Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

4u.gif
QUOTE(Kadanors @ 2010 09 09, 19:43)
Sveikos. Gal esate buve Marsa Alam (Egiptas, nuo Hurgados 400 km.)? Ko galima tiketis?

sveiki, nieko konkreciai jums papasakoti negaliu, tik tiek, kad pati jau senokai tuo domiuosi smile.gif Ten vejai dar didesni ir koralai toliau nuo kranto kai kuriuose viesbuciuose. kaip ir pati patyriau Egipto pietuose, ten dar didesnis skirtumas tarp dienos ir nakties temperaturu, todel isivaizduoju ziemos menesiais gali buti salciau naktimis. Siaip tai rekomenduociau ten vaziuoti nardytojams, nes iki kai kuriu paskendusiu laivu is ten galima greiciau nuplaukt. bet cia tik mano pamastymai 4u.gif
Atsakyti
Bet atminkite, kad viešbučiai bus laukuose - išeiti nebus kur, išskyrus El Quisero rajoną (jei teisingai parašiau, nes dabar esu Taline) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadanors @ 2010 09 09, 20:43)
Sveikos. Gal esate buve Marsa Alam (Egiptas, nuo Hurgados 400 km.)? Ko galima tiketis?

Sveika. Esu buvusi, tą regioną rekomenduočiau žmonėms, kurie į Egiptą važiuoja dėl Raudonosios jūros grožybių. Koralai nerealūs, žuvų gausa, įvairovė-įspudinga. Beje, praktikuojam tik paviršinį nardymą. Pasirinkom viešbutį su koraline įlanka, jokie vėjai nebuvo baisūs:) Eskursijos iš to regiono taip pat galimos, arti Asuano užtvanka, Abu Simbelis, taip pat jūrinės kelionės į delfinų įlanką, į dykumą.
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2010 09 10, 07:29)
Sveika. Esu buvusi, tą regioną rekomenduočiau žmonėms, kurie į Egiptą važiuoja dėl Raudonosios jūros grožybių. Koralai nerealūs, žuvų gausa, įvairovė-įspudinga. Beje, praktikuojam tik paviršinį nardymą. Pasirinkom viešbutį su koraline įlanka, jokie vėjai nebuvo baisūs:) Eskursijos iš to regiono taip pat galimos, arti Asuano užtvanka, Abu Simbelis, taip pat jūrinės kelionės į delfinų įlanką, į dykumą.

thumbup.gif bandysim ir mes gal si rudeni, tik randu i ten geresniu pasiulymu is Varsuvos 4u.gif o Abu Simbeli rekomenduoju pamatyti visiems 4u.gif
Papildyta:
kokiame viesbutyje buvote ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 09 10, 08:46)
thumbup.gif bandysim ir mes gal si rudeni, tik randu i ten geresniu pasiulymu is Varsuvos  4u.gif o Abu Simbeli rekomenduoju pamatyti visiems  4u.gif
Papildyta:
kokiame viesbutyje buvote ?  4u.gif

Brayka Bay Resort.
Atsakyti
QUOTE(Nadina @ 2010 09 10, 08:52)
Brayka Bay Resort.

O is kur skridote ? Ziuriu pas novatura sis viesbutis 100 lt brangesnis vienam zmogui nei pas lenkus doh.gif ir dar ves tuos 400 km autobusu.....
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 09 10, 11:15)
O is kur skridote ? Ziuriu pas novatura sis viesbutis 100 lt brangesnis vienam zmogui nei pas lenkus doh.gif  ir dar ves tuos 400 km autobusu.....

Skridom iš Vilniaus. Buvom vieninteliai keleiviai iš oro uosto iki viešbučio, viskas labai operatyviai vyko, kelias iki viešbučio nepasirodė labai ilgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadina: 10 rugsėjo 2010 - 10:20
nei pas lenkus doh.gif ir dar ves tuos 400 km autobusu.....
[/quote]

taigi bus tiesioginis skrydis su Novaturu Vilnius-Marsa Alam smile.gif
Atsakyti
Mane domina Taba, kas buvę? Kokios iš ten ekskursijų kainos į Izraelį?
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 09 10, 12:03)

O gal verta skristi į Eilatą ir iš ten rinktis ekskursijas?

Atsakyti

Mane irgi labai domina atsiliepimai apie Tabą 4u.gif
Atsakyti

Yra rusu agenturos kurios uzsiima ekskursijomis tiek is Tabos tiek is Sarmo:

http://www.egyptmore.com/prais/
http://www.allsharm.com/price.html
Atsakyti