Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 15, 20:10)
kiek uz ekskursiajs sumokejot (atskirai kainos domina  mirksiukas.gif )
Kur pietavot,mieste?

pvz., mes mokejom uz super safari (dzipai, bugiai, keturraciai, kupranugariai, beduinai, pietus+vakariene, sou) mokejom 45 dol vienam, o i Rojaus sala su panardymais (pavirsiumi) po 30 dol. vienam (gerimai + pietus iskaiciuota)
Atsakyti
Paisigirkit kas važiavot iš Šarmo į Petrą 4u.gif Turiu keletą klausimų ta tema 4u.gif
Atsakyti
Internetu dažniausiai perku lėktuvų bilietus, bilietus į renginius. O kaip yra su kelionėmis? Jeigu išsirinksiu kelionę, ją užsisakysiu, tai, kaip supratau, man elektroniniu paštu atsiųs viską, kas reikalinga ir į kelionių agentūrą eiti kaip ir nebereikės? Tačiau tą pačią kelionę galiu užsisakyti ir pačioje agentūroje. Koks privalumas užsisakant elektroniniu būdu?
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 09 16, 11:07)
Internetu dažniausiai perku lėktuvų bilietus, bilietus į renginius. O kaip yra su kelionėmis? Jeigu išsirinksiu kelionę, ją užsisakysiu, tai, kaip supratau, man elektroniniu paštu atsiųs viską, kas reikalinga ir į kelionių agentūrą eiti kaip ir nebereikės? Tačiau tą pačią kelionę galiu užsisakyti ir pačioje agentūroje. Koks privalumas užsisakant elektroniniu būdu?

Būna kad taiko nuolaidas papildomas užsakant internetu, kažkokius taškus kaikurie duoda ir nereikės lakstyt niekur, jeigu tikrai žinai ko nori ir sugebi pati išsirinkt 4u.gif Didelio privalumo tame nėra 4u.gif Man tai patinka internetu pirkt, sutaupau laiko, nes tai dažniausiai atlieku darbo metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 16 rugsėjo 2010 - 10:17
QUOTE(Jofky @ 2010 09 16, 11:16)
Būna kad taiko nuolaidas papildomas užsakant internetu, kažkokius taškus kaikurie duoda ir nereikės lakstyt niekur, jeigu tikrai žinai ko nori ir sugebi pati išsirinkt  4u.gif  Didelio privalumo tame nėra 4u.gif Man tai patinka internetu pirkt, sutaupau laiko, nes tai dažniausiai atlieku darbo metu  biggrin.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Man iki agentūros netoli. Bet svarstau, kad radusi gerą pasiūlymą galiu ir pati kelionę nusipirkti. Tik kažkaip neramiai jaučiuosi. Vis pagalvoju, o jeigu kas nors bus negerai, paliksiu be kelionės.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 09 16, 11:35)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Man iki agentūros netoli. Bet svarstau, kad radusi gerą pasiūlymą galiu ir pati kelionę nusipirkti. Tik kažkaip neramiai jaučiuosi. Vis pagalvoju, o jeigu kas nors bus negerai, paliksiu be kelionės.

Yra konsultantų kontaktai, jeigu kuom abejojate galit paskambint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 16, 11:39)
Yra konsultantų kontaktai, jeigu kuom abejojate galit paskambint  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 15, 19:10)
kiek uz ekskursiajs sumokejot (atskirai kainos domina  mirksiukas.gif )
Kur pietavot,mieste?

Kainu nebepamenu, pietavom Starfish Hurgadoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 rugsėjo 2010 - 11:29
Gal kas buvot, neapsisprendžiu kurį viešbutį rezervuot - MAKADI OASIS ar SOL Y MAR CLUB MAKADI abu madinat makadi.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 09 16, 10:17)
pvz., mes mokejom uz super safari (dzipai, bugiai, keturraciai, kupranugariai, beduinai, pietus+vakariene, sou) mokejom 45 dol vienam, o i Rojaus sala su panardymais (pavirsiumi) po 30 dol. vienam (gerimai + pietus iskaiciuota)

O gal pamenat kokioj agenturoj pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 16, 13:56)
Gal kas buvot, neapsisprendžiu kurį viešbutį rezervuot - MAKADI OASIS ar SOL Y MAR CLUB MAKADI  abu madinat makadi.

Buvau SOL Y MAR CLUB MAKADI
Likom labai patenkinti.
Pliažas vietoj, šildomas baseinas, tikrai geras maistas.
Dar su kambariu pasisekė, tai priekaštų - 0
Atsakyti
sveiki,
sakykit ar verta i egipta vazhiuoti per naujus? kaip ten tuomet orai ir ar imanoma nardyti? g.gif
Atsakyti