O gal kuri nors yra siuntusis siulu is siulai.eu? Man kazko jie nelabai nori siusti
QUOTE(hemetra @ 2010 10 04, 17:38)
O gal kuri nors yra siuntusis siulu is siulai.eu? Man kazko jie nelabai nori siusti
rašiau kelis laiškus jiems, nei karto atsakymo nesulaukiau, aišku ir siūlų niekas nesiteikė siūst
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 03, 16:23)
reiks tada apziureti tuos siulelius... jiai geriau laiko nei viena vilna
Kiek teko susidurti - tikrai geriau laiko vilna + poliamidas Šiandien kaip tik buvau MZ, nes paaiškėjo, kad krikštasūnis neturi vilnonių kojinių, tai užmačiau vienspalvių 100 g. maždaug po 18-19 Lt ir margų apie 25 Lt kainuojabnčių ir kaip man sakė - jie paskaičiuoti vyriškai 46 dydžio kojinių porai Tai prigriebiau 1 matkutį - užteks abiems krikštasūniams
galiu pasiulyti didmena LANA LECTA, tikrai puikus pasirinkimas siulu
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 04, 21:25)
galiu pasiulyti didmena LANA LECTA, tikrai puikus pasirinkimas siulu
Ju internetinis psl. neatsidaro
QUOTE(hemetra @ 2010 10 04, 17:38)
Vasarą daug siunčiausi iš jų.. Atsakydavo iš karto, jei kas neaišku buvo dėl spalvos ar kt. - perklausdavo ir viską iki smulkmenų derindavo.
Man tikrai patiko ir bendravimas su klientu, ir pristatymo greitis Nežinau, kodėl dabar pas juos kažkas kliūna..
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 10 05, 11:00)
Vasarą daug siunčiausi iš jų.. Atsakydavo iš karto, jei kas neaišku buvo dėl spalvos ar kt. - perklausdavo ir viską iki smulkmenų derindavo.
Man tikrai patiko ir bendravimas su klientu, ir pristatymo greitis Nežinau, kodėl dabar pas juos kažkas kliūna..
kaip keista turbūt reikės ir vėl bandyt kalbint juos
Įdomu, kokie atsiliepimai apie šiuos?
http://www.auksarank...p?categoryID=44
http://www.auksarank...p?categoryID=44
QUOTE(Rinesa @ 2010 10 05, 16:08)
Geros kokybės, gerai nešiojasi, super šilti, bet atspalviai realybėje visai kitokie, murzini Pirkau iš auksarankės "turkio" spalvos, realybėje ji pilkšvai melsva:
QUOTE(Rinesa @ 2010 10 05, 16:08)
Pirkau vasarą 3 matkelius, tai pirmas buvo nieko, o paskutinis - labai jau suraišiotas, buvo mazgelių. Bet šiaip nieko visai Kaip nešiojasi nežinau - nėriau ne sau.
Nusižiūrėjau tuos šampano spalvos. Tik vat dabar žinok kokie jie bus realybėj?...