Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 17, 13:56)
Hilton.
Na, jūs ir "pavarot", su visokiais gyvūnais gyvent vienam kambarį doh.gif , tuo labiau sumokėjus tokius pinigus, ne, ačiū biggrin.gif Ir kas man rūpi, jie gyvena toje aplinkoj ar ne, bet jų vieta ne kambariuose, tuo labiau, viešbučiuose, nejaugi nėra jokių priemonių jiems naikinti. tada tokiu atveju, reiktų 1 ar 2 žvaigždes uždėti, kad nesugeba susitvarkyti su elementaria švara ir tvarka. Tad žmogus pasirinkęs tokį viešbutį, sumokėjęs atitinkamą kainą, manau jau gali visko tikėtis.
Brrrr...

Žvaigždutės ne už v/b gyventojus duodamos schmoll.gif
O pas jus namuose irgi nėra nei vieno voriuko, nei musytes, nei uoduko vasara g.gif Kaip jus dar gyvi tokioje sterilioje aplinkoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2010 10 17, 12:34)
Na ir diskusijos cia verda  doh.gif  lotuliukas.gif
Griztant prie tarakonu,nei vieno neesu maciusi viesbuti.Taip pat ir skruzdeliu nemaciau,nors pasakojo,kad ju buna.Viena karta ant uodu buvom uzsoke, kasdien vaiksciodavo babajai ir purske visus krumus,gelytes kazkokiu purskalu. Vienam viesbuti turejom labai faina gyventoja,persvieciama drieziuka  wub.gif Turiu net nuotrauku su juom.Bet jis mums nemaise  thumbup.gif

Tai Jums turbūt pasisekė, kad nematėte, bet gerai pastebėjote apie purškalus, visur chemijos privaro - net lauke, beje Sea Gull irgi nė vieno višbutyje nesutikau, bet užtai visur bendruose tualetuose praustuvuose kažkokie parazitus naikinančios priemonės rutuliukų buvo pridėta, ir lauke karts nuo karto krūmus padezinfekuodavo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(manosaule @ 2010 10 17, 11:02)
Ka pasirinktumete:
Hilton Long Beach ar Sea Gull?  4u.gif
Kainos pasirinktam laikotarpiui panasios...
Aciu  4u.gif

Sea Gull, nes Hurgados centre, o Hiltonas užkampyje, be to, labiau mėgstu viešbučius su autonominiu, o centriniu kondicionavimu bigsmile.gif
Pažiūrėjau atsiliepimus, tai Hiltone vis už kažką papildomai reikia mokėti, pvz kokteiliuką. Mes Sea Gull mokėjom tik už espreso kavą ir natūralias sultis, na ir žinoma bakšišą bigsmile.gif Tiesa, apsiribojome vietiniais gėrimais, kurie nemokami, o nevietinių tiesiog poreikio nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 17 spalio 2010 - 14:46
QUOTE(Jofky @ 2010 10 17, 15:35)
Žvaigždutės ne už v/b gyventojus duodamos  schmoll.gif
O pas jus namuose irgi nėra nei vieno voriuko, nei musytes, nei uoduko vasara  g.gif  Kaip jus dar gyvi tokioje sterilioje aplinkoje  biggrin.gif

taip, aš puikiai išgyvenu be visų jūsų išvardytų gyvių, ir jiems nematau poreikio biggrin.gif
beje tarakonas nelygu voriukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 17, 14:46)
taip, aš puikiai išgyvenu be visų jūsų išvardytų gyvių, ir jiems nematau poreikio biggrin.gif

drinks_cheers.gif Beje, daug metų keliaujam, pažintinėse kelionėse teko ir 2 žv. viešbučiuose gyventi, ir hosteliuose, bet niekada kambaryje ar viešbutyje neteko sutikt nė vieno tarakono, viešbučio teritorijoje - porą kartų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 17, 15:46)

Lygink nelygines, tokia realybė. Jų visur pilna ir pas mus, mokyklose, darželiuose, ligoninėse, baruose...tik kaip sakoma nematai ir širdis neskauda, bet tai nereiškia kad jų nėra 4u.gif Egipte juos nors naikina, o pas mus pinigus taupo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ale ir į pievas nuvažiavome... Reikėjo čia su tarakonais pradėti...
Atsakyti
Dar apie Sea Gull 4u.gif manau tinka tik tiems, kuriems butinai reikia centro. Siaip, tai senajame pastate vyksta visas veiksmas vakare, naujajame nieko nevyksta. Nors restoranai yra kiekviename. Restoranu lygis man pasirode baisu... tas labiausia ir nepatiko, tikru tikriausios valgyklos ...
Del Hilton long beach- maistas tikrai geras, pora restoranu, viename kasdien keiciais virtuve, kitas paprastesnis. Gerai, kad yra 2 sildomi baseinai. Salia puikus koralinis rifas (Coral sea viesbutyje).
Del atsiliepimu. Vissda ziuriu ir rusu ir tripadvisoryje. jie skirtingi, kadangi skirtingi zmoniu reikalavimai... manau nereikia aiskinti,jei rusai aiskina, kad uzsienieciams kitoks patarnavimas,tai tripadvisor.com daznas raso, kad labiausia nepatiko arogantiski, susirauke rusai 4u.gif isvadas darykite patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 17, 15:06)
Dar apie Sea Gull  4u.gif manau tinka tik tiems, kuriems butinai reikia centro. Siaip, tai senajame pastate vyksta visas veiksmas vakare, naujajame nieko nevyksta. Nors restoranai yra kiekviename. Restoranu lygis  man pasirode baisu... tas labiausia ir nepatiko, tikru tikriausios valgyklos ...
Del Hilton long beach- maistas tikrai geras, pora restoranu, viename kasdien keiciais virtuve, kitas paprastesnis. Gerai, kad yra 2 sildomi baseinai. Salia puikus koralinis rifas (Coral sea viesbutyje).
Del atsiliepimu. Vissda ziuriu ir rusu ir tripadvisoryje. jie skirtingi, kadangi skirtingi zmoniu reikalavimai... manau nereikia aiskinti,jei rusai aiskina, kad uzsienieciams kitoks patarnavimas,tai tripadvisor.com daznas raso, kad labiausia nepatiko arogantiski, susirauke rusai  4u.gif isvadas darykite patys smile.gif

kaip tai senajame pastate vyksta veiksmas? blink.gif Taigi ten toks a la amfiteatras yra einant link jūros, nei jis sename, nei naujame pastate bigsmile.gif Beje, Sea Gull nemokami ledai, kas aktualu vykstant su vaikais bigsmile.gif Užkandžiai paplūdimio baruose gal ir nežibėjo, bet šiaip tai dėl maisto tikrai neturiu pastabų, kaip 4 žv. tai jis tikrai traukia bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, jei jau norite rinktis Hilton, pasižiūrėkite ar tikrai Jums tiks kambarys, nes už prieinamą kainą yra žymiai paprastesni kambariai...
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 17, 15:35)
kaip tai senajame pastate vyksta veiksmas? blink.gif Taigi ten toks a la amfiteatras yra einant link jūros, nei jis sename, nei naujame pastate bigsmile.gif Beje, Sea Gull nemokami ledai, kas aktualu vykstant su vaikais bigsmile.gif Užkandžiai paplūdimio baruose gal ir nežibėjo, bet šiaip tai dėl maisto tikrai neturiu pastabų, kaip 4 žv. tai jis tikrai traukia bigsmile.gif

buvome kovo viduryje, veiksmas vakare vykdavo viduje, gyva muzika ir t.t.
Negaliu gincytis, gal kazkas pasikeite (buvau gal 2008), taciau man nepatiko labai(buvom jau daugiau kaip 10 kart Egipte blush2.gif ): baisi valgykla, prarukyti kambariai... man susidare ispudis, kad ten rusu rojus (net automatai, kaip minejau stovi jiems uz komunalines paslaugas susimoket)... bet cia subjektyvi mano nuomone, minejau, kad ta kart nusipirkau kruiza ir isplaukiau 4 dienoms, kad ten nesedet smile.gif Dar vienas pastebejimas, stipresniu kokteiliu niekur nesu gerus biggrin.gif
Atsakyti

Ilindau paskaityt apie aotostogas Egipte, o cia tokie pasnekesiai verda, kad nesinori ne skaityt blush2.gif

Idomu butu suzinot ar kas vaziavo su vaiku, kad buvo geros atostogos ir uz kiek ir kokioj vietoj, planuojam vaziuot lapkricio men - ieskau info
Atsakyti
QUOTE(trouble @ 2010 10 17, 18:27)
Ilindau paskaityt apie aotostogas Egipte, o cia tokie pasnekesiai verda, kad nesinori ne skaityt  blush2.gif

Idomu butu suzinot ar kas vaziavo su vaiku, kad buvo  geros atostogos ir uz kiek ir kokioj vietoj, planuojam vaziuot lapkricio men - ieskau info

Yra tokia tema - Į Egiptą su vaiku http://www.supermama...showtopic=73161 Gal ten rasite kokios naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti