QUOTE(laizanika @ 2010 11 10, 00:03)
Idealiausi siulai kojinem, tikra lietuviska kandanti vilna
Labai sildo, labai sveika, vaikams is ju megztas kojines apmaunu nakciai, maziui batuku buvo primezgus is ju. Gal dar kokia liemene tiktu, bet kitam nemanau kad atsiras kas nors toks kantrus pakesti ta kandima. Taciau naturalu, sveika, kojines labai siltos is ju
Mano draugės sūnelis gavo iš šitų siūlų kojines, vaikui 3 metukai, vos mama tas kojines užmovė vaikas ėmė klykti, kad nenori jų, nes baisiai graužia. Numovus visos pėdutės buvo labai raudonos, tai teko atsisveikinti su kojinaitėm, nes sakė vaiko taip nekankins, kad ir kaip sveika būtų. O bendė apmauti ant pėdkelnių - vistiek graužė jam... Bet aišku, kad čia nuo žmogaus priklauso, vienam janda - kitam ne
Papildyta:
QUOTE(W@idaw @ 2010 11 09, 18:14)
gali pabandyt nusipirkti Panda print siūliukų, jie kažkur virš 5 Lt/vnt. SUdėtis 75 proc. vilnos 25 proc poliamido
Na arba dar geri siūlai rašo, kad 10 metų garantija jiems Regia
Bet ir jie bus plonyčiai.. Dauguma kojinėms skirtų siūlų ploni... Bet tai nereiškia, kad bus mažiau šilta.
Aš sau nusimezgus vienas kojines iš Panda, o kitas iš Regia (antro numerio virbalais abu siūlus mezgiau), tai jos gan plonos, bet šilumos užtenka. Tiesa, man Regia siūlas labiau patinka, nes Panda kojinės jau tokios pasivėlusios, o Regia - visai ne, nors ir vienas, ir kitas aviu tik namuose, be to, toks jausmas, kad Regia šiltesnis siūliukas.
Turiu vienas Regia tokios pat sudėties kaip Panda, o kitas Regia su šilku, tai man tos su šilku pačios nuostabiausios ir absoliučiais neapsipūkavusios
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 11 08, 18:36)
kazi kam zadi naudoti? kojinems ?
Papildyta:
as tai ieskau kojinems siuliu vilna+poliamidas, pas mus tik viena rusis yra labai jau plonyciai siulai, reiktu dviems siulais megzti, tada man brangokai iseitu...
Paprastai tie ploni būna iš 4 siūliukų, bet esu mezgusi Regia iš 6 siūliukų, jie nėra labai stori, bet storio užtenka, o jei planuoji autis į batus, tai manau, kad plonesnis siūlas dar geriau - lengviau įlys į batą