QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 20, 21:46)
Patiko kuom,tai ir parasykite kas kaip ir kur.Viesbutis 3 zv ar atitinka,ar turite su kuom palyginti ,kaip maistas,tvarka,aptarnavimas,teritorija ar kaina atitinka kokybe ir t.t.
nera tokios zmoniu grupes viskuom nepatenkintais,yra zmones kurie objektyviai moka vertinti
ir yra kuriems viskas gerai kas parasoma i viesuma
nes juk nepasisiuklinsi viesai,kad ne itin gera viesbuti pasirinkai.bet cia ne jums tiesiog pamastymams.
ir viskas priklauso ne nuo zmogaus o nuo kainos ir kokybes santykio
Nu žinok yra tokia zanudų kategorija, kurie nepasidomi iš anksto ko galima tikėtis, viena ausim prisiklauso apie pasakišką servisą 5 žv., sutaupo ant viešbučio, nusiperka pigiausias 3 žv., o reikalavimus kelia kažin kokius ir dar gidus ėda po to - į kokį čia lievą viešbutį atvežėt, na kokį nusipirkai į tokį ir atveža
Pamenu gidų pasakojimą, kad didžiausias vargas yra lietuvių honeymoonai - kodėl jiems trijose žvaigždėse šampano į kambarį nenešioja
Papildyta:
QUOTE(Satine @ 2010 10 21, 00:06)
Zadam ziema traukti i Hurgada su mama. Apsistojom ties Sea gull viesbuciu, bet paskaiciau, kad nekokie jusu atsiliepimai. Ar tikrai ten nieko gero? Ka galetumet pasiulyti? Mama vyresne, tad viesbuty turbut pabusim ilgiau... Norisi, kad butu arti juros ir kad nereiktu vazinet autobusiuku link jos... Is anksto aciu uz ats
Mano atsiliepimai kokie
Ir kokio gero Jūs tikitės?
Viena forumietė viešbučio restoraną išvadino valgykla, bet mano nuomonė visai kitokia - kadangi važiavome su mažu vaiku, tai labai aktualu buvo švara ir higiena. Savo kanalais išsišniukštinėjau ir gavau atsakymą, kad jame tikrai nebūna problemų su visokiais rotais, informacija pasitvirtino, tikrai švaru. Maisto tikrai pakanka ir yra skanus
Viešbutis yra Hurgados centre, ant jūros kranto, kainos ir kokybės santykis tikrai geras
Papildyta:
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 08:37)
Nekreipkite demesio i atsiliepimus, nes juos raso viskuo nepatenkinti zmones, i viesbucio nuotraukas taip pat nekreipkite demesio, nes jas deda zmones gyvene sename korpuse... Pasak Egipto zinoves mamairutes, 100 proc., kad busite apgyvendinti naujame korpuse, be jokiu pakisu... Jei pamatysite tarakonu ar skruzdeliu, tai anot vieno kelioniu agento, turesite priimti tai kaip naturalia Egipto aplinka, jokiu budu tarakonu neturetumete tapatinti su netvarka ar siukslemis, nes tarakonu yra apie 6000 rusiu, is kuriu vos keletas yra ivardinami kaip kenkejai... Taigi, vykdama i Egipta butinai pasiimkite knyga, kurioje butu aprasytos visos tarakonu rusys (su nuotraukomis), kad pamaciusi tarakona, galetumete identifikuoti ar jis yra priskiriamas parazitams ar ne. Identifikavus, kad tai nera parazirtas, o gyvis irasytas i raudonaja knyga, galetis megautis ju draugija viesbucio teritorijoje... Atminkite, kad pamatyti reta tarakono rusi Egipte yra daug didesne laime, nei pamatyti delfinus Raudonojoje juroje... Grizusi i Lietuva, nepamirskite perduoti suvenyro is Egipto, su kruva padekos zodziu, savo agentui - jei aisku jums nusisypsos laime pamatyti ir sutikti naturalios aplinkos atstova Egipte, o tiklsiau Jusu issirinktame viesbutyje....
Kalbant apie viesbuti, tai jis yra nepriekaistingas, manau mamairute man neleis sumeluoti....
Išskyrus vakarinę programą, bet man ji niekur nepatinka, esu labai pretenzinga šiuo klausimu:bigsmile: Ai dar geras vaizdas būna, kai pabaubusios nemenkos kompleksijos moteriškės (dažniausiai rusės) su atskirom maudymkėm pilvo šokį šoka
Anot mano vyro - parnucha