Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Adade @ 2010 10 09, 18:23)
Del kruizo  4u.gif As plaukiau pries  1,5 metu. Pirkau gatves agenturoje, kaina buvo apie 280 doleriu (pirkau vienviete kajute) - su Abu Simbeliu ( laive perkant Abu Simbelis -70 doleriu, plaukti verta vien del jo...  wub.gif ). Laivas tikrai nepanasus i tuos, su kuriais plaukiojom po vidurziemio jura tongue.gif ten jie visi panasus , tik vieni naujesni, kiti senesni. Plaukeme 3 naktis 4 dienas, dienomis istisai vazinejom po ekskursijas. Pirkau Hurghadoje, nuveze iki Luksoro, is ten plaukem iki Asuano. Is Asuano su autobusu parveze vel i Hurghada.
Rekomenduoju visiems, ir nesvarbu koks tai laivas, nors yra viskas : ir baseinas ir vakarinia sou, bet to nepamatysi vaziuodamas nei i viena ekskursija  4u.gif o patiems spresti, koki viesbuti imti ir koki maitinima  4u.gif

o į ekskursijas kažkaip grupėmis važiuodavot? O koks laivas yra svarbu, turiu omeny žvaigždes, pro mus praplaukė keturžvaigždis, tai jo denyje vietoje baseinų ir gultų buvo suoliukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 10, 08:08)
o į ekskursijas kažkaip grupėmis važiuodavot? O koks laivas yra svarbu, turiu omeny žvaigždes, pro mus praplaukė keturžvaigždis, tai jo denyje vietoje baseinų ir gultų buvo suoliukai schmoll.gif

taip, visi su kuria grupe i laiva atvaziavo su ta grupe ir vaziuodavo, galima buvo ir papildomu issipirkti. Laive virsuj buvo baseinukas, jakudzi, gultai, baras. Kaip Egiptui -normalus smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasidziaugti, kad gruodzio pradzioje vykstam atostogauti thumbup.gif
Jau maniau, kad liksiu be siltu krastu, alia neeee yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 11, 10:15)
Ateinu pasidziaugti, kad gruodzio pradzioje vykstam atostogauti thumbup.gif
Jau maniau, kad liksiu be siltu krastu, alia neeee yahoo.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tai išsamiai džiaukis - kur, keliese, už kiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 11, 11:20)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif tai išsamiai džiaukis - kur, keliese, už kiek bigsmile.gif

truputį ne į temą, tačiau tokio pasakymo dar negirdėjau bigsmile.gif bigsmile.gif

gerai skamba thumbup.gif išsamiai džiaugtis

Taip kad ir man įdomu - kur, už kiek..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Dviese v/b Sea gull 3650lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 11, 10:32)
lotuliukas.gif Dviese v/b Sea gull 3650lt bigsmile.gif

Kas čia per kaina? wacko.gif Čia su AI? blink.gif Geeeras thumbup.gif Anu išduodi žuvingas vietas mirksiukas.gif Senam ar naujam korpuse būsit?
Rašiau, bet priminsiu - seifai recepcijoje ir nedideli, todėl laptopus namie paliekam. Atidžiai skaičiuojam pinigus keisdamiesi tiek recepcijos, tiek bankų valiutos keityklose - žiauriai išdūrinėja inoviercus. Taip pat nepasimaunam ant graudžios istorijos - atleiskite, madam, vakar kai keitėte pinigus, aš jums 100 svarų daviau perdaug, pasitikrinkite prašau pinigus, supraskite, man iš savo kišenės reikės dengti, mano alga nedidelė... ir dar du šakalai stovi šalia ir liksi galvą - taip taip, madam, aš galiu paliūdyti, kad jis jums 100 svarų perdaug davė. Kadangi pinigus skaičiuot moku, žinau kiek išleidau, sakau sorry, man galai sueina, a tie - gal kitur dar turi pinigų, pažiūrėk... žodžiu kol atstojo... Bet kažkaip man neramu ant sąžinės buvo, vis krapščiau smegeninę, kur būčiau galėjusi išleisti pinigėlius g.gif Po kelių dienų girdžiu jau kitai madam tą pačią graudžią istoriją pasakoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 11 spalio 2010 - 13:02
QUOTE(mamairute @ 2010 10 11, 14:01)
Kas čia per kaina? wacko.gif Čia su AI? blink.gif Geeeras thumbup.gif Anu išduodi žuvingas vietas mirksiukas.gif Senam ar naujam korpuse būsit?

Teztoure zuvinga kaina lotuliukas.gif Skrydis paprasta darbo diena, todel manau, kad taip gavosi biggrin.gif Jep, AI thumbup.gif O koks korpusas - nzn unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 11, 13:04)
Teztoure zuvinga kaina lotuliukas.gif Skrydis paprasta darbo diena, todel manau, kad taip gavosi biggrin.gif Jep, AI thumbup.gif O koks korpusas - nzn unsure.gif

Prisiminiau dėl korpuso - ten kažkaip yra, kad senas korpusas 5 žv., o naujas - 4. Lietuviai veža į 4, todėl ir gyvensite naujame korpuse bigsmile.gif Beje, nekreipiame dėmesio į idiotiškus keliautojų atsiliepimus dėl maisto - kaip 4 žv. viskas čiki, mačiau komentarų dėl skurdžių pusryčių, tai galiu pasakyti, kad matyt iš vakaro gerai užpildavo ir ryte matomumas būdavo sumažėjęs - normalus pusrytinis švediškas stalas plius babajus kiaušiniukus ir omletus su pasirinktais priedais kepa, man regis ir blynukų būdavo, nepamenu bigsmile.gif Nugi ir namie rytais karbonadų nekepam turbūt bigsmile.gif Vandens buteliukuose irgi be problemų restorane gausite - tik patys nepamirškite pasiimti, ledai - nemokamai, bare vakarais - dienos kokteilis, atsargiai su alkoholiu - kai daro kokį džintoniką, tai toniko gerą trečdalį stakano privaro, ne taip kaip turkai bigsmile.gif Mokama viešbutyje tik už natūralias sultis (rekomenduoju visas išragauti) ir normalią kavą bare. Taip pat nepamirštame stebūklingo žodžio šukran (ačiū), iškart būsite užskaityti į draugus ir gerai aptarnautas, na ir žinoma bakšišas, kaip be jo bigsmile.gif

Šukran
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 11, 14:01)
ir dar du šakalai stovi šalia ir liksi galvą - taip taip, madam, aš galiu paliūdyti, kad jis jums 100 svarų perdaug davė.

Tu matai, linksi, bet tada, kai mate, kazkodel tylejo... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 11, 13:44)
Tu matai, linksi, bet tada, kai mate, kazkodel tylejo... bigsmile.gif

Va būtent bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 11, 14:48)
Va būtent bigsmile.gif

Dabar mastau, kad pinigus keiciau ir nieko neperskaiciavau, bet stebejau, kad duotu tiek, kiek priklauso. Gal neapsuko. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 spalio 2010 - 13:53