Aš skaitau, čia kai kurių pasisakymus ir man akys raibsta... Iš kur Jūs traukiat, kad perkant bilietus ir viešbutį atskirai, gaunasi pigiau
??? Nebent jeigu nerealiai pigūs lėktuvo bilietai pakliūna
, bet jeigu perkant už 1200 Lt, ir norit į gerą viešbutį nuvažiuoti, tai pamirškit apie pigesnes kainas, nebent jau norit į kokį apterštą 1-2* viešbutį važiuoti....
Pvz, aš dirbau GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH 5* viešbutyje, kur standartinis dvivietis kambarys 460 DOLERIŲ už PARĄ su AI (jeigu perkant skrydį atskirai) ir negaliu pasakyti, kad jis ten labai jau aukštos klasės, o TEZ ture jis buvo siūlomas už 2700 Lt., tai gal jaučiamas skirtumas???
Jeigu palyginti žemesnės klasės viešbučius, pvz 3*, tai už parą kažkur 150-200 $ paklosit.. Paprasta matematika, jeigu skrendat dviese ir perkat paslaugas atskirai 1200x2+500x7=5900 (Lt), o jeigu 2,4 ar t.t.?? ir čia tik už tris žvaigždes???????? Ir plius dar patys mokat už pervežimą.... Aišku kainos vyrauja priklausant nuo sezono, bet vis vien LABAI jau mažas procentas rasti gerą viešbutį už pigesnę nei agentūroj kainą...
Pritariu, kadangi pati turiu Hilton HHonors member kortele, todel bandziau i Hilton tinklo patikusius viesbucius pati rezervuotis, nieko doro nesigavo... zymiai brangiau. Ir taip yra todel, kad agenturos turi geras nuolaidas