Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Jofky @ 2010 10 07, 10:19)
Kai vežiausi sunų 9 metų (tiesa į Turkiją), tai specialiai pirkau v/b su AI, buvau tikra kad su vaiku tikrai pasiteisins, kai važiuoju be vaikų visada perku tik HB. Pasirodo nieko panašaus, jam kaip ir man  HB pilnai užtenktu, tuo labiau kai ten karšta valgyt savaime mažiau norisi, ir pasirodo mūsų pomėgiai panašūs, kad tik kur nors varyti ir nesedėti v/b tarp pastoviau kramtančių  biggrin.gif

Mažu dukrą? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 10 07, 10:44)
Va toje vietoje mes esam visi skirtingi, vienam poilsis ištisai gulėti ir kramtyti, o kitam sportuoti ar but kuom nors kitu užimtu  4u.gif  Tai aš iš tų kurie turi nors kažkiek judėti, jeigu visą dieną pragulėsiu ant gulto, tai vakare aš nuo nuovargio lavonas  doh.gif

drinks_cheers.gif duok penkis drinks_cheers.gif Aš tai jau pernai po Kretos sau sakiau, kad mažius paaugo, tai paskutiniai metai su tais inkliuzais - miestelyje restoranai ir tavernos viena prie kitos su nuostabiu maistu, o tu kaip dura švedišku stalu tenkiniesi - apmokėta visgi schmoll.gif Bet ne, neklausiau savęs ir šiemet dar ant Turkijos nuvarėm - bais geras pasiūlymas buvo. Tfu, dabar jau tikrai žinau, kad paskutinį kartą, kam mums tas inkliuzas, jeigu vakarop varydavom kebabų su airanu valgyti miestan, va kaip būna kai nuojautos neklausai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 07, 10:36)
maniskis irgi dievina ekskursijas tongue.gif bet jei tai daugiau poilsine kelione tai ir tos animacijos reikia(o geram viesbutyje ji ir atitinkama)ir visokiou kitokiu atrakciju pilna,kas vaikus tikrai domina.Iki tam tikro laiko irgi nemegau animacijos,kol jos nepamaciau normalios 4u.gif

Tai žinok maniškiai turbūt valkatėlės - viešbutis tik miegui ir valgiui, net baseinus tik iš mandagumo aplanko - vesk prie jūros, vakare - miestan. Dėl to ir viešbučius centre renkuosi, Hurgadoje Sakaloje kai gyvenom, tai gal porą vakarų važiavom į El Daharą lauktuvių ir suvenyrų pirkti.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 07, 11:26)
Pagaliau suzinojau kada MB gauna atostogas - gruodi doh.gif
Tai dabar jau ieskausi keliones bigsmile.gif
su kuom ir sveikinu drinks_cheers.gif

Patarkit del v/b

Kuri rinktis:

Jewels Sahara boutique resort 4* AI 3542lt
Pastatytas 1992 metais, paskutinį kartą atnaujintas 2010 metais, 1,5 km iki centro. Užskaitom thumbup.gif

Sunny days Mirete hotel 3* AI 3555lt
5 km iki Hurgados centro, paskutinį kartą atnaujintas 2005 metais g.gif

Grand seas  resort hostmark  4* HB 3495lt
15 km iki Hurgados centro, pastatytas 2002 metais, a remontas kur? g.gif

Beirut hotel hurghada 3* AI 3455lt
4 km iki centro, 1995 metais statytas, o kur renovacija g.gif

Ziurinejau gruodzio 12 dienai smile.gif

Labai skirtingus viešbučius renkatė, vieni bungaliniai, kiti dideli pastatai, nelabai suprantu. O tai kriterijai pasirinkimo kokie būtų ir kas Jūsų šeimai aktualiausia? AI, nardymas, ekskursijos, centre kad būtų...?
Kaip tai keistai komentarai Tavo žinutėje man gavosi, pažiūrėk g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 07, 12:55)

Judėti galima ir viešbučio teritorijoje. Va tam ir reikalinga vadinama animacija.
Mes vežamės savo kamuolį - vandeny laiko veltui neleidžiame, o dar tinklinis ir panašiai.  rolleyes.gif

Vienos išvykos metu mes renkamės 2-3 ekskursijas. Tarpe jų ilsimės viešbučio teritorijoje. Tokia mūsų patirtis.  4u.gif

Dienine animacija, tai yra sportu ir mes naudojamės, bet vakarine nea schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 07 spalio 2010 - 13:47
QUOTE(mamairute @ 2010 10 07, 14:51)
Labai skirtingus viešbučius renkatė, vieni bungaliniai, kiti dideli pastatai, nelabai suprantu. O tai kriterijai pasirinkimo kokie būtų ir kas Jūsų šeimai aktualiausia? AI, nardymas, ekskursijos, centre kad būtų...?
Kaip tai keistai komentarai Tavo žinutėje man gavosi, pažiūrėk g.gif

Rinkaus pagal kainas mirksiukas.gif
Bet siaip jau beveik apsiprendziau del pirmojo v/b, to jewels... rolleyes.gif dabar lauksiu, ka MB uzgiedos ir teks pirkti, nes kazi ar laukti protinga g.gif Jauciu, kad kainos nebekris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 07, 13:54)
Rinkaus pagal kainas mirksiukas.gif
Bet siaip jau beveik apsiprendziau del pirmojo v/b, to jewels... rolleyes.gif dabar lauksiu, ka MB uzgiedos ir teks pirkti, nes kazi ar laukti protinga g.gif Jauciu, kad kainos nebekris unsure.gif

Super, man tai irgi tas pirmas iškart į akį krito - turiu silpnybę bungalams. Gerų atostogųsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,kita savaite lekiu i Hurgada,iskilo klausimukas-ar galima i lektuva rankiniaim bagaze neštis mašinyte,metaline?
Beje vaziuojam i jewels sahara,jau esam ten buve:)
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2010 10 07, 18:48)

Beje vaziuojam i jewels sahara,jau esam ten buve:)

Tai prasom placiau papasakoti bigsmile.gif Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Prašom-viešbutis labai patiko,toks jaukus ir nedidelis,personalas irgi malonus,neikyrus.Kambariai tiesiog puikus-miegamas ir didelis holas su minksta dalimi.Visi balkonai išeina i sodo puse,iš šono matosi jura.
Vienintelis viesbučio,mano manymu,minusas monotoniškas maistas,bet alkani nebuvom niekada.Kaip skaičiau rusu saituose,šiemet tam viešbutyje pasikeite šeimininkas-rašo,kad yra pasikeitimu i gera puse,kas ten labai pasikeite bus matyt nuvaziavus.atseit telikai kambariuose keičiami i plazminius,kambariuose kiekviena diena paliekamas vanduo ir koka-kola(anksciau nebudavo),einant iš pliazo galima nuskalauti kojas-padare kazkoki fontaneli ir daug kitokiu naujoviu.Jei skaitai rusiskai-gali paskaityti,jie labai detaliai viska aprašo.Kartais net per daug.Jei kas domina konkreciau-klausk:)
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2010 10 07, 19:48)
Prašom-viešbutis labai patiko,

Aciu labai uz komentara, dabar lauksiu svieziu ispudziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 06, 16:59)
O tai kas dar parašyta, jeigu aktualu viskas įskaičiuota turėtų būti all inclusive, šiek tiek pažiūrėjau tai manau, kad Mariote čia tik už kambarį su pusryčiais kaina, Oasis tik kambario kaina, tai pažiūrėkite kiek reikėtų primokėti už all inclusive. Ir dar klausimas - Jūsų vaikui jau 11 metų, ar tikrai Jums to all inclusivo reikia, paskaičiuokite, kiek realiai išleistumėte maistui ir pažiūrėkit kiek gautųsi.
Beje, šiemet skaičiau, kad viešbučiai Turkijoje atsisako viskas įskaičiuota paketų.
Tai jeigu Jūs tarkim perkat bilietus tegu po 1200, tai Mariotas be maitinimo kainuotų kažkur 7200. Na, o tada pažiūrim, ką iš lietuvių galima už tokią kainą nupirkti. Man tai net nejuokinga, na nebent kokį spec. pasiūlymą duotų, tada sutinku. Kaip jau kalbėjom apie a la nušiūrusį 4 * viešbutį - lietuviai prašė virš 10 tūkstančių litų. Apie Oasis Resort radau info, kad visi kambariai restauruoti, kas tikrai svarbu, o šiaip tai glite eiti kitu keliu - išsirenkat pas lietuvius viešbutį ir lyginat kainas:)

Ačiū už atsakymą.
Važiuosim su 2 vaikais. Vienam 17, kitam 11. Nesam išrankūs viešbučiui, tik nesinori labai apsigauti. Į Egiptą ruošiamės pirmą kartą, todėl nelabai susigaudau kas tai bungaliniai viešbučiai. Man aktualiau, kad būtų netoli miestas. Nemėgstu gulinėjimo pliaže. Per 7 dienas galėčiau tam skirti tik kokias 2 dienas - pirmą ir paskutinę. Kitom norisi aktyvaus poilsio.
Kol kas nuolat stebiu pasiūlymus, žiūrėsiu kaip ča bus. Jeigu kainos tam laikotarpiui nenukris, niekur nevažiuosim.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 08, 08:30)
Ačiū už atsakymą.
Važiuosim su 2 vaikais. Vienam 17, kitam 11. Nesam išrankūs viešbučiui, tik nesinori labai apsigauti. Į Egiptą ruošiamės pirmą kartą, todėl nelabai susigaudau kas tai bungaliniai viešbučiai. Man aktualiau, kad būtų netoli miestas. Nemėgstu gulinėjimo pliaže. Per 7 dienas galėčiau tam skirti tik kokias 2 dienas - pirmą ir paskutinę. Kitom norisi aktyvaus poilsio.
Kol kas nuolat stebiu pasiūlymus, žiūrėsiu kaip ča bus. Jeigu kainos tam laikotarpiui nenukris, niekur nevažiuosim.

Laba.
Bungaliniai viešbučiai (dar kitaip holiday village) yra tokie, kai ne vienas didelis pastatas stovi, o daug vienaaukščių/dviaukščių namukų, man jie kiek jaukesni, bet jie kaip taisyklė ir brangesni šiek tiek, ir dažnai būna toliau nuo centro - teritoriją jiems reikalinga didesnė. Iš to ką parašėte, jaučiu, kad viešbutis su jo teikiamais malonumais Jums nėra pirmoje vietoje. Jeigu norite, kad netoli miestas būtų, tai rinkitės viešbučius Sakaloje. Beje, ar tikrai nenorite išmėginti kruizo Nilu, vaikams ir ne tik jiems tai būtų nereali atrakcija. thumbup.gif Priklausomai nuo galimybių ir laiko po kruizo galima būtų šiek tiek ilgiau pasilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 08 spalio 2010 - 09:10
QUOTE(mamairute @ 2010 10 08, 09:09)
Laba.
Bungaliniai viešbučiai (dar kitaip holiday village) yra tokie, kai ne vienas didelis pastatas stovi, o daug vienaaukščių/dviaukščių namukų, man jie kiek jaukesni, bet jie kaip taisyklė ir brangesni šiek tiek, ir dažnai būna toliau nuo centro - teritoriją jiems reikalinga didesnė. Iš to ką parašėte, jaučiu, kad viešbutis su jo teikiamais malonumais Jums nėra pirmoje vietoje. Jeigu norite, kad netoli miestas būtų, tai rinkitės viešbučius Sakaloje. Beje, ar tikrai nenorite išmėginti kruizo Nilu, vaikams ir ne tik jiems tai būtų nereali atrakcija. thumbup.gif Priklausomai nuo galimybių ir laiko po kruizo galima būtų šiek tiek ilgiau pasilikti mirksiukas.gif

Kaip jau sioje temoje esu pasakojus, nuvykus i Egipta kruiza galima nusipirkti gatves agenturoj smile.gif taip padariau, kai nelabai patiko viesbutis, o vyras isvyko nardyti 4u.gif
buvo thumbup.gif ir kaina zyyymiai mazesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 08, 10:09)
Iš to ką parašėte, jaučiu, kad viešbutis su jo teikiamais malonumais Jums nėra pirmoje vietoje. Jeigu norite, kad netoli miestas būtų, tai rinkitės viešbučius Sakaloje. Beje, ar tikrai nenorite išmėginti kruizo Nilu, vaikams ir ne tik jiems tai būtų nereali atrakcija. thumbup.gif Priklausomai nuo galimybių ir laiko po kruizo galima būtų šiek tiek ilgiau pasilikti mirksiukas.gif

Tikrai taip. Viešbutis su jo teikiamais malonumais man paskutinėj vietoj. Svarbu, kad būtų kur permiegoti, nusiprausti ir pavalgyti. O ar ten patrupėjęs kur tinkas, ar plytelės ne tos spalvos, nesvarbu. kažkuriame rusiškame puslapyje mačiau, kaip žmonės nupaveiksluoja palei grindis šiek tiek pasilupusius dažus ir iš to daro problemą. Man tai neaktualu.

QUOTE(Adade @ 2010 10 08, 11:36)
Kaip jau sioje temoje esu pasakojus, nuvykus i Egipta kruiza galima nusipirkti gatves agenturoj smile.gif taip padariau, kai nelabai patiko viesbutis, o vyras isvyko nardyti  4u.gif
buvo  thumbup.gif  ir kaina zyyymiai mazesne  doh.gif

Dabar pamąstymai dėl kruizo Nilu. Kiek laiko užtrunka tokia kelionė? Kaip supratau, ne vieną dieną. Jeigu 2-3, tai tada net neapsimoka daug pinigų investuoti į viešbutį su maitinimu.
Atsakyti