Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Ciklomena @ 2010 09 10, 16:55)
Yra rusu agenturos kurios uzsiima ekskursijomis tiek is Tabos tiek is Sarmo:

http://www.egyptmore.com/prais/
http://www.allsharm.com/price.html

tačiau rusų agentūrų ekskursijos kelias skiriasi nuo lietuviškų agentūrų. Rusai savo tikėjimo nuostatomis vadovaujasi. g.gif
Beja, rusiškų agentūrų kainos mažesnės. rolleyes.gif
Atsakyti
Eina sau, nieko nebuvau mačius/girdėjus apie tą Marsa Alam, dabar kai peržiūrėjau... viskas, noriu ten. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 09 10, 14:18)
O gal verta skristi į Eilatą ir iš ten rinktis ekskursijas?

Eliatas atšauktas.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2010 09 11, 12:28)
Eina sau, nieko nebuvau mačius/girdėjus apie tą Marsa Alam, dabar kai peržiūrėjau... viskas, noriu ten. biggrin.gif  wub.gif

Egipte buvus pora kartu o apie sita kurorta irgi nieko buvau negirdejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuze @ 2010 09 11, 13:51)
Egipte buvus pora kartu o apie sita kurorta irgi nieko buvau negirdejus doh.gif

tai kad jis naujas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 11, 10:10)
tačiau rusų agentūrų ekskursijos kelias skiriasi nuo lietuviškų agentūrų. Rusai savo tikėjimo nuostatomis vadovaujasi.    g.gif
Beja, rusiškų agentūrų kainos mažesnės.  rolleyes.gif

Greičiausiai rusų ekskursijos vyksta tema "Provoslaviška Jeruzalė". Nors pačiame Izraelyje organizuojamos ekskursijos rusų kalba "Trijų tikėjimų Jeruzalė" ar kažkas panašaus.
Mūsų kelionės iš Tabos į Jeruzalę metu buvo akcentuojami krikščioniškieji objektai, tačiau be abejo buvo skirta laiko papasakoti ir apie Al Aksą, ir apie Raudų sieną ir apie kitus istorinius momentus, siejamus su kitais tikėjimais.
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2010 09 11, 20:12)

Mūsų kelionės iš Tabos į Jeruzalę metu buvo akcentuojami krikščioniškieji objektai, tačiau be abejo buvo skirta laiko papasakoti ir apie Al Aksą, ir apie Raudų sieną ir apie kitus istorinius momentus, siejamus su kitais tikėjimais.

iš kokios agentūros pirkote kelionę?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 11, 20:43)
iš kokios agentūros pirkote kelionę?

Labai nebuvo iš ko rinktis - Star1.
Atsakyti
QUOTE(Tiramiska @ 2010 09 11, 21:03)
Labai nebuvo iš ko rinktis - Star1.

kokia kaina buvo ? smile.gif kada skridote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Del Marsa Alam... jau pries du metus planavau ten vaziuot, bet stabde tas 400 km nuo Hurgados.. todel vis pasirinkdavau kitus miestus.. jau lyg visiskai visur buvau, pernai buvau net Dahab'e (vieninteliai lietuviai buvom) biggrin.gif bet super gerai pailsejom.. O siemet net negalejau patiket.. yra tiesioginiai skrydziai i Marsa Alam.. lapkricio 2 d. lekiam..
Zinau, jog ten pramogu ne daugiausiai, bet man ju ir nereikia... man svarbu ramybe ir atsijungimas nuo darbo.. pasirinkau viesbuti Iberotel Samaya su AI.. skaiciau jog salia Marsa Alam jura grazi, o ir atsiliepimai kas buvo labai geri, netgi rusu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, tai labai lauksim jūsų reportažo apie Marsa Alam 4u.gif Aš irgi buvau Egipte du kartus, sakiau jau gal trečią kartą nebevažiuosiu, bet kai šitą kurortą pamačiau.. atrodo, tobula vieta, jeigu nori nuo visko atsijungt biggrin.gif

O skrydis yra Vilnius - Marsa Alam, ar Vilnius - Hurgada - Marsa Alam (t.y. tas pats lėktuvas, tik pirmiausia išlaipina tuos, kurie skrenda į Hurgadą)?
Atsakyti
Skrydis Vilnius-Marsa Alam.. iki viesbucio tik 5 km (per Novatura).. bet manau lektuvai nedrums ramybes, nes manau tu skrydziu nebus labai daug smile.gif
Atsakyti