Nu dabar jau nebežinau klaust čia apie siūlus ar neklaust, bo paskui paklausiu, o pasirodys, kad klausimas "ne į temą"
kas esat čiupinėję tokius siūlus? My Webpage
ar jie labai ploni? (pagal metražą atrodo, kad turėtų būti ploni ) Ar nesikandžioja? Šiaip man kuo plonesni tuo geriau.
O gal kas žino kur galima įsigyti siūlų mezgimo mašinoms (ta prasme internetu Lietuvoj kas prekiauja)?
aš myyyyliu šitus siūliukus tikrai nekanda, plonas, lygus, ganėtinai minkštas (nepamirškim, kad vis tik 100 proc. vilna) siūlas. Mezgant virbalais iš vieno siūlo gaunasi kiek per skysta, sudėjus dvigubą - ganasi kiek brangokai... beje, parduotuvėj pirkau, ir tik paskui apsižiūrėjau, kad internetu būtų buvę pigiau net su siuntimo išlaidom, bet čia jau iš serijos "durną ir bažnyčioj muša"
O kur internete matėt pirkti ir kokia kaina? Auksarankėj kažkada lyg ir būdavo, bet dabar nebėra.
tai auksarankej ir buvau mačius pigiau nei parduotuvėj kažkur 3 Lt Dabar pažiūrėjau, belikę atrodo 2 spalvos, išpardavime
Radau - siūlų Oaze dar pardavinėja, bet ten kaina neparašyta ir spalvų tik keturios. Bandysiu tiesiai į "Midara" parašyt, gal siunčia patys
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 10:11)
Taigi vakar buvau tą patį pasiūlius Jau buvau pradėjus kurti temą apie lietuviškus, bet nusprendžiau palaukti kitų nuomonių. Gal tikrai nedaug kam bus aktualu kelios naujos temos
Nepamačiau, bet džiaugiuosi, kad nuomonės bent kelių žmonių sutampa
dontstop, Liepa B., Skarlet, laurin22,
paskaičius jūsų postus primečiau tokį variantą:
Temą "Siūlai, jų savybės, atsiliepimai" ar pan pavadinimu patalpinti viršuj (kur mezgimo, nėrimo temos antraštė, apie virbalus tema). Pačioj temoj 2 sąrašai: pagal šalis (lietuviški, rusiški, itališki ir t.t.) ir pagal siūlų sudėtį (kaip kniting-info, tik vienam lape abu sąrašai).
O kiek smulkiai skaidyti (ar tik pagal gamintojus, ar dar išskirti konkrečius siūlų pavadinimus), tai ko gero tiesiog apklausą padaryti, kas kokius siūlus naudoja ir pagal tai atidaryti temas?
Temą "Siūlai, jų savybės, atsiliepimai" ar pan pavadinimu patalpinti viršuj (kur mezgimo, nėrimo temos antraštė, apie virbalus tema). Pačioj temoj 2 sąrašai: pagal šalis (lietuviški, rusiški, itališki ir t.t.) ir pagal siūlų sudėtį (kaip kniting-info, tik vienam lape abu sąrašai).
O kiek smulkiai skaidyti (ar tik pagal gamintojus, ar dar išskirti konkrečius siūlų pavadinimus), tai ko gero tiesiog apklausą padaryti, kas kokius siūlus naudoja ir pagal tai atidaryti temas?
QUOTE(dontstop @ 2010 09 20, 08:14)
Turėjau omeny tą gerai susuktą Tai Teksrenos dar prastesni? Planuoju megzti vyrui ir galvoju, kaip čia pigiai prasisukti
Siulu oazeje yra lietuviskos vilnos 100%. 100 g ~350 m (jei gerai pamenu), kaina nedidele, smagiai mezgasi, gaminys gaunasi laikantis formas, spalvu pasirinkimas didelis. Mezgiau palta-esu patenkinta
Papildyta:
QUOTE(Kiviukė @ 2010 09 23, 13:44)
aš myyyyliu šitus siūliukus tikrai nekanda, plonas, lygus, ganėtinai minkštas (nepamirškim, kad vis tik 100 proc. vilna) siūlas. Mezgant virbalais iš vieno siūlo gaunasi kiek per skysta, sudėjus dvigubą - ganasi kiek brangokai... beje, parduotuvėj pirkau, ir tik paskui apsižiūrėjau, kad internetu būtų buvę pigiau net su siuntimo išlaidom, bet čia jau iš serijos "durną ir bažnyčioj muša"
o aš esu jautri vilnai, tai Roma mane šiek tiek "kanda". Mezgiau žiemai suknelę iš 3 siūliukų. Sakyciau, po plovimo nemenkai ištyso. O dėl brangumo, tai nepasakyčiau, kad brangu. Suknelei sumezgiau nepilnus 4 matkelius, tai iki 36 lt gavosi (S dydis)
QUOTE(Alexandra83 @ 2010 09 23, 21:39)
dontstop, Liepa B., Skarlet, laurin22,
Aš pritariu, bet taip tik moderatorė gali padaryt?
QUOTE(Viksė @ 2010 09 24, 09:22)
Siulu oazeje yra lietuviskos vilnos 100%. 100 g ~350 m (jei gerai pamenu), kaina nedidele, smagiai mezgasi, gaminys gaunasi laikantis formas, spalvu pasirinkimas didelis. Mezgiau palta-esu patenkinta
Papildyta:
o aš esu jautri vilnai, tai Roma mane šiek tiek "kanda". Mezgiau žiemai suknelę iš 3 siūliukų. Sakyciau, po plovimo nemenkai ištyso. O dėl brangumo, tai nepasakyčiau, kad brangu. Suknelei sumezgiau nepilnus 4 matkelius, tai iki 36 lt gavosi (S dydis)
Papildyta:
Siūlų oazė tikriausiai randasi Vilniuje?
Siūlų Oazė siunčia ir internetu, tik reikia jiems parašyt laiškelį.
QUOTE(dontstop @ 2010 09 24, 10:02)
Vilniuje ir Druskininkuose
QUOTE(Viksė @ 2010 09 24, 09:22)
Na, aš manau taip: kadangi megzdama iš dviejų siūliukų vieną siūlą imu iš matko vidurio, kitą įprastai, automatiškai metražas sutrumpėja iki 375 m gaunasi 13 Lt už 375 m... už tiek (ar truputį daugiau) galima įsigyti geresnių siūlų su geresniu metražu... o jei iš viengubo, tuomet labai neblogas metražo ir kainos santykis