Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(mamairute @ 2010 10 15, 11:08)
Atsiusk savo MB į supermamą - mes jam greit smegenis išplausim bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 14, 18:37)
Aš Tropicana Grand Azur neimčiau dėl kelių priežaščių - visų pirma viebutis beprotiškai didelis, nuo tolimiausių korpusų iki pat jūros veža traukinukas, antra - pontono ilgis beveik pusė kilometro, tai norint normaliai išsimaudyti teks pėdinti tokį atstumą, trečia - viešbutis nesvietiškai didelis (beveik 800 kambarių), tai patikėkite, kiek gali būti problemų ir kaip jos bus sprendžiamos... Tad tokios mintys...

drinks_cheers.gif tikrai neverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 15, 11:08)
Atsiusk savo MB į supermamą - mes jam greit smegenis išplausim bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gak kas gali pakomentuot Šarme Jaz mirable Park ir Shores Amphoras?
Atsakyti
Sveiki,

Gal zinote ar keliaujant i Taba reikalinga visa? Jei taip ar galima ja gauti oro uoste? 4u.gif
Atsakyti
Udriau,
pasakykite prasau savo nuomone-
Tez Tour siulo Tez Express paslauga-gana nebrangiai, bent jau garantuotai pateksi i pasirinkta kurorta, 5* viesbuti, viskas iskaiciuota. labai norime ishtrukti atostogu su 6 m. suneliu.
7 dienom. viskas iskaiciuota, vaiku klubu. kokia butu Jusu nuomone?
Ar laukti paskutines minutes, nes mes abu galime bet kada spalio-gruodzio men. buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manosaule: 15 spalio 2010 - 21:01
QUOTE(manosaule @ 2010 10 15, 23:00)
Udriau,
pasakykite prasau savo nuomone-
Tez Tour siulo Tez Express paslauga-gana nebrangiai, bent jau garantuotai pateksi i pasirinkta kurorta, 5* viesbuti, viskas iskaiciuota. labai norime ishtrukti atostogu su 6 m. suneliu.
7 dienom. viskas iskaiciuota, vaiku klubu. kokia butu Jusu nuomone?
Ar laukti paskutines minutes, nes mes abu galime bet kada spalio-gruodzio men. buciau dekinga  4u.gif

Na Express yra loterinisviešbutis, tai reiškiasi, arba sekasi loterijoje arba nea smile.gif Aišku, tai bus 5* viešbutis, bet ar yra garantijos , kad jis bus prie jūros (tarkim Hurgadoje Pyramisa Blue lagoon 5*, bet iki jūros gal 500 m). Na tai iš tiesų kaip pasiseks. Be to, kai kurie 4* viešbučiai yra tokio pat lygio kaip 5*... O dėl paskutinių minčių - jų yra ir dabar, ateina pvz 18 spalio, lapkričiui jau kelios buvo ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 16, 07:27)
Na Express yra loterinisviešbutis, tai reiškiasi, arba sekasi loterijoje arba nea smile.gif Aišku, tai bus 5* viešbutis, bet ar yra garantijos , kad jis bus prie jūros (tarkim Hurgadoje Pyramisa Blue lagoon 5*, bet iki jūros gal 500 m). Na tai iš tiesų kaip pasiseks. Be to, kai kurie 4* viešbučiai yra tokio pat lygio kaip 5*... O dėl paskutinių minčių - jų yra ir dabar, ateina pvz 18 spalio, lapkričiui jau kelios buvo ir t.t....

Aciu uz Jusu nuomone 4u.gif
Gal galetumete padeti ar ka parekomenduoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Apie dešimtį kartų buvau Egipte. Kai renkatės viešbutį, nepatingėkit paieškoti buvusių atsiliepimų. Ne į viską reikia kreipti dėmesį, bet koks koralinis rifas, koks įėjimas į jūrą - ar yra tiltas, ar gali krante turkštis vaikai -labai svarbu. Lietuviškuose agentūrų puslapiuose yra atsiliepimų, bet nedaug. Aš visada pasiskaitau rusiškam www.tophotels.ru - ten apie viso pasaulio viešbučius. Ir daugybė naudingos informacijos -kas gerai, kas blogai, kas mokama, kas ne ir t.t.
Išsirenku viešbutį iš to, ką siūlo lietuviai, ir žilgteliu ten.
Hurgadoje rifai skurdesni, bet daug kur krante toks smėliažvyris, galima nuo kranto maudytis. Šarme - įvairiai. Yra nuostabių rifų prie pat viešbučio, kur atlpaukia laivai su nardytojais, o yra tokių, kur iki koralo reikia kilometrą eiti pontononiu tiltu per seklumą.
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2010 10 16, 10:04)
Apie dešimtį kartų buvau Egipte. Kai renkatės viešbutį, nepatingėkit paieškoti buvusių atsiliepimų. Ne į viską reikia kreipti dėmesį, bet koks koralinis rifas, koks įėjimas į jūrą - ar yra tiltas, ar gali krante turkštis vaikai -labai svarbu. Lietuviškuose agentūrų puslapiuose yra atsiliepimų, bet nedaug. Aš visada pasiskaitau rusiškam  www.tophotels.ru - ten apie viso pasaulio viešbučius. Ir daugybė naudingos informacijos -kas gerai, kas blogai, kas mokama, kas ne ir t.t.
Išsirenku viešbutį iš to, ką siūlo lietuviai, ir žilgteliu ten.
Hurgadoje  rifai skurdesni, bet daug kur krante toks smėliažvyris, galima nuo kranto maudytis. Šarme - įvairiai. Yra nuostabių rifų prie pat viešbučio, kur atlpaukia laivai su nardytojais, o yra tokių, kur iki koralo reikia kilometrą eiti pontononiu tiltu per seklumą.

Tiap pat daug atsiliepimų yra tripadsvisor, mano galva jie kiek objektyvesni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 16, 14:45)
Tiap pat daug atsiliepimų yra tripadsvisor, mano galva jie kiek objektyvesni bigsmile.gif

taip taip, ir aš ten žiūriu, perskaitau labai blogus įvertinimusir labai gerus (nes kartais būna virš 100 atsiliepimų) ir tada susidarau bendrą vaizdą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 16, 15:19)
taip taip, ir aš ten žiūriu, perskaitau labai blogus įvertinimusir labai gerus (nes kartais būna virš 100 atsiliepimų) ir tada susidarau bendrą vaizdą. smile.gif

Ir dar kas ten gerai, kad atsiliepimai suskirstyti pagal keliautojų grupes, pvz. jaunimas, šeimos suvaikais... kas super vieniems, kitiems gali būti trūkumas bigsmile.gif
Atsakyti