Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 11, 16:33)
Aciu uz komentara  4u.gif

O del oro, tai ir as buvau susimascius g.gif Na bet pagalvojau, kad taip salta, kaip tuo metu bus LT, ten nebus - to ir uzteko, daugiau galvos del to nesukau cool.gif Noriu atostogu ir tiek thumbup.gif

Taip, svarbiausia nusiteikimas thumbup.gif
Atsakyti
labai dekoju visoms uz nuomones, dar pamastysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigulita @ 2010 10 11, 15:07)
Laba diena  4u.gif  noreciau paklausti jusu nuomones ir busiu dekinga jei galesite atsakyti  4u.gif  ar verta skristi i Egipta gruodzio gale - sausio pradzioj? kaip ten oras tokiu metu? vienas zmogus nugasdino kad saltoka tokiu  metu ir labai vejuota, tai ir nebezinau ka daryti  g.gif

as esu buvus sausio viduryje, tai ir deginomės ir maudemės thumbup.gif ti vakarais megztukų ar plonos striukytės reikėdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2010 10 11, 18:10)
as esu buvus sausio viduryje, tai ir deginomės ir maudemės  thumbup.gif ti vakarais megztukų ar plonos striukytės reikėdavo smile.gif

na, tai cia speju, kaip jau ir minejo, kad kaip pataikysi smile.gif dekui, nudziuginot smile.gif

taip pat noreciau paklausti, kaip manot ar verta laukti paskutines minutes pasiulymu ar vis tik geriau pirkti is anksto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigulita @ 2010 10 11, 15:07)
Laba diena  4u.gif  noreciau paklausti jusu nuomones ir busiu dekinga jei galesite atsakyti  4u.gif  ar verta skristi i Egipta gruodzio gale - sausio pradzioj? kaip ten oras tokiu metu? vienas zmogus nugasdino kad saltoka tokiu  metu ir labai vejuota, tai ir nebezinau ka daryti  g.gif

Laba diena, buvom Egipte šių metų sausio pab. - vasario pradžioj. Pirmas dienas buvo 27 karščio, tai net vakarais nereikėjo megztukų thumbup.gif , po to sustiprėjo vėjai ir vakarais jau reikėdavo megztukų. Bet dienos metu iki 14-15 val. buvo galima ir degintis, ir maudytis. Aš esu labai bijanti šalčio, net Baltijos jūroj nesimaudau, nes man per šalta, o Raudonojoj jūroj maudžiausi kasdien ir nebuvo šalta biggrin.gif Tikrai važiuočiau dar kartą tokiu metu.
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2010 10 11, 20:49)
Laba diena, buvom Egipte šių metų sausio pab. - vasario pradžioj. Pirmas dienas buvo 27 karščio, tai net vakarais nereikėjo megztukų  thumbup.gif  , po to sustiprėjo vėjai ir vakarais jau reikėdavo megztukų. Bet dienos metu iki 14-15 val. buvo galima ir degintis, ir maudytis. Aš esu labai bijanti šalčio, net Baltijos jūroj nesimaudau, nes man per šalta, o Raudonojoj jūroj maudžiausi kasdien ir nebuvo šalta biggrin.gif Tikrai važiuočiau dar kartą tokiu metu.

dziugu girdet thumbup.gif as taip pat nesimaudau Baltijos juroj nes man per salta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš "žaliokė" šiuose puslapiuose blush2.gif. Lapkričio pabaigoje norime šiltai pailsėti su vaikais. Jei gerai suprantu, Egiptas - tokia tinkamiausia ir ne pati brangiausia šalis. Gal gal turite kokių pasiūlymų ar minčių?
Ačiū Jums labiausiai biggrin.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Svaigulita @ 2010 10 11, 20:08)
taip pat noreciau paklausti, kaip manot ar verta laukti paskutines minutes pasiulymu ar vis tik geriau pirkti is anksto?  4u.gif

Praeitais metais stebejau kainas, tai pigiausios keliones i Egipta buvo kazkur lapkricio menesi, na, o gruodi pradejo brangti. Gal su tom kelionem yra kazkoks sezoniskumas?
O kaip bus siemet - nezinia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 12, 12:21)
Praeitais metais stebejau kainas, tai pigiausios keliones i Egipta buvo kazkur lapkricio menesi, na, o gruodi pradejo brangti. Gal su tom kelionem yra kazkoks sezoniskumas?

Šiemet pigiausios gruodžio ir sausio pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 12, 12:37)
Šiemet pigiausios gruodžio ir sausio pradžia  4u.gif

Na taip, pigiausios. bet jus nezinote, kaip ta kaina keisis. Tarkim, kiek kainuos ta pati kelione gruodzio-sausio menesi, perkant ja uz poros savaiciu? cool.gif

Cia apie rizika eina kalba. Zmogus nezino, ar jam kelione pirkti dabar, ar dar laukti... smile.gif
Atsakyti
Likau be kompanijos, o viena su dviem vaikais keliaut nenoriu.. sad.gif, gal kuri mama su vaiku/vaikais norėtų kartu išlėkti per moksleivių atostogas kur šilčiau?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 12, 12:21)

aš jau kelis metus stebiu kainas, pigiausia būna gruodžio pradžioj, o jau link švenčių artyn - brangyn tongue.gif paskui man rodos jau kovo gale truputį atpinga, kai jau atsiranda pasiūlymai į Turkiją, Kretą pavasariui.
šiemet matyt jau mumi gruodį nesigaus, tai žiūrėsim ką siūlys sausį LT ir lenkai ax.gif
Atsakyti