Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 03, 10:45)
virtas kiaušinis (kol neatšals reikia rident nuo vienos paakių pusės į kitą per nosį)

Kas dieną reikia? Ar po kelis kartus per dieną?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 10:36)
Kas dieną reikia? Ar po kelis kartus per dieną?

kasdien po kelis kartus per dieną
Atsakyti
su cesnaku patarciau atsargiau,as dukrai dariau nuo sinusito(o buvo alergine slog)dejau cesnako kosyte ape nosi,ir kagi-nudegino,ilgai buvo randai,jau galvojom prireiks plastines oper.
[/quote]

aliejum pries tai galima gal patept, jei jautri... vaikui nebandziau ir nebandyciau veido tept-per miegus akis dar pritrins tuo cesnaku...
ir garuoja iskart patepus, akis grauzia, bet tik trumpai, bet, kiekvienam individualiai 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 10:00)
Gal oda labai jautri. Man net keista, kad taip galima su česnaku nusideginti..  rolleyes.gif
Savannaa, ačiū  smile.gif

kad tik padetu 4u.gif

ausies skausma, mano sunui sumazindavo lygiom dalim svoguno sultys lygiom dalim su vandeniu atskiestos geriau nei otipax
Atsakyti
Girdėjau, jog nuo peršalimų bei imunitetui stiprinti geras vaistas yra skruzdžių medžio žievė. Gal kas vartojote? Ar vaikams galima vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 12 27, 17:27)
Sveikutės  4u.gif
Patarkite kokiomis natūraliomis priemonėmis galima gyditi ausies skausmą

l.gerai skausma malsina jeronimo lapelis, ikisi i ausi ir viskas arba degtines pora laseliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2011 01 05, 15:11)
l.gerai skausma malsina jeronimo lapelis, ikisi i ausi ir viskas arba degtines pora laseliu.  4u.gif

su degtine reikia atsargiau, nes jei pažeistas ausų būgnelis gali blogai baigtis
Atsakyti
Turiu l.gera knyga, gavau dovanu "Didzioji namu vaistine" . Knyga- stebuklas, visu pagrindiniu ligu gydymas aprasytas aiskiai, namu salygom ir homeopatiniais vaistais, eteriniais aliejais ir pan.

radau internete, stai tokia:

http://www.patogupir...n=9955-01-130-0
Atsakyti
QUOTE(tix @ 2011 01 05, 15:43)
Girdėjau, jog nuo peršalimų bei imunitetui stiprinti geras vaistas yra skruzdžių medžio žievė. Gal kas vartojote? Ar vaikams galima vartoti?

Mano viena pažįstama vaikui(nuo 4 metų) ja gydo reumatoidinį artritą,jos pagalba galėjo žymiai sumažinti nesteroidinių priešuždegiminių preparatų dozę.Nežinau,kaip dėl imuniteto stiprinimo,bet kažkoks priešuždegiminis efektas yra
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 05, 15:54)
su degtine reikia atsargiau, nes jei pažeistas ausų būgnelis gali blogai baigtis

Na, man taip gydytis patare seimos gydytoja, kai vaistinese parduodamai ausu lasai nebepadejo. Turiu jautrias ausis ir kiekvienais metais man tenka padraugauti su keliais lasais degtines ar spirito. Visada labai greitai padeda.
Ir nelabai isivaizduoju, kaip degtine gali pakenkti pazeistam ausies bugneliui. Jik ji tik dezinfekuoja ir ilgiau islaiko siluma. Zinoma, as ne medike, ir galbut kazko nezinau. Bet, kaip ir minejau, tokio patarimo sulaukiau is gydytojos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 07 sausio 2011 - 09:34
QUOTE(Terezza @ 2011 01 07, 09:34)
Na, man taip gydytis patare seimos gydytoja, kai vaistinese parduodamai ausu lasai nebepadejo. Turiu jautrias ausis ir kiekvienais metais man tenka padraugauti su keliais lasais degtines ar spirito. Visada labai greitai padeda.
Ir nelabai isivaizduoju, kaip degtine gali pakenkti pazeistam ausies bugneliui. Jik ji tik dezinfekuoja ir ilgiau islaiko siluma. Zinoma, as ne medike, ir galbut kazko nezinau. Bet, kaip ir minejau, tokio patarimo sulaukiau is gydytojos.

kai yra pažeistas ausies būgnelis ar yra įtarimas, tai kol neįsitikinta, NEGALIMA naudot net kai kuriuos vaistus,nes gali pablogėt klausa arba apkurt
Atsakyti
na jau kaip uzpuole mane kazkokia zaraza....gerkle skauda ir negereja nuo sekmadienio....arbatas geriu, skalauju su druska, ciulpiu islla ten kazkoki, geriu homeopatini preparata nuo anginos...Nieko....
ka dar sugalvot? RImtesniu vaistu ir nenoriu ir nelabai galima nes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 01 07, 18:35)
na jau kaip uzpuole mane kazkokia zaraza....gerkle skauda ir negereja nuo sekmadienio....arbatas geriu, skalauju su druska, ciulpiu islla ten kazkoki, geriu homeopatini preparata nuo anginos...Nieko....
ka dar sugalvot? RImtesniu vaistu ir nenoriu ir nelabai galima nes  nestuke.gif

jūsų atvejų nedaug ką ir galima, o dažniau skalaukit gerklė, gerkit ko daugiau skysčių, man labai padeda sultinys, pienas ar arbata su sviestu, jie kaip sutepa aptraukia gerklė ir ne taip skauda, dar padarikyt kompresą ir patepkit po žandikaulio prie ausų, į ausis įkiškit vatos tamponėlius suvilgytus į kamparo aliejų, taip išvengsit ausų skausmą ir greičiau praeis gerklės skausmas
Atsakyti