Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(mamairute @ 2010 10 06, 14:59)

Beje, šiemet skaičiau, kad viešbučiai Turkijoje atsisako viskas įskaičiuota paketų.

Bet turbut nepaskaitete iki galo,nes itin brangus ir prabangus viesbucia ir taip neturi AI ar UAI,tad ir tie keli like eina prie HB 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamairute @ 2010 10 06, 14:59)
Ir dar klausimas - Jūsų vaikui jau 11 metų, ar tikrai Jums to all inclusivo reikia, paskaičiuokite, kiek realiai išleistumėte maistui ir pažiūrėkit kiek gautųsi.

is asmenines patirties keliaujant su tokio amziaus vaikais-jiems tikrai reikia,nes ir isragauti nori ir uzkandziu jiems reikia tarp pietu ir vakarienes ir gaiviuosius gerimus geria daug daugiau nei suaugusieji 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adade @ 2010 10 06, 14:26)
Tas korteles duodavo visiems norintiems, bent jau pries kokius 5 metus  4u.gif pries vaziuodama i Hilton tinklo viesbuti, pasiiskaiciau tripadvisor.com, kad uzsiregistruoti Hilton puslapyje ir tau po kazkiek laiko atsius kortele. Su ja gaudavome gaiviuosius gerimus i kambarius bei alu, laikrascius kas ryt, kviete i Vip vakarelius smile.gif  o atvaziavus ne pirma syki - kitos spalvos apyrankes, bet taip daug kur yra smile.gif
Papildyta:
Cia taip yra Hilton Sharks bay  4u.gif

supratau-zodziu nieko ypatingo,(na manau kas ir taip turetu buti geresniuose viesbuciuose)na nebent vakareliai idomus,bet jei ta kortele galima nemokamai gauti tai ir tu "vipiniu" nemazai gaunasi.
Tarkim kaip pasilyginimui-turime kortele viesbucio tinklui,kuri gauna po 6 kartu apsilankymo,tai ir nuolaidos uzsakant viesbutio gauni(30%) ir kita apyranke,kuri atkreipia demesi ir aptarnauja visada ir visur atitinkamai ir dovaneliu,romantisku vakarieniu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 06, 22:05)
Bet turbut nepaskaitete iki galo,nes itin brangus ir prabangus viesbucia ir taip neturi AI ar UAI,tad ir tie keli like eina prie HB 4u.gif
Papildyta:

is asmenines patirties keliaujant su tokio amziaus vaikais-jiems tikrai reikia,nes ir isragauti nori ir uzkandziu jiems reikia tarp pietu ir vakarienes ir gaiviuosius gerimus geria daug daugiau nei suaugusieji 4u.gif
Papildyta:

supratau-zodziu nieko ypatingo,(na  manau kas ir taip turetu buti geresniuose viesbuciuose)na nebent vakareliai idomus,bet jei ta kortele galima nemokamai gauti tai ir tu "vipiniu" nemazai gaunasi.
Tarkim kaip pasilyginimui-turime kortele viesbucio tinklui,kuri gauna po 6 kartu apsilankymo,tai ir nuolaidos uzsakant viesbutio gauni(30%) ir kita apyranke,kuri atkreipia demesi ir aptarnauja visada ir visur atitinkamai ir dovaneliu,romantisku vakarieniu ir t.t.

drinks_cheers.gif Mano asmeninė patirtis kitokia - kai mano didžkiui buvo 11 metų, jis raudavosi iš viešbučio, ekskursijos, džipsafariai visokie ir pan., animacijos jį domino tiek, kiek tai susiję su stalo tenisu. Matyt yra į ką nusiduot - man tos animacijos irgi šiaip sau ir vaikų klubų man nereikia, aš pati juos galiu išklubinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 07, 09:51)
drinks_cheers.gif Mano asmeninė patirtis kitokia - kai mano didžkiui buvo 11 metų, jis raudavosi iš viešbučio, ekskursijos, džipsafariai visokie ir pan., animacijos jį domino tiek, kiek tai susiję su stalo tenisu. Matyt yra į ką nusiduot - man tos animacijos irgi šiaip sau ir vaikų klubų man nereikia, aš pati juos galiu išklubinti bigsmile.gif

Kai vežiausi sunų 9 metų (tiesa į Turkiją), tai specialiai pirkau v/b su AI, buvau tikra kad su vaiku tikrai pasiteisins, kai važiuoju be vaikų visada perku tik HB. Pasirodo nieko panašaus, jam kaip ir man HB pilnai užtenktu, tuo labiau kai ten karšta valgyt savaime mažiau norisi, ir pasirodo mūsų pomėgiai panašūs, kad tik kur nors varyti ir nesedėti v/b tarp pastoviau kramtančių biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga vietine turizmo agentura Sarme:
http://www.anc-safar.../excursions.htm
Vis svarstau apie Petra. Gal kas buvot? Ar ekskursija pateisina patirta varga? Vis gi uzima para keliavimo laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 10 07, 11:29)
Gal kam bus naudinga vietine turizmo agentura Sarme:
http://www.anc-safar.../excursions.htm
Vis svarstau apie Petra. Gal kas buvot? Ar ekskursija pateisina patirta varga? Vis gi uzima para keliavimo laiko g.gif

Dar tik planuojam lapkričio men į Petrą važiuot 4u.gif Para tai ne daug, tiek pat į Kayra užima laiko, jau tris kart ten buvau biggrin.gif Bet kad verta pamatyti tą muziejų po atviru dangumi net abejonių nekyla schmoll.gif Tik gal kaina gali būt ne visiem prieinama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 07, 07:51)

maniskis irgi dievina ekskursijas tongue.gif bet jei tai daugiau poilsine kelione tai ir tos animacijos reikia(o geram viesbutyje ji ir atitinkama)ir visokiou kitokiu atrakciju pilna,kas vaikus tikrai domina.Iki tam tikro laiko irgi nemegau animacijos,kol jos nepamaciau normalios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 07, 11:36)
maniskis irgi dievina ekskursijas tongue.gif bet jei tai daugiau poilsine kelione tai ir tos animacijos reikia(o geram viesbutyje ji ir atitinkama)ir visokiou kitokiu atrakciju pilna,kas vaikus tikrai domina.Iki tam tikro laiko irgi nemegau animacijos,kol jos nepamaciau normalios 4u.gif

Va toje vietoje mes esam visi skirtingi, vienam poilsis ištisai gulėti ir kramtyti, o kitam sportuoti ar but kuom nors kitu užimtu 4u.gif Tai aš iš tų kurie turi nors kažkiek judėti, jeigu visą dieną pragulėsiu ant gulto, tai vakare aš nuo nuovargio lavonas doh.gif
Atsakyti
Cia radau pakankamai normalia kaina i Petra:

http://egyptexkurs.at.ua/

Papildyta:
O cia kiek brangiau:

http://sinai-travel.ru/price.html
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 10 07, 11:51)
Cia radau pakankamai normalia kaina i Petra:

http://egyptexkurs.at.ua/
Papildyta:
O cia kiek brangiau:

http://sinai-travel.ru/price.html

Niekaip nerandų jų ofisų ar pardavimo vietų adresų g.gif
Atsakyti
Pagaliau suzinojau kada MB gauna atostogas - gruodi doh.gif
Tai dabar jau ieskausi keliones bigsmile.gif
Patarkit del v/b

Kuri rinktis:

Jewels Sahara boutique resort 4* AI 3542lt
Sunny days Mirete hotel 3* AI 3555lt
Grand seas resort hostmark 4* HB 3495lt
Beirut hotel hurghada 3* AI 3455lt

Ziurinejau gruodzio 12 dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 06, 22:05)
supratau-zodziu nieko ypatingo,(na  manau kas ir taip turetu buti geresniuose viesbuciuose)na nebent vakareliai idomus,bet jei ta kortele galima nemokamai gauti tai ir tu "vipiniu" nemazai gaunasi.

Tai cia matyt Tik Turkijoje 4u.gif o Hilton tinklo viesbuciuose tas galioja visoje Europoje 4u.gif Ten taip pat taskus kaupi, bet 30procentu nuolaidos
tai tikrai negaunam dar doh.gif
Atsakyti
KELIONĖS IŠ VARŠUVOS (NEOTURAS)

Hurgada (Egiptas), spalio 9 dienos išvykimui

8d/7n.

Tia Heights Makadi Bay 5*

HB (pusryčiai ir vakarienė)- 1355 Lt
AI (viskas įskaičiuota)- 1585 Lt

Emerald 5*

HB (pusryčiai ir vakarienė) - 1485 Lt
AI (viskas įskaičiuota) - 1665 Lt

Pyramisa Blue Lagoon Resort 5*

AI (viskas įskaičiuota) - 1775 Lt

* - PAPILDOMAI MOKAMA:

Nuvykimas į Varšuvą
*
Egipto viza 20 USD/asm.(mokama nuvykus)
*
Sveikatos draudimas
*
Ekskursijos (pagal pageidavimą)
*
Asmeninės išlaidos

Tokius pasiūlymus ką tik atsiuntė man į paštą. Gal ką sudomis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 10 07, 11:44)
Va toje vietoje mes esam visi skirtingi, vienam poilsis ištisai gulėti ir kramtyti, o kitam sportuoti ar but kuom nors kitu užimtu  4u.gif  Tai aš iš tų kurie turi nors kažkiek judėti, jeigu visą dieną pragulėsiu ant gulto, tai vakare aš nuo nuovargio lavonas  doh.gif

Judėti galima ir viešbučio teritorijoje. Va tam ir reikalinga vadinama animacija.
Mes vežamės savo kamuolį - vandeny laiko veltui neleidžiame, o dar tinklinis ir panašiai. rolleyes.gif

Vienos išvykos metu mes renkamės 2-3 ekskursijas. Tarpe jų ilsimės viešbučio teritorijoje. Tokia mūsų patirtis. 4u.gif
Atsakyti