Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Jofky @ 2010 10 21, 12:49)
Su tokiu nesveiku požiūriu reik sėdėt namuose  cool.gif

drinks_cheers.gif
Kazkaip paskaicius susidaro ispudis, kad lietuviai nebezino ko noret doh.gif
Viespateliau, ta rota, ar dar koki biesa, gali bet kur pasigauti LT, parduotuveje, buse ir t.t. nereikia nei jokiu svetimu saliu. Nu vnz, issisterilizuokim savo namus ir ten tik sedekim, jei bijom, bacilu, pelesiu, vabalu - ir bus super doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 12:30)
Be problemų.
Pasirinkau "Iberotel Makadi Oasis Club & Resort".
14 nakvyniu/ALL, dviems zmonems kainavo (tiksliau kainuos)  apie 4200 Lt.
Isvykimas lapkricio 27 d.

Kelione organizuojuosi pats (atskirai skrydis, atskirai viesbutis).

thumbup.gif Šitam viešbuty viskas super. Neturiu jokių priekaištų

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(flight @ 2010 10 21, 12:34)
drinks_cheers.gif

Nors man išvis, atostogos Egipte - gan paradoksalus reiškinys. Net jei moki nemažus pinigus (jei važiuoja visa šeima), turi nuolatos būti įtampoje - neduokdie, pasigausi kokią zarazą; vaikas gurkštels vandens iš krano; visokie eurai ar doleriai, kišami į pasus norint gauti geresnį kambarį ar paprašius  kokios paslaugos;  ir šiaip, pastovus galvalaužis dėl bakšišo (duoti-neduoti-kiek duoti); amžinas derėjimasis kiekviename žingsnyje; nuolatinis kabinėjimasis gatvėse... doh.gif
įdomu, ar nėra Egipte kokios nuošalios nuošalios vietelės, kur viso to nebūtų?  bigsmile.gif

Netyčia gerokai atsigėriau vandens iš krano dykumoj. Nu žinokit visai gyva esu. Gal šiek tiek perdėta ta baimė??? Tiesa, dviese atsigėrėm. Dar valgėm vietių restorane. Ir nieko žinokit. nors su vaikais turbūt nerizikuočiau.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 10 21, 11:34)
drinks_cheers.gif

Nors man išvis, atostogos Egipte - gan paradoksalus reiškinys. Net jei moki nemažus pinigus (jei važiuoja visa šeima), turi nuolatos būti įtampoje - neduokdie, pasigausi kokią zarazą; vaikas gurkštels vandens iš krano; visokie eurai ar doleriai, kišami į pasus norint gauti geresnį kambarį ar paprašius  kokios paslaugos;  ir šiaip, pastovus galvalaužis dėl bakšišo (duoti-neduoti-kiek duoti); amžinas derėjimasis kiekviename žingsnyje; nuolatinis kabinėjimasis gatvėse... doh.gif
įdomu, ar nėra Egipte kokios nuošalios nuošalios vietelės, kur viso to nebūtų?  bigsmile.gif

El Gouna yra uždaras miestas, vietinius ten tik darbuotojus įleidžia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 21, 12:55)
Detaliau prašom - per kur viešbutį užsakinėjot?

Chebra, pasakykyte man prašau - ar čia ne tas pats blinda, kuris aiškino, kad aš nesamones rašinėju apie viešbučio ir bilietų pirkimą atskirai lotuliukas.gif

Iš diskusijos ąš supratau, kad reikia žiurėt kiekvieną atvejį konkrečiai realiu laiku ir realiomis kainomis, kaip naudingiau per agentūra ar savarankiškai važiuot, o ne rašinėti kas buvo ir ko dabar nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 10 21, 11:34)
drinks_cheers.gif

Man irgi parodaksulus... smile.gif Egiptas man ziauriai nepatinka, bet jis turi keleta nepaneigiamu pliusu... Visu pirma - pigu, visu antra - Raudonoji jura, o trecia - tai is Lietuvos tai greiciausiai pasiekiama vieta, kurioje is tiesu silta, net ir ziema... Kai manes klausia, koks oras Egipte ziema, tai visada atsakau - lygiai toks, koks pas mums Palangoje geriausiomis vasaros dienomis...
Viesbuciu geru ten tikrai yra - tik ju ir kaina atitinkama... El Gouna, Makadi Bay, Tada - manau geriausias pasirinkimas, jei norite bent is dalies isvengti vietiniu demesio, pinigu prasinejimo ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 11:47)
Popieriniame STARU kataloge maciau... http://www.kelioniua...sea_gull_4plius
Viešbučio kategorija šalyje - 5*

Ten išvis keistų dalykų prirašyta - ,,atnaujintas 2005 metais", tais metais naujas korpusas pastatytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 21, 11:58)
thumbup.gif  Šitam viešbuty viskas super. Neturiu jokių priekaištų

Aciu Jums... As jau berods klausiau Jusu apie si viesbuti, tik pamirsau padekoti uz atsakyma...
Visi atsiliepimai, tiek UK, tie DE, tiek RU puslapiuose teigiami, ivertinimai kuo auksciausi... Jokiu foto su tarakonais (nors jie ir yra naturalios aplinkos dalis), nutriususiais kambariais, jokiu atsiliepimu apie vagystes, nepaslauguma neaptikau... Atvirksciai, kiek skaiciau, tai atvykusiu sveciu paklausia kokio kambario noretu, kurioje dalyje, kuriame aukste ir t.t., jei kambarys nepatinka, ji pakeicia ir niekas jokiu pinigu nepraso... Periodiskai zmoniu yra prasoma pateikti savo vertinimus apie viesbucio paslaugu kokybe...

As tik Jusu norejau dar pasiklausti - kaip ten reikalai su internetu???
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 21, 12:00)
Iš diskusijos ąš supratau, kad reikia žiurėt kiekvieną atvejį konkrečiai realiu laiku ir realiomis kainomis, kaip naudingiau per agentūra ar savarankiškai važiuot, o ne rašinėti kas buvo ir ko dabar nėra  4u.gif

Taigi blindai nauja fazė - jau vėl pasirodo yra bigsmile.gif
Atsakyti
kas diena skaitau atciliepimus apie egipta ir dysiu isikist tadas blinda ir maimarute kartais jusu nuomuones nuvaziuoja i pievas ar reikia tersti foruma savo nesamonem as kaip zmogus ateinu atciliepimu paskaityti kas domina o cia dar veju prirasyta kaip jus vienas ant kito zvaziuojat sakyciau gal savo nepasitenkinimus kitur kur srasykite 4u.gif cia mano nuomuone
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 21, 12:48)
Palauk, tuoj susapnuos lotuliukas.gif

Hahahahaha
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 13:07)
Aciu Jums... As jau berods klausiau Jusu apie si viesbuti, tik pamirsau padekoti uz atsakyma...
Visi atsiliepimai, tiek UK, tie DE, tiek RU puslapiuose teigiami, ivertinimai kuo auksciausi... Jokiu foto su tarakonais (nors jie ir yra naturalios aplinkos dalis), nutriususiais kambariais, jokiu atsiliepimu apie vagystes, nepaslauguma neaptikau... Atvirksciai, kiek skaiciau, tai atvykusiu sveciu paklausia kokio kambario noretu, kurioje dalyje, kuriame aukste ir t.t., jei kambarys nepatinka, ji pakeicia ir niekas jokiu pinigu nepraso... Periodiskai zmoniu yra prasoma pateikti savo vertinimus apie viesbucio paslaugu kokybe...

As tik Jusu norejau dar pasiklausti - kaip ten reikalai su internetu???

Yra interneto kavinė. Nesilankiau aš ten, tai tiesą sakant nežinau ar yra Wifi. Ir savo kompo nesivežiau. Problemų turėjom su tel.ryšiu. Neveikė tel. tiksliau veikė vidutiniškai porą valandų per parą. Bet kaip vėliau išssiaišinom, mes vienos ten tokių problemų turėjom, tai nežinau kokia ten anomalija mus veikė smile.gif Dėl įvertinimo tai tikrai prašo užpildyt anketas restorane.

Tiesa, tarakono iš vis nemačiau Egipte, nei šitam viešbuty nei Šarme. Gal jie kokie tais mažiukai baisiai būna? Lauke prie durų šviestuve driežiukai gyveno. Bet tokie gražuoliai, į kambarį nesiprašė, tai nemaišė labai smile.gif

Dantis valėmės vandeniu iš krano (čia poto, kai netyčia prigėrėm to vandens smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 21 spalio 2010 - 12:14
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 10 21, 12:12)
kas diena skaitau atciliepimus apie egipta ir dysiu isikist tadas blinda ir maimarute kartais jusu nuomuones nuvaziuoja i pievas ar reikia tersti foruma savo nesamonem as kaip zmogus ateinu atciliepimu paskaityti kas domina o cia dar veju prirasyta kaip jus vienas ant kito zvaziuojat sakyciau gal savo nepasitenkinimus kitur kur srasykite  4u.gif  cia mano nuomuone

Ačiū už nuomonę bigsmile.gif Mes Jus irgi mylime bigsmile.gif
Atsakyti