Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Šilinge tikrai jie tokie nemalonūs? Aš pati neesu bandžiusi iš jų megzti, nei lietus esu, bat kažkur paskaičiau kad kitos juos gyrė.Niekaip neapsisprendžiu kokių pati norėčiau.
Papildyta:
Šilinge tikrai jie tokie nemalonūs? Aš pati neesu bandžiusi iš jų megzti, nei lietus esu, bat kažkur paskaičiau kad kitos juos gyrė.Niekaip neapsisprendžiu kokių pati norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 10 28, 08:38)

Ikišiu savo trigrašį blush2.gif pabandykit pradžiai viena matkelį nusipirkti ir pabandyti. Nes juk tie patys siūlai vienai puikūs, o kitai nieko verti būna.
Atsakyti
Aš taip ir galvoju padaryti.Jug kaip sako nepabandęs nieko ir netrasi.Vis tik kad kaina jų ne kosminė tad galvoju pabandysiu.Sako jie gerai krenta.o va aš būtent noriu servėtelinę suknelę megzt.Tai toks rūbas kur ne kasdien vilksiuos, tad ir siūlų nenoriu labai brangių.Dar linkstu prie ANGORA2.Jaučiu rieks ir tuos ir anuos išbandyt o tada jau apsispręst.Ačiū kas netingėjot brūkštelt.
Atsakyti
Be abejo, geriausia pasimėginti pačiai 4u.gif Aš rašau savo asmeninę patirtį, bet nebūtinai turi nuomonės sutapti. mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri galit nupasakot kur vilniaus akropoly maximoj rast siulu skyriu, kur virbalai ir panasiai? nes ryte 5 minutem uzlekiau- priekyje labai nedaug siulu pasirinkimo padeta buvo, o siulu skyriaus greit perbegus neradau g.gif ir dar kokios sudeties siulus geriausia butu pirkti vyriskam salikui?- kad nesikandziotu bet butu siltas ir minkstas, bet nepukuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 10 28, 16:25)
gal kuri galit nupasakot kur vilniaus akropoly maximoj rast siulu skyriu, kur virbalai ir panasiai? nes ryte 5 minutem uzlekiau- priekyje labai nedaug siulu pasirinkimo padeta buvo, o siulu skyriaus greit perbegus neradau g.gif  ir dar kokios sudeties siulus geriausia butu pirkti vyriskam salikui?- kad nesikandziotu bet butu siltas ir minkstas, bet nepukuotas smile.gif

Nežinau, abejoju ar koks specialus skyrius yra g.gif .
Būtent aš nusipirkau tam tikslui Regia Silk - vilna, šilkas ir sintetikos truputį. Brangūs, bet norėjosi pagaliau juos pabandyt ax.gif . Švelnūs wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 10 28, 16:25)
gal kuri galit nupasakot kur vilniaus akropoly maximoj rast siulu skyriu, kur virbalai ir panasiai? nes ryte 5 minutem uzlekiau- priekyje labai nedaug siulu pasirinkimo padeta buvo, o siulu skyriaus greit perbegus neradau g.gif  ir dar kokios sudeties siulus geriausia butu pirkti vyriskam salikui?- kad nesikandziotu bet butu siltas ir minkstas, bet nepukuotas smile.gif

ten kur patalynė sudėta, užvalkalai, pledai. Bent jau Kauno Maximose ( didžiosiose) ten yra.

QUOTE(Restar @ 2010 10 28, 16:44)
Nežinau, abejoju ar koks specialus skyrius yra g.gif .

visada buvo ir yra smile.gif
Atsakyti
na reiks dar ryt nuvaziuot prie patalyniu pasiziuret 4u.gif o tu regia silk tai tikriausiai maximoj nerasiu g.gif dabar turiu 75 proc vilnos ir 25 polyakrilo, bet man jie atrodo salikui biski kandantys gali but g.gif o jeigu vien is akriliniu, tai tikriausiai nebus siltas toks salikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 10 28, 21:35)
na reiks dar ryt nuvaziuot prie patalyniu pasiziuret  4u.gif  o tu regia silk tai tikriausiai maximoj nerasiu g.gif  dabar turiu 75 proc vilnos ir 25 polyakrilo, bet man jie atrodo salikui biski kandantys gali but g.gif  o jeigu vien is akriliniu, tai tikriausiai nebus siltas toks salikas unsure.gif

Regia silk kaip tik maximose ir būna mirksiukas.gif O tie su 75 proc vilnos ir 25 polyakrilo kojinėms tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2010 10 28, 21:47)
Regia silk kaip tik maximose ir būna  mirksiukas.gif O tie su 75 proc vilnos ir 25 polyakrilo kojinėms tinka  mirksiukas.gif

tinka kojinems ? ?? ? tada reike pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 10 26, 14:47)
Man irgi reiktu 7 nr. virbalu, gal net geriau su valu. Kur geriausia pirkt?

Aš mačiau tokio storio Mezgimo zonoj ir su valu ir be valo smile.gif
Berods KnitPro firmos - asmeniškai man jie be galo patogūs ir mieli. Ne taip seniai sugalvojau išbandyti ir su prisukamu valu - nerealu, nes reikėjo išskalbti nebaigta mezginį, tai nusukau virbalus, užsukau tokias apsaugas ir su tuo valu išskalbiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainyte: 28 spalio 2010 - 21:06
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 28, 21:59)
tinka kojinems ? ?? ? tada reike pirkt smile.gif

Kojinėms geriausi 75proc vilnos ir 25proc poliamido. Vietoj poliakrilo poliamidas pasivaideno ne mama žinutėje blush2.gif Atsiprašau, kad suklaidinau 4u.gif
Rainyte, o kiek tokie stebuklingi virbalai kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra83: 28 spalio 2010 - 21:17