Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

Sveiki,
gavau iš west express informaciją apie nuolaidas, skau gal kam įdomu:
http://www.westexpre..._novaturu/49170
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Sausio pabaigoje traukiame i Egipta, Hurgada "Minamark" viesbutuka. Gal
kas noretu pasidalinti patirtimi apie si hoteli? internete daug prisiskaiciau, bet gal kokiais pasiulymais ir patarimais "pavaisintumete" ? butu tikrai naudinga, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra_SM @ 2010 10 20, 18:42)
Labas vakarelis  4u.gif

Sausio pabaigoje traukiame i Egipta, Hurgada "Minamark" viesbutuka. Gal
kas noretu pasidalinti patirtimi apie si hoteli? internete daug prisiskaiciau, bet gal kokiais pasiulymais ir patarimais "pavaisintumete" ? butu tikrai naudinga, aciu!  4u.gif

As ka tik grizau is sio vezbucio man viskas patiko nusiskundimu neturiu saim vezbuciui.
Viskas priklauso nuo zmogaus ko jis nori ir ko jis tikisi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jodulis: 20 spalio 2010 - 21:22
QUOTE(jodulis @ 2010 10 20, 20:20)
As ka tik grizau is sio vezbucio man viskas patiko nusiskundimu neturiu saim vezbuciui.
Viskas priklauso nuo zmogaus ko jis nori ir ko jis tikisi .

man patinka objektyvus viesbuciu aprasymai,(juos ir pati placiai aprasau fotoreportazuose) o vat is lietuviu daznai isgirsi,kad viskas gerai,viskas tiko ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 20, 22:29)
man patinka objektyvus viesbuciu aprasymai,(juos ir pati placiai aprasau fotoreportazuose) o vat is lietuviu daznai isgirsi,kad viskas gerai,viskas tiko ir t.t.

Dar karta pakartuoju man sitas vezbutis patiko ir dar karta jei vazuosiu tai tik i si vezbuti.Yra grupe zmoniu kuriems viskas yra blogai ,nesvarbu ar sis vezbutis ar kitas vezbutis .Nes aprasymas vezbucio nieko neduos.Viskas priklauso nuo zmogaus .
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2010 10 20, 20:35)
Dar karta pakartuoju man sitas vezbutis patiko ir dar karta jei vazuosiu tai tik i si vezbuti.Yra grupe zmoniu kuriems viskas yra blogai ,nesvarbu ar sis vezbutis ar kitas vezbutis .Nes aprasymas vezbucio nieko neduos.Viskas priklauso nuo zmogaus .

Patiko kuom,tai ir parasykite kas kaip ir kur.Viesbutis 3 zv ar atitinka,ar turite su kuom palyginti ,kaip maistas,tvarka,aptarnavimas,teritorija ar kaina atitinka kokybe ir t.t.
nera tokios zmoniu grupes viskuom nepatenkintais,yra zmones kurie objektyviai moka vertinti 4u.gif ir yra kuriems viskas gerai kas parasoma i viesuma tongue.gif nes juk nepasisiuklinsi viesai,kad ne itin gera viesbuti pasirinkai.bet cia ne jums tiesiog pamastymams.
ir viskas priklauso ne nuo zmogaus o nuo kainos ir kokybes santykio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 spalio 2010 - 21:46
Zadam ziema traukti i Hurgada su mama. Apsistojom ties Sea gull viesbuciu, bet paskaiciau, kad nekokie jusu atsiliepimai. Ar tikrai ten nieko gero? Ka galetumet pasiulyti? Mama vyresne, tad viesbuty turbut pabusim ilgiau... Norisi, kad butu arti juros ir kad nereiktu vazinet autobusiuku link jos... Is anksto aciu uz ats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 20, 22:46)
Patiko kuom,tai ir parasykite kas kaip ir kur.Viesbutis 3 zv ar atitinka,ar turite su kuom palyginti ,kaip maistas,tvarka,aptarnavimas,teritorija ar kaina atitinka kokybe  ir t.t.
nera tokios zmoniu grupes viskuom nepatenkintais,yra zmones kurie objektyviai moka vertinti 4u.gif ir yra kuriems viskas gerai kas parasoma i viesuma tongue.gif nes juk nepasisiuklinsi viesai,kad ne itin gera viesbuti pasirinkai.bet cia ne jums tiesiog pamastymams.
ir viskas priklauso ne nuo zmogaus o nuo kainos ir kokybes santykio 4u.gif

Patiko ,kad terituorija didele grazi ,papludimis gana didelis,koralu faktiskai nera.Yra geras nardymo centras, dirba vengrai .Teko pirma diena vazuoti su Nuovaturu i nardyma gilumini tai faktiskai pinigai ismesti i bala.Karstas vanduo buvo visada.Maistas, man uzteko badu nemiriau ,kas nori gerai ir skaniai pavalgyti tai nera ko ir vazuoti i Egypta.As i Egypta vazuoju pailseti.As jau Egypte buvau septinta karta .Kolkas sis vezbutis yra geriausias man.Buvau WAVES,Sand Beach,Sahara Hurgada Resor.Kambarius tvarke gerai.
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 10 21, 00:06)
Zadam ziema traukti i Hurgada su mama. Apsistojom ties Sea gull viesbuciu, bet paskaiciau, kad nekokie jusu atsiliepimai. Ar tikrai ten nieko gero? Ka galetumet pasiulyti? Mama vyresne, tad viesbuty turbut pabusim ilgiau... Norisi, kad butu arti juros ir kad nereiktu vazinet autobusiuku link jos... Is anksto aciu uz ats drinks_cheers.gif

Nekreipkite demesio i atsiliepimus, nes juos raso viskuo nepatenkinti zmones, i viesbucio nuotraukas taip pat nekreipkite demesio, nes jas deda zmones gyvene sename korpuse... Pasak Egipto zinoves mamairutes, 100 proc., kad busite apgyvendinti naujame korpuse, be jokiu pakisu... Jei pamatysite tarakonu ar skruzdeliu, tai anot vieno kelioniu agento, turesite priimti tai kaip naturalia Egipto aplinka, jokiu budu tarakonu neturetumete tapatinti su netvarka ar siukslemis, nes tarakonu yra apie 6000 rusiu, is kuriu vos keletas yra ivardinami kaip kenkejai... Taigi, vykdama i Egipta butinai pasiimkite knyga, kurioje butu aprasytos visos tarakonu rusys (su nuotraukomis), kad pamaciusi tarakona, galetumete identifikuoti ar jis yra priskiriamas parazitams ar ne. Identifikavus, kad tai nera parazirtas, o gyvis irasytas i raudonaja knyga, galetis megautis ju draugija viesbucio teritorijoje... Atminkite, kad pamatyti reta tarakono rusi Egipte yra daug didesne laime, nei pamatyti delfinus Raudonojoje juroje... Grizusi i Lietuva, nepamirskite perduoti suvenyro is Egipto, su kruva padekos zodziu, savo agentui - jei aisku jums nusisypsos laime pamatyti ir sutikti naturalios aplinkos atstova Egipte, o tiklsiau Jusu issirinktame viesbutyje....

Kalbant apie viesbuti, tai jis yra nepriekaistingas, manau mamairute man neleis sumeluoti.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 09:37)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tadai Blinda, cia ne Egipto zinovu konkursas, kam ta nuoskauda reikia lieti dabar?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 21, 09:37)

Na dabar paskaicius jusu posta, susidaro toks ispudis, kad tu "vietiniu gyventoju" bus tik Sea gull v/b. kad kituose ju sutikti neimanoma doh.gif
As gruodi ten nuvaziuosiu ir specialiai del jusu ju paieskosiu, jei nerasiu - tai gal jau bus geras jums tas v/b? g.gif

Ir apskritai zmogus, perskaites jusu si posta, bet pries tai neskaites jusu "bendravimo" su mamairute, gali viska priimti uz gryna piniga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 21 spalio 2010 - 09:28