QUOTE(Limour @ 2010 10 14, 10:59)
perskaičiau šią temą... sužinojau daug naujo . Tik noriu patikslinimo - kas yra animacija?
O iki kiek metų nemokamai? Mano vienai panai 4, kitai - 1.
Ačiū .
Aš nusižiūrėjau 2 viešbučius: Sea Gull Beach ir Hilton Long Beach.
Kol kas kriterijus tas, kad netoli nuo oro uosto (kaip minėjau, kažkiek bijau ilgų kelionių su vaikais), kad yra pramogų vaikams. Temoje buvo kalbama apie šildomus baseinus... gal galite kas konkrečiau pakomentuoti, kas tai ?
Prie Hiltono, kažur skaičiau, kad yra koralai (vyrui būtų aktualu panardyt), o man labiau aktualiau - užimtumas dukroms ...
p.s. Įdomios diskusijos dėl kainų . Verta paskaičiuoti .
Papildyta:
Ačiū . Aptarėm galimybę išsiskirt, tačiau norėtųsi panašios šeimos į kompaniją. Tikiu, kad susipažintume be problemų, jei tik kas panašios "struktūros" būtų . Tada, tarkim, panos su vaikais vieną dieną ramiai kiurkso, vyrai pramogauja, o kitą dieną apsikeičiam . Po vieną, tikiu, būtų šiek tiek nuobodoka ...
O iki kiek metų nemokamai? Mano vienai panai 4, kitai - 1.
Ačiū .
Aš nusižiūrėjau 2 viešbučius: Sea Gull Beach ir Hilton Long Beach.
Kol kas kriterijus tas, kad netoli nuo oro uosto (kaip minėjau, kažkiek bijau ilgų kelionių su vaikais), kad yra pramogų vaikams. Temoje buvo kalbama apie šildomus baseinus... gal galite kas konkrečiau pakomentuoti, kas tai ?
Prie Hiltono, kažur skaičiau, kad yra koralai (vyrui būtų aktualu panardyt), o man labiau aktualiau - užimtumas dukroms ...
p.s. Įdomios diskusijos dėl kainų . Verta paskaičiuoti .
Papildyta:
Ačiū . Aptarėm galimybę išsiskirt, tačiau norėtųsi panašios šeimos į kompaniją. Tikiu, kad susipažintume be problemų, jei tik kas panašios "struktūros" būtų . Tada, tarkim, panos su vaikais vieną dieną ramiai kiurkso, vyrai pramogauja, o kitą dieną apsikeičiam . Po vieną, tikiu, būtų šiek tiek nuobodoka ...
Buvau ir Sea gull ir Hilton long Beach su vaikais tik Hilton long beach, ten yra net 2 sildomi baseinai, Sea gull-nei veieno... ir siaip viesbutis zymiai geresnis nei Sea Gull, tik tas, kad pastarasis centre. Bet ten nuvykti galima tikrai pigiai