QUOTE(Jofky @ 2010 10 07, 10:19)
Kai vežiausi sunų 9 metų (tiesa į Turkiją), tai specialiai pirkau v/b su AI, buvau tikra kad su vaiku tikrai pasiteisins, kai važiuoju be vaikų visada perku tik HB. Pasirodo nieko panašaus, jam kaip ir man HB pilnai užtenktu, tuo labiau kai ten karšta valgyt savaime mažiau norisi, ir pasirodo mūsų pomėgiai panašūs, kad tik kur nors varyti ir nesedėti v/b tarp pastoviau kramtančių
Mažu dukrą?
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 10 07, 10:44)
Va toje vietoje mes esam visi skirtingi, vienam poilsis ištisai gulėti ir kramtyti, o kitam sportuoti ar but kuom nors kitu užimtu Tai aš iš tų kurie turi nors kažkiek judėti, jeigu visą dieną pragulėsiu ant gulto, tai vakare aš nuo nuovargio lavonas
duok penkis Aš tai jau pernai po Kretos sau sakiau, kad mažius paaugo, tai paskutiniai metai su tais inkliuzais - miestelyje restoranai ir tavernos viena prie kitos su nuostabiu maistu, o tu kaip dura švedišku stalu tenkiniesi - apmokėta visgi Bet ne, neklausiau savęs ir šiemet dar ant Turkijos nuvarėm - bais geras pasiūlymas buvo. Tfu, dabar jau tikrai žinau, kad paskutinį kartą, kam mums tas inkliuzas, jeigu vakarop varydavom kebabų su airanu valgyti miestan, va kaip būna kai nuojautos neklausai
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 07, 10:36)
maniskis irgi dievina ekskursijas bet jei tai daugiau poilsine kelione tai ir tos animacijos reikia(o geram viesbutyje ji ir atitinkama)ir visokiou kitokiu atrakciju pilna,kas vaikus tikrai domina.Iki tam tikro laiko irgi nemegau animacijos,kol jos nepamaciau normalios
Tai žinok maniškiai turbūt valkatėlės - viešbutis tik miegui ir valgiui, net baseinus tik iš mandagumo aplanko - vesk prie jūros, vakare - miestan. Dėl to ir viešbučius centre renkuosi, Hurgadoje Sakaloje kai gyvenom, tai gal porą vakarų važiavom į El Daharą lauktuvių ir suvenyrų pirkti.