Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Limour @ 2010 10 13, 13:22)
Ačiū lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš rimtai, te tiek daug nuotraukų, puikus pasakojimas apie Kairą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 13, 13:58)
Nei apsimoka, nei neapsimoka, čia kaip loterija - bus arba ne bigsmile.gif

Pernai buvo loterija, o šiemet rūsti realybė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 13, 14:25)
Aš rimtai, te tiek daug nuotraukų, puikus pasakojimas apie Kairą bigsmile.gif

Tikiu. Tik... kai pažiūriu, kad temų visos 10, tai ir renkuosi tinginio kelią blush2.gif biggrin.gif. Bet kokiu atveju labai ačiū mirksiukas.gif. Teks kapstytis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limour @ 2010 10 13, 13:38)
Tikiu. Tik... kai pažiūriu, kad temų visos 10, tai ir renkuosi tinginio kelią blush2.gif  biggrin.gif. Bet kokiu atveju labai ačiū mirksiukas.gif. Teks kapstytis...  ax.gif

Ai ne, aš tik šitą žiūrėjau ir greituoju būdu - kur nuotraukos, pačioje pradžioje linkas į notraukas taip pat yra, bet būtinai pasiieško apie pažintinę kelionę ir poros dienų patirtį Kaire, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 13, 14:47)
Ai ne, aš tik šitą žiūrėjau ir greituoju būdu - kur nuotraukos, pačioje pradžioje linkas į notraukas taip pat yra, bet būtinai pasiieško apie pažintinę kelionę ir poros dienų patirtį Kaire, super thumbup.gif

sveikos gal kas SARME buvot viesbutis JAZ MIRABEL BYCH RESORT. Ka galit apie jy papasakot? aciu
Atsakyti
Sveiki,
Planuojam lapkričio pabaigoje pasilepinti saule ir šiltu Raudonosios jūros vandeniu Egipte. Norim ilsėtis El Gouna kurorte. Aišku, ten viešbučių pasiūla nėra labai didelė, tai bandom išsirinkti iš to ką siūlo: PANORAMA BUNGALOW RESORT EL GOUNA, SULTAN BEY HOTEL, STEIGENBERGER EL GOUNA ir SHERATON MIRAMAR.
Gal teko kam ne per seniausiai būti ir gal galite pasidalinti "realiais" įspūdžiais, nes svarbu ir tai, kad jaunėliai tik 3 m. biggrin.gif
Gal kas ir rašė apie šiuos viešbučius, bet temų labai daug ir viską perskaityti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamanija @ 2010 10 13, 18:34)
Sveiki,
Planuojam lapkričio pabaigoje pasilepinti saule ir šiltu Raudonosios jūros vandeniu Egipte. Norim ilsėtis El Gouna kurorte. Aišku, ten viešbučių pasiūla nėra labai didelė, tai bandom išsirinkti iš to ką siūlo: PANORAMA BUNGALOW RESORT EL GOUNA, SULTAN BEY HOTEL, STEIGENBERGER EL GOUNA ir SHERATON MIRAMAR.
Gal teko kam ne per seniausiai būti ir gal galite pasidalinti "realiais" įspūdžiais, nes svarbu ir tai, kad jaunėliai tik 3 m. biggrin.gif
Gal kas ir rašė apie šiuos viešbučius, bet temų labai daug ir viską perskaityti... ax.gif

Sveika,
prieš pora metų buvau PANORAMA BUNGALOW.. gyvenom atskiram nemelyje ant polių (bungalow).. norint patekti į paplūdymį reikia su motorine valtele plaukti (jos pastoviai kursuoja), tai gal kiek su mažiuku ir nėra patogu. Bet paplūdymys 3 m. vaikui idealus...
Atsakyti
Mergaites, gal esat kas buve kuriame is siu viesbuciu? blush2.gif Labai noriu atostogu, nezinau, kaip issirinkti viesbuti... Esu nestuke.gif , dukrytei 2metukai. Agenturoj rekomenduoja siuos, kaip seimos, svarius, ramius viesbucius. Buciau bet galo dekinga uz papasakotus ispudzius.... Arba gal kas galetu rekomenduoti koki viesbuti? 4u.gif

Bella Vista 3+* Hurganda

Fantasia Resort 5* Marsa Alam

Grand Seas Resort Hostmark 4* Hurganda

Sunny Days Mirrete 3* Hurganda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karstakosyte: 13 spalio 2010 - 19:29
QUOTE(karstakosyte @ 2010 10 13, 19:25)
Mergaites, gal esat kas buve kuriame is siu viesbuciu?  blush2.gif Labai noriu atostogu, nezinau, kaip issirinkti viesbuti... Esu  nestuke.gif , dukrytei 2metukai. Agenturoj rekomenduoja siuos, kaip seimos, svarius, ramius viesbucius. Buciau bet galo dekinga uz papasakotus ispudzius.... Arba gal kas galetu rekomenduoti koki viesbuti?  4u.gif
Bella Vista 3+* Hurganda

Fantasia Resort 5*  Marsa Alam

Grand Seas Resort Hostmark 4* Hurganda

Sunny Days Mirrete 3* Hurganda

Egipte visus viešbučius reiktų vertinti viena žvaigždute mažiau ir turbūt, daugelis ten buvusių sutiks, kad į mažiau nei 4* - šiokia tokia avantiūra, ypač su mažu vaiku. Kiek teko susidurti su agentūrų rekomendacijom - jos labai nevienareikšmiškos.
Atsakyti
QUOTE(Mamanija @ 2010 10 13, 20:39)
Egipte visus viešbučius reiktų vertinti viena žvaigždute mažiau ir turbūt, daugelis ten buvusių sutiks, kad į mažiau nei 4* - šiokia tokia avantiūra, ypač su mažu vaiku. Kiek teko susidurti su agentūrų rekomendacijom - jos labai nevienareikšmiškos.

tai is situ viesbuciu 3 atkrenta, lieka vienas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karstakosyte @ 2010 10 13, 22:25)
tai is situ viesbuciu 3 atkrenta, lieka vienas  thumbup.gif  4u.gif

Šiaip tai labai jau keistas pasirinkimas - aš tai sakyčiau geriau nežiūrėti į viešbučių aprašymus, o žiūrėti koks Jūsų kelionės piniginis limitas. Nes išvadinti viešbučiai yra visi skirtingo lygio... gal pvz Jūsų datai bus geresnis viešbutis už geresnę kainą, nei tas kurį išsirinkote... Be to ,aš nežinau kur Jūs gyvenate, gali būti kad bus netgi pigiau važiuoti iš Rygos ar iš Varšuvos nei iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 13, 21:35)
gal pvz Jūsų datai bus geresnis viešbutis už geresnę kainą, nei tas kurį išsirinkote...

drinks_cheers.gif thumbup.gif Butent taip mums ir nutiko thumbup.gif
Atsakyti