Merginos, o ką galit pasakyti apie Troitsko "Снежинка" (vilna, 50g-150m) ir Red heart Fina DK (vilna, 50g-140m)? Kaip jie nešiojasi?
O ka galit pasakyt apie Damaris siulus? Radau prismoj kazka panasaus, ko ieskau (panasu i gedifros, kaina virs 7lt uz jau pamirsau, gal 80metru- kaip ir daugoka). Gal zinot, kur pigiau gauti?
va, radau pati, kad auksarankej po 6.1lt tiesa, jau neber
va, radau pati, kad auksarankej po 6.1lt tiesa, jau neber
QUOTE(Susena @ 2010 10 12, 14:19)
Norėjau pasiteirauti, gal kuri mezėgte šiais siūliukais? Mat MB užsiprašė nešilto ir nestoro megztinio. Tik kaži kaip nešiojasi kai 50 proc akrilanas o 50 proc medviln4?
Siūlai
Siūlai
Nemezgiau, bet nėriau kepuraites, nešiojasi gerai, siūlas man patiko.
QUOTE(Restar @ 2010 10 12, 13:41)
Nemezgiau, bet nėriau kepuraites, nešiojasi gerai, siūlas man patiko.
Man vyriškas megztiniui reikia. Tai gal tiktų, nes nenori šilto
QUOTE(Susena @ 2010 10 12, 14:56)
man atrodo megztiniui perploni, as surizikuociau ir megzciau vyrui ir plonos pusviles vis del to.
QUOTE(Susena @ 2010 10 12, 14:56)
Bet ne iš vieno gal megsit? Nes labai plonas .
QUOTE(Susena @ 2010 10 12, 14:19)
Norėjau pasiteirauti, gal kuri mezėgte šiais siūliukais? Mat MB užsiprašė nešilto ir nestoro megztinio. Tik kaži kaip nešiojasi kai 50 proc akrilanas o 50 proc medviln4?
Siūlai
Siūlai
Labai plonas siūlas, tinka virbalams nr.2. Prastai susuktas. Aš antrą kartą nepirkčiau, iš medvilninių man labiau patiko Vernito ir Yarn art Jeans
NUsitempiauvyra į siūlų parduotuve sir liepiau rinktis pagal tai kokio stosrio nori Gerai kad yra bandinukų pamegzta ir gerai kad mano MB sukalbamas tokiems dalykams. tai išsirinko 60 proc vilna ir 40 proc akrilo. Medvilne pats atmetė siūliukai Happy wool
kaip manot, kokia pusvilnė yra geriausia? kokios firmos? kad būtų malonu megzti, kad nešiotųsi gerai ir kad kaina būtų gera?
mezgiau dukrai suknutę iš Vernito pusvilnės, kol kas nešiojasi tikrai gerai. bet gal yra gražesnių, kokybiškesnių siūlų
mezgiau dukrai suknutę iš Vernito pusvilnės, kol kas nešiojasi tikrai gerai. bet gal yra gražesnių, kokybiškesnių siūlų
QUOTE(Džinė79 @ 2010 10 14, 10:14)
kaip manot, kokia pusvilnė yra geriausia? kokios firmos? kad būtų malonu megzti, kad nešiotųsi gerai ir kad kaina būtų gera?
Geras klausimas
Čia kaip paklausti koks automobilis geriausias
Kokio gamintojo, koks modelis, kad būtų malonu važiuoti, negestų ir nebrangiai kainuotų?
Nu ar yra atsakymas į tokį klausimą. Jei kas žinot ir man pasakykit
QUOTE(Džinė79 @ 2010 10 14, 10:14)
Aš tai į tokį klausimą visoms atsakau - yarnart merino deluxe
Švelnūs, meilūs, šilti, gražiai gula, gražios spalvos, nesibumbuliuoja, kaina irgi padori tik nėr plonyčiai, jei kas mėgsta plonus