Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Jofky @ 2010 10 14, 13:53)
Čia ne ekstrasensų forumas  4u.gif
Jūsų piniginės storis ir jūsų protingos kainos ribos taip pat mums nežinomos    schmoll.gif
O kam tuos favoritus slepiat?  Rodykit juos, kas ten jau bus pabuvojęs,  apie juos pasidalins patirtimi  4u.gif

Na, manau mes kiekvienas norim kuo mažiau išleist biggrin.gif
Nieko aš neslepiu. Kolkas esu nusižiūrėjus Tropicana Grand Azur ir Nubian Island. Bet norėtus rast dar pigesnio varianto už tą pačią kokybę arba laukt geresnių kainų (asiliuko svajonės lotuliukas.gif )
Ar esat kas buvę juose?
Atsakyti
Renkantis Egiptą, siūlau paieškoti (pasižiūrėti) Teztour puslapyje, kur kelionių rezervavimas internetu. Tiesiog ne dėl to, kad per juos pirkti, o tiesiogiai ir nenusipirksit (ko gero, iš Lietuvos tik Teztour ir Novaturas skraidina, kiti tarpininkai), bet gerai padaryta sistema dėl informativumo ir greitos paieškos, matosi datos, kainos, nuolaidos ir t.t. Tik logiškai yra įvesti paieškos kriterijus, bei šiek tiek skiriasi kelionių viešbučių pasiūla skrendant iš Vilniaus ar Rygos.

TAi kas buvot El Gouna. Šiandien spaudžia išsirinkti viešbutį, nes vėliau kainos kils. Mes nužiūrėjom Panorama Bungalow Resort El Gouna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamanija: 14 spalio 2010 - 14:44
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 15:34)
Na, manau mes kiekvienas norim kuo mažiau išleist biggrin.gif
Nieko aš neslepiu. Kolkas esu nusižiūrėjus Tropicana Grand Azur ir Nubian Island. Bet norėtus rast dar pigesnio varianto už tą pačią kokybę arba laukt geresnių kainų (asiliuko svajonės lotuliukas.gif )
Ar esat kas buvę juose?

Mes irgi šiemet galvojam apie Tropicana Grand Azur gruodžio pradžioj, bet nežinau kaip gausis. O esame buvę Nubian Village, kuris yra šalia Nubian Island, bet apsilankėme ir jame, nes niekas nedraudžia vaikščioti po abiejų viešbučių teritorijas. Per gatvę yra nemažas prekybos centras. Iš pažiūros viskas gerai su tuo Nubian Island, netgi yra minizoo, bet manau, kad kaina į šį viešbutį- kosminė, tik nesuprantu kodėl.
Papildyta:
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 14, 14:57)
Taip, aš norėjau pirkt rugpjūčio mėnesį. Žiūrėjau konkrečiai gruodžio 1-8 dienoms. Tada tokia kaina ir buvo.
O va 2010-08-30 kainos krito. 3 suag. ir 1 vaikui (11 metų) Į ZAHABIA VILLAGE galėjau nusipirkti už 5400Lt, į MAGAWISH SWISS - už 5977Lt, Į HARMONY MAKADY BAY - už 6133Lt, į CORAL BEACH ROTANA RESORT - 4672Lt, FALCON INN VIVA - už 5577Lt. Čia su AI.
Vienu žodžiu, būčiau tikrai nemažai sutaupius.

Man rodos, rugpjūčio mėnesį buvo išankstinio pirkimo nuolaidos žiemos sezonui, todėl kainos buvo gerokai mažesnės. Pastebėjau, kad realiai kainos pakilo spalio mėnesį, bet dabar jau nieko nepadarysi, lieka viena viltis - laukti paskutinės minutės... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 14 spalio 2010 - 18:21
QUOTE(jola333 @ 2010 10 14, 19:20)
Mes irgi šiemet galvojam apie Tropicana Grand Azur gruodžio pradžioj, bet nežinau kaip gausis. O esame buvę Nubian Village, kuris yra šalia Nubian Island, bet apsilankėme ir jame, nes niekas nedraudžia vaikščioti po abiejų viešbučių teritorijas. Per gatvę yra nemažas prekybos centras. Iš pažiūros viskas gerai su tuo Nubian Island, netgi yra minizoo, bet manau, kad  kaina į šį viešbutį- kosminė, tik nesuprantu kodėl.

niu kad nėra kosminė, vos vos didesnė už Tropicana. O Nubian Island teritorija didelė? Žalia? kaip baseinai?
O kokie įspūdžiai apie Nubian Village? kaip maistas?
Atsakyti
Aš Tropicana Grand Azur neimčiau dėl kelių priežaščių - visų pirma viebutis beprotiškai didelis, nuo tolimiausių korpusų iki pat jūros veža traukinukas, antra - pontono ilgis beveik pusė kilometro, tai norint normaliai išsimaudyti teks pėdinti tokį atstumą, trečia - viešbutis nesvietiškai didelis (beveik 800 kambarių), tai patikėkite, kiek gali būti problemų ir kaip jos bus sprendžiamos... Tad tokios mintys...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 14, 18:37)
Aš Tropicana Grand Azur neimčiau dėl kelių priežaščių - visų pirma viebutis beprotiškai didelis, nuo tolimiausių korpusų iki pat jūros veža traukinukas, antra - pontono ilgis beveik pusė kilometro, tai norint normaliai išsimaudyti teks pėdinti tokį atstumą, trečia - viešbutis nesvietiškai didelis (beveik 800 kambarių), tai patikėkite, kiek gali būti problemų ir kaip jos bus sprendžiamos... Tad tokios mintys...

tiesiai į dešimtuką drinks_cheers.gif
čia galioja visam Egipte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamanija: 14 spalio 2010 - 18:47
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 19:33)
niu kad nėra kosminė, vos vos didesnė už Tropicana. O Nubian Island teritorija didelė? Žalia? kaip baseinai?
O kokie įspūdžiai apie Nubian Village? kaip maistas?

Teritorija didelė ir žalia abiejų viešbučių, Nubian Village yra kelios įspūdingos kaktusų oazės. Nubian Village yra 3 baseinai, vienas nedidelis su vandens kalneliais, į kurį ateina ir Island`o gyventojai. Tik Village nėra šildomo baseino, todėl manau jis 4 žvaigždžių, o Islande yra ir šildomas baseinas. Maistas įvairus, vakarais prie baseino kepa ant grotelių ką nors. Įspūdžiai puikūs, mums patiko, gyvenome kraštiniame nuo jūros bungale, viskas ranka paduodama - ir baseinas ir paplūdimys ir antras restoranas. Gyventojai - pagrinde italai, mažiau rusų, lenkų ir 10 lietuvių buvo tuo metu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 10 14, 19:37)

Būtent man patinka didelės teritorijos ir traukinukai, nes važiuojam su 3,5 metų nenuorama, o ir man nelabai patinka visą laiką kepti ant saulės, mėgstu pasivaikščioti, pasigrožėti... Čia kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(onsa @ 2010 10 13, 20:57)
Nu pirma paziurekit ar yra skrydis i kurorta Marsa Alam, jei norit i ji, nes jei nera tai is Hurgados  autobusu toli,o su mazu vaiku kazin ar labai norisi kelias valandas kratytis per dykuma.Be to ten dauguma vaziuoja del nardymo,ar jus ruosiates nardyti?Kiti viesbuciai triju zvaigzdziu ,su mazu vaiku nepatartina.Pasirinkt tikrai galima ir geriau negu sitie kuriuos jums agentura pasiule.

Į Marsa Alam skraidina Novaturas (iš Lietuvos), ir paskutinis skrydis 11.16
Papildyta:
[quote=mamairute,2010 10 14, 10:06]
O galima pasmalsauti kodėl El Gouna?
Papildyta:

Priimtinesnė atmosfera. Aplamai, šiuo metu, norėjosi kur į Marsa Alam, dykumoj, pasilepinti saule ir Raudonosios jūros vandeniu, bet kaip visada, tai nebėra skrydžių, tai iš viešbučių sunku išsirinkti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 14, 19:37)

Labai ačiū už nuomonę 4u.gif
Tada gal kanors pasiūlytumėte už panašią kainą, mažesnį bet neprastesnį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 20:16)
Labai ačiū už nuomonę 4u.gif
Tada gal kanors pasiūlytumėte už panašią kainą, mažesnį bet neprastesnį?  mirksiukas.gif

Tai kad Šarme man neteko girdėti apie mažesnius viešbučius, visi jie panašūs... Bet gal ir yra, ir man įdomu būtų sužinoti. ax.gif
Atsakyti
Ačiū visiems ir visoms už patarimus 4u.gif . Mano visos svajonės subliuško kaip balionas doh.gif . MB po ilgų diskusijų konstatavo, kad mums dar ne laikas su šeima tokioms kelionėms, kaip Egiptas verysad.gif....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 14 spalio 2010 - 22:18
Sveiki,

Dairausi kelionės į Šarm el Šeichą lapkričio arba gruodžio mėn., nes atostogų data nėra griežtai numatyta. Laukiu pigesnių kainų. Mano reikalavimai: kad būtų AI ir iki jūros nuo viešbučio būtų įmanoma nueiti pėščiomis, nebūtinai reikėtų autobusu važiuoti. Pernai lapkritį buvom Coral Beach Rotana Montazach, ,,pagavom" paskutinę minutę už 1300Lt, su AI, ant jūros kranto, šiais metais nekyla ranka už kažką panašaus mokėti 2000Lt ir daugiau.
Žiūriu Tezturo kainas, nes man jos atrodo mažesnės-skrydžiui iš Vilniaus ir iš Rygos. Iš Rygos man būtų net patogiau, tik nesuprantu, kodel kainos skiriasi į tuos pačius viešbučius tom pačiom datom skrendant iš Vilniaus ir iš Rygos.
Gal kam teko skristi į poilsinę kelionę iš Rygos?
Atsakyti