Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 11 09, 22:14)
Į abi ausis.Komplekte yra 2 žvakutės ir jas abi sunaudojame

Kokia jų kaina?
Papildyta:
Ačiū, jau gavau jūsų laiškiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 09, 17:25)
Iš kur patartumėt nakvišų aliejaus įsigyt ? o vaikams noriu žuvų taukų, bet ne iš vaistinės  g.gif kokius aliejus duodat savo kleckams gerti?  4u.gif

O is kur dar galima gauti zuvu tauku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 12, 14:39)
galiu pasakyti, kad Lietuvoje vaistų kainos nerealios..  ohmy.gif  doh.gif
Prašom, 100 kapsulių kaina apie 14lt....  smile.gif  http://www.iherb.com...sules/1841?at=0                                            Su kodu DUL865 gausit 5 dolerių  nuolaidą.
Ši parduotuvė mano mylimiausia..  wub.gif

Rytorasa, matau Jus esate isstudijavusi si vaistu puslapiuka ax.gif gal patartuemete kas ten verta demesio? ka bandet? g.gif

Gal kuri buvote susidurusi... mano mamai asaru latako uzdegimas vis letinis (viena akis asaroja nuolat doh.gif ) ir pereina i umu, tada jai ta kanalo gydytojai valo chirurginiu budu doh.gif pagyja umus su lasiukais antibiotiku ir vel tesiasi letinis doh.gif kas galetu pagelbeti? nes tas istisinis chirurginis kisimasis tikrai nera gerai, be to tie lasiukai irgi ten nieko gero....
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 12, 18:42)
O is kur dar galima gauti zuvu tauku?  g.gif

nežinau, užtat ir klausiu biggrin.gif
nusipirkau SP nakvišų, o mergėms paėmiau migdolų aliejaus 4u.gif
Atsakyti
Ką manot apie šį straipsnį?

http://www.yell.com/...healthcare.html
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 15, 16:33)

Jau ir vaistininkai pastebėjo kad LT žmonės vis labiau grįžta prie natūralių gydymo metodų: žolelių ir pan. Žiūriu Euro vaistinės jau persiorentuoja biggrin.gif ir užsiveža vis daugiau įvairių žolelių arbatų. Prieštaringi straipsniai, filmai aišku daro įtaką žmonių sąmoningumui, todėl masiškai žmonės krypsta į liaudies, rytų mediciną visoje Europoje. Ką gali žinot, gal tikrai kada nors uždraus pvz. auginti alijošių masiškai ir gaminti iš jo natūralius vaistus ar pan. Jau dabar sintetinių vaistų perkama mažiau, farmacininkai nesedes ranku sudeje, gali but kad inicijuos ES kokius nors įstatymus. g.gif

Na, o dėl gydymo ekologiškai, tai visų pirma reikia pagalvoti, kodėl vienas žmogus suserga, o kitas ne? Todėl kad mes turim unikalią sistemą- imunitetą, vadinasi vos susirgus reikia visu pirma stiprinti imunitetą. Ir aišku pradėti nuo natūralių priemonių kurios gali būt ekologiškos, gali būt neekologiškos (manau temos pavadinimas ne visai geras ax.gif ) : česnakai, imbieras, medus, svogūnas ir t.t. ir natūralūs vitaminai: daržovių/ vaisių sultys; vit. C. Susirgus, ypač pirmomis dienomis- nevalgyti. Valgyti tik tuomet kai norisi ,ir tik lengvai virškinamą maistą. Gerti skysčius. Juk dažnai mes ir vaikams sakome "nu valgyk, greičiau pasveiksi". O kišti maisto tikrai nereiktų.

Nuo slogos, kosulio ir aplamai kambarius padezinfekuot labai gerai arbatmedžio eterinis aliejus .
Vaikams česnako grandinėlę suverti ir pakabint prie lovytės, arba supjaustyt česnaką lėkštutėj ir pastatyt šalia lovytės.

Nuo kosulio receptas kurį daugelis žino,išties padeda, tikrai išbandytas thumbup.gif
Kai vaikas drėgnai kosti, tačiau sunkiai atkosėja skreplius, padeda svogūnų sultys sumaišytos su medumi. Iš sutarkuoto svogūno išspausti sultis, sumaišyti su medum ir vaikui duoti 1-2 arbatinius šaukštelius 4-6 kartus per dieną. Kiti duoda su minkštimu, bet mūsiškis pajutės gabaliukus spjauna, todėl mes spaudžiam sultis. Tik per daug prisidaryt nereiktų, nes gali surūgti. Suaugusiems 3 k. per dieną po šaukštą (aš gėriau po desertinį šaukštą).

Nuo kosulio dar labai gerai juodojo ridiko sultys, bet man asmeniškai netiko schmoll.gif nes jautrus skrandis doh.gif Dariausi pagal šitą receptą http://www_neringa-b...s-su-medum.html

Manau natūralus naminis jogurtas atstoja 100 proc. gerųjų bakterijų kapsules parduodamas vaistinėse, kurios neva stiprina imunitetą. Nes mano nuomone netinkamai transportuojant ir laikant gerųjų bakterijų kapsules, žūva dalis bakterijų, ir vaistinėse neaišku ką perkam. O kažin ar griežtai kontroliuoja jų gamybą, patekimą į vaistines ir pan. g.gif keisčiausia tai, kad anksčiau tas kapsules laikydavo vaistinėse šaldytuvuose, dabar atseit nebereikia laikyti šaldytuve blink.gif Tai kaip suprast? Dabar nuskambės kaip reklama biggrin.gif padarėm eksperimentą tiesiog netyčia. Gėrėm visa šeima jogurto kapsules (sugerem 2 dežutes po 30), efekto kažkokio lyg ir nepastebėjom unsure.gif Pradėjau gaminti naminį jogurtą (dedu natūralius priedus: trintas šaldytas braškes, mėlynes ir t.t.) iš kart visų viduriai susinormalizavo, energijos atsirado, žodžiu thumbup.gif nėra dienos kad negertumėm, geriam jį vakarais ax.gif nežinau kiek ir kokių ten tų bakterijų prisigamina biggrin.gif bet ir skanu ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 15 lapkričio 2010 - 19:05
Sveiki 4u.gif
Mane domina, kur galima isigyti jogurtui gaminti bakterijas??
I az, as is vln
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 11 15, 21:21)
Sveiki 4u.gif
Mane domina, kur galima isigyti jogurtui gaminti bakterijas??
I az, as is vln

Paimat "Dobilo" jogurtą ir viskas
Papildyta:
QUOTE(pavasarinė @ 2010 11 15, 20:00)
Nuo kosulio dar labai gerai juodojo ridiko sultys, bet man asmeniškai netiko schmoll.gif  nes jautrus skrandis

Juodasis ridikas su medumi nėra labai geras vaistas-nėro toks jau efektyvus nuo kosulio,o dar ir mažiukų skranduką dirgina
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 11 12, 19:11)
Rytorasa, matau Jus esate isstudijavusi si vaistu puslapiuka  ax.gif  gal patartuemete kas ten verta demesio? ka bandet?  g.gif

oi, šią parduotuvę aš labai mėgstu, ir kai no nors prireikia, pirmiausia ieškau čia... thumbup.gif Daug ką esu pirkusi iš čia ir nenusivyliau. Aptarnavimas geras, siuntinys atkeliauja per 1-2 savaites. Daug ką galima nusipirkti daug pigiau nei Lt... smile.gif Nežinau kas jus konkrečiai domina, tad nežinau ką patarti O mano pirkinių sąrašas laabai platus: dantų pastos, šampūnai, muilai, skutimosi priemonės, lūpų balzamai, spirulina, chlorella, augalų preparatai, agavos sirupas, soda be aliuminio... rolleyes.gif

Kitoje temoje merginos klausė apie spiruliną... Ją aš irgi čia perku : http://www.iherb.com...rulina#p=1&sr=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 16 lapkričio 2010 - 10:34
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 11 16, 11:15)
Papildyta:
Juodasis ridikas su medumi nėra labai geras vaistas-nėro toks jau efektyvus nuo kosulio,o dar ir mažiukų skranduką dirgina

Mano praktikoje priešingai ax.gif , juodasis ridikas su medumi yra puikus vaistas ne tik nuo kosulio, bet ir nuo rimtesnių bronchų ligų. Be to, tai yra milžiniškas kalcio šaltinis.
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 11 16, 11:15)

Jus turit omeny jogurta "dobilas" imaisyti su pienu, o per kiek isrugs litras pieno?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2010 11 16, 12:08)
Jus turit omeny jogurta "dobilas" imaisyti su pienu, o per kiek isrugs litras pieno?

naminio jogurto receptas
Atsakyti