QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 15:34)
Na, manau mes kiekvienas norim kuo mažiau išleist
Nieko aš neslepiu. Kolkas esu nusižiūrėjus
Tropicana Grand Azur ir
Nubian Island. Bet norėtus rast dar pigesnio varianto už tą pačią kokybę arba laukt geresnių kainų (asiliuko svajonės
)
Ar esat kas buvę juose?
Mes irgi šiemet galvojam apie Tropicana Grand Azur gruodžio pradžioj, bet nežinau kaip gausis. O esame buvę Nubian Village, kuris yra šalia Nubian Island, bet apsilankėme ir jame, nes niekas nedraudžia vaikščioti po abiejų viešbučių teritorijas. Per gatvę yra nemažas prekybos centras. Iš pažiūros viskas gerai su tuo Nubian Island, netgi yra minizoo, bet manau, kad kaina į šį viešbutį- kosminė, tik nesuprantu kodėl.
Papildyta:
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 14, 14:57)
Taip, aš norėjau pirkt rugpjūčio mėnesį. Žiūrėjau konkrečiai gruodžio 1-8 dienoms. Tada tokia kaina ir buvo.
O va 2010-08-30 kainos krito. 3 suag. ir 1 vaikui (11 metų) Į ZAHABIA VILLAGE galėjau nusipirkti už 5400Lt, į MAGAWISH SWISS - už 5977Lt, Į HARMONY MAKADY BAY - už 6133Lt, į CORAL BEACH ROTANA RESORT - 4672Lt, FALCON INN VIVA - už 5577Lt. Čia su AI.
Vienu žodžiu, būčiau tikrai nemažai sutaupius.
Man rodos, rugpjūčio mėnesį buvo išankstinio pirkimo nuolaidos žiemos sezonui, todėl kainos buvo gerokai mažesnės. Pastebėjau, kad realiai kainos pakilo spalio mėnesį, bet dabar jau nieko nepadarysi, lieka viena viltis - laukti paskutinės minutės...