Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(truth @ 2010 09 08, 00:46)
rikara, o kur perkat maltus gvazdikelius? jau man kuris laikas sukas mintis isbandyti sita metoda, bet nerandu pirkt maltu, o kokios malunelio namie neturiu doh.gif

Aš pernai kai bandžiau šį būdą pirkau Halės turguje, aliejų parduotuvėje Rudugys.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 09 07, 23:46)
rikara, o kur perkat maltus gvazdikelius? jau man kuris laikas sukas mintis isbandyti sita metoda, bet nerandu pirkt maltu, o kokios malunelio namie neturiu doh.gif

Maltus gvazdikėlius perku Vilniuje,prie Operhauso yra arbatų ir prieskonių parduotuvė.Gal ir kur kitur yra,bet aš ten pirmą kartą suradau ir pasilikau pri šių pardavėjų.
Man šis metodas labai patinka .Dabar irgi geriu,ruošiuosi rudeniniam infekcijų sezonui iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 09 08, 08:07)
Maltus gvazdikėlius perku Vilniuje,prie Operhauso yra arbatų ir prieskonių parduotuvė.Gal ir kur kitur yra,bet aš ten pirmą kartą suradau ir pasilikau pri šių pardavėjų.

Labai aciu 4u.gif Kaip tik ten busiu, bandysiu ieskot.
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jūs tuos maltus gvazdikėlius vartojat? Užpilat vandeniu ir geriat ar tiesiog į burną įsidedat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 08 rugsėjo 2010 - 11:37
QUOTE(Dovish @ 2010 09 08, 11:37)
Mergaitės, o kaip jūs tuos maltus gvazdikėlius vartojat? Užpilat vandeniu ir geriat ar tiesiog į burną įsidedat? 4u.gif

Aš pasemiu šaukštelį malto gvazdikėlio,įdedu į burną ir užgeriu stikline vandens.Paprastai geriu ryte,nepusryčiavusi.Pirmiausia išgeriu stiklinę vandens, paskui jau suvartoju gvazdikėlį užgerdama vandeniu.
Manau,kad pradžioje reiktų atsargiau bandyti,gal net po pusę šaukštelio,gal šiek tiek ko nors užkandus.Reiktų pastebėti organizmo reakciją į gvazdikėlį.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 09 05, 23:05)
Mano sinusito nugalėjimo istorija.Nuolatiniams temos lankytojams jau gal iki kaulų smegenų įgrisusi biggrin.gif

ačiū, kad dalinatės patarimais, bet nežinau ar mums pagelbės.. Sinusitas ne man, o mano paaugliui sūnui, kuriam visokių gvazdikėlių, vaistažolių arbatų neįkiši.. verysad.gif Nežinau ką daryt.. jau pavargau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 08, 13:41)
ačiū, kad dalinatės patarimais, bet nežinau ar mums pagelbės.. Sinusitas ne man, o mano paaugliui sūnui, kuriam visokių gvazdikėlių, vaistažolių arbatų neįkiši..  verysad.gif Nežinau ką daryt.. jau pavargau..  verysad.gif

Tai gal nors pradžiai česnako skiltelę į nosį įsidėti įkalbėsite?
Viena dama niekaip negalėjusi išsigydyti nuo sinusito, kategoriškai prieš nusiteikusi prieš liaudies medicinos metodus,pradžioje buvo įkalbėta česnako dėjimo į nosį procedūrai.Po to ,kai pajautė,kad akyse švieseja ir galvos skausmas šiek tiek aprimo,nutarė išbandyti ir kitas mano siūlomas procedūras.Jai pavyko išsigydyti,tai dabar studijuoja storiausius vaistažolių žinynus ,bei liaudies medicinos patarimus ir patapo prisiekusi liaudies medicinos gerbėja.O aš tuo džiaugiuosi,nes labai džiugu,kai žmogus suvokia,kad ne tik cheminiai vaistai yra mūsų pagalbininkai nugalint įvairius negalavimus.
Visiems linkiu sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2010 09 08, 14:58)
Tai gal nors pradžiai česnako skiltelę į nosį įsidėti įkalbėsite?
Viena dama niekaip negalėjusi išsigydyti nuo sinusito, kategoriškai prieš nusiteikusi prieš liaudies medicinos metodus,pradžioje buvo įkalbėta česnako dėjimo į nosį procedūrai.Po to ,kai pajautė,kad akyse švieseja ir galvos skausmas šiek tiek aprimo,nutarė išbandyti ir kitas mano siūlomas procedūras.Jai pavyko išsigydyti,tai dabar studijuoja storiausius vaistažolių žinynus ,bei liaudies medicinos patarimus ir patapo prisiekusi liaudies medicinos gerbėja.O aš tuo džiaugiuosi,nes labai džiugu,kai žmogus suvokia,kad ne tik cheminiai vaistai yra mūsų pagalbininkai nugalint įvairius negalavimus.
Visiems linkiu sveikatos 4u.gif

česnaką jau bandėm, nepadėjo. Gal per mažai kartų dėjom Nežinau kiek laiko rekia tą procedūrą daryti.. Sūnui neskauda nei galvos, nei dar ko, tik užsikemša nosis. Jokie plovimai druska nepadeda. Ėjom pas LOR gydytoją, darė nuotrauką, pasakė, kad vienoje skruosto dauboje yra sinusitas.. Bijojau temti su liaudiškom priemonėm, nes pagerėjimo nesulaukėm, tad dabar geria antibiotikus... O aš esu labai nekokios nuomonės apie juos. Su skaudančia širdimi antibiotikus vaikui duodu. Ir žinau, kad tai ne išeitis, kad tai tik laikinas pagerėjimas po vaistų bus, po kiek laiko vėl kartosis..
Galvoju, kal pas homeopatą vežti? Ar homeopatija veiksminga tokiais atvejais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 08 rugsėjo 2010 - 14:14
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 08, 15:13)
ūnui neskauda nei galvos, nei dar ko, tik užsikemša nosis.

Gal ir man koks sinusitas g.gif bet ar gali vis kartotis g.gif gydytojas sako, kad sezonine alergine sloga g.gif bet pas LOR nebuvau, tik kazkada vaikystej, tai tada buvo nustacius, kad sinusitas..
O cesnakas man labai gerai padeda, tik kad grauzia nosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 08, 14:13)
Galvoju, kal pas homeopatą vežti? Ar homeopatija veiksminga tokiais atvejais?

Aš pati ,kaip man pagaliau diagnozavo sinusitą ,gėriau antibiotikus ir nieko prieš juos neturiu ūminių uždegiminių procesų atveju.Dabar antibiotikai suveiks ir viskas bus thumbup.gif ,bet svarbiausia būtų sustabdyti ligos pasikartojimą.Dėl homeopatijos poveikio nieko negaliu patarti,nes nebandžiau.O jodu nebandėte kvėpuoti? O gal kartais jo nosies pertvara yra kreiva.Kartais ir tai būna priežąstis.Tai turėtų pasakyti LOR gydytojas.Gal reikia koreaguoti nosies pertvarą ir viskas bus gerai.Nedidelė chirurginė invazija ir paskui jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 15:22)
Gal ir man koks sinusitas  g.gif  bet ar gali vis kartotis  g.gif  gydytojas sako, kad sezonine alergine sloga  g.gif  bet pas LOR nebuvau, tik kazkada vaikystej, tai tada buvo nustacius, kad sinusitas..
O cesnakas man labai gerai padeda, tik kad grauzia nosi  doh.gif

gali būti, kad sinusitas.. Jeigu jau kartą buvo, tai didelė tikimybė, kad kartosis.. verysad.gif
O jūs jau po vieno karto česnako poveikį jaučiate?

Papildyta:
QUOTE(Rikara @ 2010 09 08, 15:23)
Aš pati ,kaip man pagaliau diagnozavo sinusitą ,gėriau antibiotikus ir nieko prieš juos neturiu ūminių uždegiminių procesų atveju.Dabar antibiotikai suveiks ir viskas bus thumbup.gif ,bet svarbiausia būtų sustabdyti ligos pasikartojimą.Dėl homeopatijos poveikio nieko negaliu patarti,nes nebandžiau.O jodu nebandėte kvėpuoti? O gal kartais jo nosies pertvara yra kreiva.Kartais ir tai būna priežąstis.Tai turėtų pasakyti LOR gydytojas.Gal reikia koreaguoti nosies pertvarą ir viskas bus gerai.Nedidelė chirurginė invazija ir paskui jokių problemų.

dėl nosies pertvaros gydytoja nieko neminėjo. Va mano jaunėliui, tai sakė, kad pertvara pakrypusi, tai irgi turim problemų.. Tik jam ne sinusitas, o adenoiditas paskutiniu metu kartojasi.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 08, 14:22)
Gal ir man koks sinusitas  g.gif  bet ar gali vis kartotis  g.gif  gydytojas sako, kad sezonine alergine sloga  g.gif  bet pas LOR nebuvau, tik kazkada vaikystej, tai tada buvo nustacius, kad sinusitas..
O cesnakas man labai gerai padeda, tik kad grauzia nosi  doh.gif

O prieš dedant į nosį česnako nosies gleivinės nepamirštat aliejumi patepti? Šiaip tai dėl diagnozės aš linkusi pasitikėti medikais .Man padarė veido daubų rentgeną ir diagnozė paaiškėjo.
Papildyta:
Kai man buvo diagnozuotas sinusitas,apsigydžiau antibiotikais.Žinoma sinusito susirgimo priežąsčių man niekas nepaaiškino.Anksčiau vienas LOR gydytojas buvo minėjęs,kad maniškė nosies pertvara kreiva.Tada savo iniciatyva nulėkiau pas Riaubą į Santariškes įsitikinti,ar maniškės nosies pertvaros nuokrypis nėra pagrindinė besikartojančio sinusito prižąstis.Po apžiūros gavau iš jo tokį atsakymą:
-Aš labai mėgstu operuoti ir jei būtų nors mažiausia reikmė koreaguoti nosies pertvarą,tai mielai padaryčiau,bet jūs galit pasigirti tikrai taisyklinga nosies pertvara.
Tada ėmiausi liaudies medicinos patarimų ir man pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 08 rugsėjo 2010 - 14:43