Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Limour @ 2010 10 14, 10:59)
karsta.gif  perskaičiau šią temą... sužinojau daug naujo thumbup.gif. Tik noriu patikslinimo - kas yra animacija?
O iki kiek metų nemokamai? Mano vienai panai 4, kitai - 1.
Ačiū 4u.gif.
Aš nusižiūrėjau 2 viešbučius: Sea Gull Beach ir Hilton Long Beach.
Kol kas kriterijus tas, kad netoli nuo oro uosto (kaip minėjau, kažkiek bijau ilgų kelionių su vaikais), kad yra pramogų vaikams. Temoje buvo kalbama apie šildomus baseinus... gal galite kas konkrečiau pakomentuoti, kas tai unsure.gif?
Prie Hiltono, kažur skaičiau, kad yra koralai (vyrui būtų aktualu panardyt), o man labiau aktualiau - užimtumas dukroms rolleyes.gif...
p.s. Įdomios diskusijos dėl kainų mirksiukas.gif. Verta paskaičiuoti drinks_cheers.gif.
Papildyta:

Ačiū 4u.gif. Aptarėm galimybę išsiskirt, tačiau norėtųsi panašios šeimos į kompaniją. Tikiu, kad susipažintume be problemų, jei tik kas panašios "struktūros" būtų biggrin.gif. Tada, tarkim, panos su vaikais vieną dieną ramiai kiurkso, vyrai pramogauja, o kitą dieną apsikeičiam bigsmile.gif. Po vieną, tikiu, būtų šiek tiek nuobodoka unsure.gif...

Buvau ir Sea gull ir Hilton long Beach 4u.gif su vaikais tik Hilton long beach, ten yra net 2 sildomi baseinai, Sea gull-nei veieno... ir siaip viesbutis zymiai geresnis nei Sea Gull, tik tas, kad pastarasis centre. Bet ten nuvykti galima tikrai pigiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2010 10 14, 10:59)
karsta.gif  perskaičiau šią temą... sužinojau daug naujo thumbup.gif. Tik noriu patikslinimo - kas yra animacija?
Ačiū 4u.gif.
Aš nusižiūrėjau 2 viešbučius: Sea Gull Beach ir Hilton Long Beach.
Kol kas kriterijus tas, kad netoli nuo oro uosto (kaip minėjau, kažkiek bijau ilgų kelionių su vaikais), kad yra pramogų vaikams. Temoje buvo kalbama apie šildomus baseinus... gal galite kas konkrečiau pakomentuoti, kas tai unsure.gif?
Prie Hiltono, kažur skaičiau, kad yra koralai (vyrui būtų aktualu panardyt), o man labiau aktualiau - užimtumas dukroms rolleyes.gif...
p.s. Įdomios diskusijos dėl kainų mirksiukas.gif. Verta paskaičiuoti drinks_cheers.gif.
Papildyta:

Ačiū 4u.gif. Aptarėm galimybę išsiskirt, tačiau norėtųsi panašios šeimos į kompaniją. Tikiu, kad susipažintume be problemų, jei tik kas panašios "struktūros" būtų biggrin.gif. Tada, tarkim, panos su vaikais vieną dieną ramiai kiurkso, vyrai pramogauja, o kitą dieną apsikeičiam bigsmile.gif. Po vieną, tikiu, būtų šiek tiek nuobodoka unsure.gif...

Animacija yra viešbučio personalas, kuris rūpinasi poilsiautojų laisvalaikiu: vaikų klubas, pilvo šokio užsiėmimai, įvairūs sportiniai užsiėmimai - tinklinis, vandensvydis, stalo tenisas, vakariniai šou - koncertai, spektakliai bigsmile.gif Šildomi baseinai yra gerai, priešingu atveju vanduo šaltokas, tik aš į tai nekreipiu dėmesio, nes mes paprastai baseinuose nesimaudom, tik jūroje.
Iš Jūsų paminėtų viešbučių aš rinkčiausi Sea Gull, nes jis yra Hurgados centre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 14 spalio 2010 - 12:03
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 13:00)

O ką me tame centre veikti su vaikais? Suvenyrų galima nusipirkt ir viešbučio teritorijoje esančiose parduotuvėse, o jei noris pamatyt tą centrą, galima ir su mikriuku nuvažiuot, greitai ir nebrangu. O visą savaitę ar dar lgiau gyvent mažoje teritorijoje ir triukšme, nesinori manau su vaikais. Žinoma, jei važiuočiau be vaikų, gal ir rinkčiaus centrą, bet abejoju.
O jis ant jūros kranto? Nes ligtai draugai sakė, kad reikia pereit gatvelę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 13:00)
Animacija yra viešbučio personalas, kuris rūpinasi poilsiautojų laisvalaikiu: vaikų klubas, pilvo šokio užsiėmimai, įvairūs sportiniai užsiėmimai - tinklinis, vandensvydis, stalo tenisas, vakariniai šou - koncertai, spektakliai bigsmile.gif Šildomi baseinai yra gerai, priešingu atveju vanduo šaltokas, tik aš į tai nekreipiu dėmesio, nes mes paprastai baseinuose nesimaudom, tik jūroje.

Ačiū 4u.gif.
Atsakyti
Dabar su vyru galvojam į Šarmą nulėkt. Renkuosi viešbutį, jau porą favoritų turiu. Lauksiu jūsų pasisakymų, gal kasnors buvo tokiame viešbutyje (už protingą kainą), kur neturėjo prie ko prikibt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 14 spalio 2010 - 12:27
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 12:21)
O ką me tame centre veikti su vaikais? Suvenyrų galima nusipirkt ir viešbučio teritorijoje esančiose parduotuvėse, o jei noris pamatyt tą centrą, galima ir su mikriuku nuvažiuot, greitai ir nebrangu. O visą savaitę ar dar lgiau gyvent mažoje teritorijoje ir triukšme, nesinori manau su vaikais. Žinoma, jei važiuočiau be vaikų, gal ir rinkčiaus centrą, bet abejoju.
O jis ant jūros kranto? Nes ligtai draugai sakė, kad reikia pereit gatvelę? g.gif

Viešbutis ant jūros kranto, teritorija nėra maža, o be to - naudojies dviejų viešbučių teritorija. Šiaip diskusija lyg ir kartojasi, reziume buvo - kam kas bigsmile.gif bet aš pvz. nerandu ką veikti vakarais viešbutyje su vaikais ar be jų - vakarinės animacijos nepatinka, gert nenoriu, o iš centro daug paprasčiau į viskas puses lakstyti.
Suvenyrai viešbučio parduotuvėse tikrai daug brangesni, dėl jų verta iki El Daharo pavažiuoti.

Papildyta:
QUOTE(Limour @ 2010 10 14, 12:25)

Visada prašom
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 14, 13:26)
Dabar su vyru galvojam į Šarmą nulėkt. Renkuosi viešbutį, jau porą favoritų turiu. Lauksiu jūsų pasisakymų, gal kasnors buvo tokiame viešbutyje (už protingą kainą), kur neturėjo  prie ko prikibt? biggrin.gif

Čia ne ekstrasensų forumas 4u.gif
Jūsų piniginės storis ir jūsų protingos kainos ribos taip pat mums nežinomos schmoll.gif
O kam tuos favoritus slepiat? Rodykit juos, kas ten jau bus pabuvojęs, apie juos pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 11:06)
Už tokia kainą sea gull imčiau negalvodama, rekomenduoju bigsmile.gif
Papildyta:
Ir už tokią kainą sea gullį imčiau, tikrai verta

O man šį kartą kaina neatrodo tokia patraukli, nes tas pats viešbutis 2010-08-16 man būtų atsiėjęs iš viso 6259Lt. Kaina pakilo per 2 mėnesius. Tada negalėjau pirkti, nes nežinojom tikslios atostogų datos.

QUOTE(Limour @ 2010 10 14, 11:59)

Nežinau tiksliai. Maniesiems - 17m ir 11m. jau dideli, todėl ir kaina didelė.
Ir atsižvelgiant į vaikų amžių, norisi viešbučio mieste. Aš pati nemėgstu gulinėti ir pliažintis, norisi daugiau pramogų, todėl pirmenybę teikiu viešbučiui arčiau miesto.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 14, 13:35)
O man šį kartą kaina neatrodo tokia patraukli, nes tas pats viešbutis 2010-08-16 man būtų atsiėjęs iš viso 6259Lt. Kaina pakilo per 2 mėnesius. Tada negalėjau pirkti, nes nežinojom tikslios atostogų datos.
Nežinau tiksliai. Maniesiems - 17m ir 11m. jau dideli, todėl ir kaina didelė.
Ir atsižvelgiant į vaikų amžių, norisi viešbučio mieste. Aš pati nemėgstu gulinėti ir pliažintis, norisi daugiau pramogų, todėl pirmenybę teikiu viešbučiui arčiau miesto.

O Tu žinai kiek laipsnių Hurgadoj rugpjūčio mėnesį? Šiemet buvo 40 - 45 bigsmile.gif Vasarą Egiptas visada pigesnis, nes visa Viduržemio jūros pakrantė laukia turistų, o vat kai tenai sezonas pasibaigia tada, pakelia kainytes ir welcome to Egypt bigsmile.gif Ar čia Tu rugpjūčio mėnesį pirkt, o ne važiuot norėjai? Anyway, rugpjūčio mėnesį dar vienu konkurentu rinkoje buvo daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 14, 14:47)
O Tu žinai kiek laipsnių Hurgadoj rugpjūčio mėnesį? Šiemet buvo 40 - 45 bigsmile.gif Vasarą Egiptas visada pigesnis, nes visa Viduržemio jūros pakrantė laukia turistų, o vat kai tenai sezonas pasibaigia tada, pakelia kainytes ir welcome to Egypt bigsmile.gif Ar čia Tu rugpjūčio mėnesį pirkt, o ne važiuot norėjai? Anyway, rugpjūčio mėnesį dar vienu konkurentu rinkoje buvo daugiau bigsmile.gif

Taip, aš norėjau pirkt rugpjūčio mėnesį. Žiūrėjau konkrečiai gruodžio 1-8 dienoms. Tada tokia kaina ir buvo.
O va 2010-08-30 kainos krito. 3 suag. ir 1 vaikui (11 metų) Į ZAHABIA VILLAGE galėjau nusipirkti už 5400Lt, į MAGAWISH SWISS - už 5977Lt, Į HARMONY MAKADY BAY - už 6133Lt, į CORAL BEACH ROTANA RESORT - 4672Lt, FALCON INN VIVA - už 5577Lt. Čia su AI.
Vienu žodžiu, būčiau tikrai nemažai sutaupius.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 14, 13:57)
Taip, aš norėjau pirkt rugpjūčio mėnesį. Žiūrėjau konkrečiai gruodžio 1-8 dienoms. Tada tokia kaina ir buvo.
O va 2010-08-30 kainos krito. 3 suag. ir 1 vaikui (11 metų) Į ZAHABIA VILLAGE galėjau nusipirkti už 5400Lt, į MAGAWISH SWISS - už 5977Lt, Į HARMONY MAKADY BAY - už 6133Lt, į CORAL BEACH ROTANA RESORT - 4672Lt, FALCON INN VIVA - už 5577Lt. Čia su AI.
Vienu žodžiu, būčiau tikrai nemažai sutaupius.

Aukštyn nosį ir nesigailėk to, ko negali pakeisti bigsmile.gif Žiūrėk ką šiandien ir už kiek gali paimt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 12, 12:21)
Praeitais metais stebejau kainas, tai pigiausios keliones i Egipta buvo kazkur lapkricio menesi, na, o gruodi pradejo brangti. Gal su tom kelionem yra kazkoks sezoniskumas?
O kaip bus siemet - nezinia unsure.gif

dekui 4u.gif na, bandysim laime ir lauksim smile.gif
Atsakyti