QUOTE(Adade @ 2010 10 17, 17:13)
buvome kovo viduryje, veiksmas vakare vykdavo viduje, gyva muzika ir t.t.
Negaliu gincytis, gal kazkas pasikeite (buvau gal 2008), taciau man nepatiko labai(buvom jau daugiau kaip 10 kart Egipte
): baisi valgykla, prarukyti kambariai... man susidare ispudis, kad ten rusu rojus (net automatai, kaip minejau stovi jiems uz komunalines paslaugas susimoket)... bet cia subjektyvi mano nuomone, minejau, kad ta kart nusipirkau kruiza ir isplaukiau 4 dienoms, kad ten nesedet
Dar vienas pastebejimas, stipresniu kokteiliu niekur nesu gerus
kaip suprantu panašiu metu buvom - mes kovo pabaigoje
Supratau, ko nesusišnekam - veikas vakare vykdavo ir ten, ir ten
O vat automatų susimokėti už paslaugas nemačiau, kitaip sakant neatkreipiau dėmesio
Dėl kokteilių pritariu
Papildyta:
QUOTE(trouble @ 2010 10 17, 17:27)
Ilindau paskaityt apie aotostogas Egipte, o cia tokie pasnekesiai verda, kad nesinori ne skaityt
Idomu butu suzinot ar kas vaziavo su vaiku, kad buvo geros atostogos ir uz kiek ir kokioj vietoj, planuojam vaziuot lapkricio men - ieskau info
Labai daug kas važiuoja su vaikais
Vien dėl jų ten verta važiuoti, na o info pilna supermama.
Papildyta:
QUOTE(onsa @ 2010 10 17, 19:13)
Daugybe zmoniu su vaikais ir vaziuoja. Yra net atskirai supermamose apie keliones i Egipta su vaikais,galit ten paskaityti.Su vaikais geriau rinktis viesbuti su didesne teritorija ir ne miesto centre, na ir ne maziau 4 *.
Grįžtam prie to paties - dėl centro, jeigu esate pasiruošę sėdėti viešbutyje, tada taip - ne miesto centre