau nuo gripo. Prieš pusantro mėnesio susirgo MB. Aš irgi jau jaučiau, kad "kabina" liga ir mane, gėriau ryte ir vakare propolio ekstraktą ir nesusirgau. Per naujus metus viens šeimos draugas susirgo- irgi mane jau "kabino", gėriau propolį ir "Citrosept"- nesusirgau. O vakar matomai prigriebė ir mane- buvo nedidelė temperatūra, kaulus laužo, gerklė patinus. Vėl tą propolį geriu ir Citroseptą.. šiandien nei įsisirgau, nei geriau pasidarė- tik temperatūros nebebuvo g.gif va ir nežinau, ar čia tie mano "vaistai" šitaip gelbėja? Nes imuniteto šiaip jokio neturėdavau.. smile.gif Gal dar ką patartumėt vartot?

Kadais turėjau homeopatinių vaistų nuo gripo. Ir jie padėdavo, jei tik spėji išgert kai tik pajauti pirmus simptomus. Mažytės baltos tabletės. Gerti reikėdavo po 2-3 tabletes kas kelias valandas berods.. Niekaip neprisimenu jų pavadinimo verysad.gif gal kasnors galėtų padėti prisimint..? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 18 sausio 2011 - 00:58
Savo ir šeimos narių imunitetą stiprinu naminėmis priemonėmis nuo rudens. Pakaitomis: imbieras/medus/citrina ir spanguolės/medus. Kiekvienas kasdien tris kartus po šaukštą. Nu, kaip kokio vaisto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 18, 00:30)

Kadais turėjau homeopatinių vaistų nuo gripo. Ir jie padėdavo, jei tik spėji išgert kai tik pajauti pirmus simptomus. Mažytės baltos tabletės. Gerti reikėdavo po 2-3 tabletes kas kelias valandas berods.. Niekaip neprisimenu jų pavadinimo  verysad.gif  gal kasnors galėtų padėti prisimint..?  blush2.gif

Influcid.. smile.gif
Atsakyti