Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 05, 18:51)

P.S. Užjaučiu dėl karnizo ir maišytuvo rankenos... Gerai, kad ten nebuvo durų rankena, nes dar nusišautumėte... smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 10 05, 18:33)
Aš skaitau, čia kai kurių pasisakymus ir man akys raibsta... Iš kur Jūs traukiat, kad perkant bilietus ir viešbutį atskirai, gaunasi pigiau blink.gif ??? Nebent jeigu nerealiai pigūs lėktuvo bilietai pakliūna blink.gif , bet jeigu perkant už 1200 Lt, ir norit į gerą viešbutį nuvažiuoti, tai pamirškit apie pigesnes kainas, nebent jau norit į kokį apterštą 1-2* viešbutį važiuoti.... g.gif Pvz, aš dirbau GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH 5* viešbutyje, kur standartinis dvivietis kambarys 460 DOLERIŲ už PARĄ su AI (jeigu perkant skrydį atskirai) ir negaliu pasakyti, kad jis ten labai jau aukštos klasės, o TEZ ture jis buvo siūlomas už 2700 Lt., tai gal jaučiamas skirtumas??? blink.gif Jeigu palyginti žemesnės klasės viešbučius, pvz 3*, tai už parą kažkur 150-200 $ paklosit.. Paprasta matematika, jeigu skrendat dviese ir perkat paslaugas atskirai 1200x2+500x7=5900 (Lt), o jeigu 2,4 ar t.t.?? ir čia tik už tris žvaigždes???????? Ir plius dar patys mokat už pervežimą.... Aišku kainos vyrauja priklausant nuo sezono, bet vis vien LABAI jau mažas procentas rasti gerą viešbutį už pigesnę nei agentūroj kainą... doh.gif

Pritariu, kadangi pati turiu Hilton HHonors member kortele, todel bandziau i Hilton tinklo patikusius viesbucius pati rezervuotis, nieko doro nesigavo... zymiai brangiau. Ir taip yra todel, kad agenturos turi geras nuolaidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 05, 20:24)
Ir taip yra todel, kad agenturos turi geras nuolaidas  smile.gif

Agentūros sudaro sutartis su viešbučiais, ir viešbučio kaina gaunasi juokingai pigi, kada iš jų perki. Aš galvoju, gal tu su savo kortele, nuvykusi jau į viešbutį, jau ten pat būtum gavusi kokį ''upgrade'' arba ''VIP aptarnavimus''. Pasidomėk, arba parašyk e-mailą Front Offisui, gal per turistinius operatorius tau būtų suteiktos nuolaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Aš skaitau, čia kai kurių pasisakymus ir man akys raibsta... Iš kur Jūs traukiat, kad perkant bilietus ir viešbutį atskirai, gaunasi pigiau blink.gif ??? Nebent jeigu nerealiai pigūs lėktuvo bilietai pakliūna blink.gif , bet jeigu perkant už 1200 Lt, ir norit į gerą viešbutį nuvažiuoti, tai pamirškit apie pigesnes kainas, nebent jau norit į kokį apterštą 1-2* viešbutį važiuoti.... g.gif Pvz, aš dirbau GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH 5* viešbutyje, kur standartinis dvivietis kambarys 460 DOLERIŲ už PARĄ su AI (jeigu perkant skrydį atskirai) ir negaliu pasakyti, kad jis ten labai jau aukštos klasės, o TEZ ture jis buvo siūlomas už 2700 Lt., tai gal jaučiamas skirtumas??? blink.gif Jeigu palyginti žemesnės klasės viešbučius, pvz 3*, tai už parą kažkur 150-200 $ paklosit.. Paprasta matematika, jeigu skrendat dviese ir perkat paslaugas atskirai 1200x2+500x7=5900 (Lt), o jeigu 2,4 ar t.t.?? ir čia tik už tris žvaigždes???????? Ir plius dar patys mokat už pervežimą.... Aišku kainos vyrauja priklausant nuo sezono, bet vis vien LABAI jau mažas procentas rasti gerą viešbutį už pigesnę nei agentūroj kainą... doh.gif

Vat ir as apie ta pati sakiau diskusijos pradzioj,bet kad likau nesuprasta.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 10 05, 20:06)
Agentūros sudaro sutartis su viešbučiais, ir viešbučio kaina gaunasi juokingai pigi, kada iš jų perki. Aš galvoju, gal tu su savo kortele, nuvykusi jau į viešbutį, jau ten pat būtum gavusi kokį ''upgrade'' arba ''VIP aptarnavimus''. Pasidomėk, arba parašyk e-mailą Front Offisui, gal per turistinius operatorius tau būtų suteiktos nuolaidos bigsmile.gif

Mes ir su agenturomis vaziuodami, pateikus sia kortele viesbutyje (Hilton viesbuciuose yra atskiri staliukai Hilton members), gauna vip aptarnavima, bet tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 10 05, 17:32)
pasiziurekite kiek tas ,,apsiures" viesbutis pas musu operatorius kainuoja... vien siame forume kiek galima rasti geru atsiliepimu apie ji... nors teko buti jame ir nesuprantu niekaip uz ka tokia kaina ??? nebent, kad Hurghados centras  g.gif

Ir nova, ir sofa virš dešimt tūkstančių prašė. Kai rinkomės viešbutį, tai mūsų kriterijai buvo - Sakalos centre, nes esam bais mobilūs, ir nauji statybos/renovacijos metai, žinoma dar tripadviseryje panaršėme ir pasikonsultavome su Egipte gidu dirbusiu draugeliu, kuris viešbutį įvardino kaip atitinkantį puikų kainos ir kokybės santykį
Atsakyti

Praverskit kelis lapus atgal, daviau konkretų pavyzdį - viskas išvirto į diskusiją koks tai yra prastas viešbutis. Ne į visus viešbučius, bet pigiau ženkliai gaunasi, man asmeniškai du tūkstančiai yra pinigai. Mechanizamas suveikia kai lygini kainas į brangesnius viešbučius, kaip vakar išsiaiškinom, tai neveiks reknatis tarkim trijų žvaigždučių viešbutį. Ir nieko baisaus Egipte su taksiuku iki viešbučio nuvažiuoti. Tikrai nesiruošiu čia luptis dėl atskirų pavyzdžių, tiesiog norėjau atkreipti dėmesį, kad prieš mokėdami pinigėlius operatoriui pasitikrintumė, ar nėra galimybių keliauti pigiau. O kainos tikrai ne nuo keturių šimtų dolerių prasideda, pilna viešbučių ir pigiau, galima už 110 USD dviem į 5 * rasti pažiūrėkim tripadvisoryje:
http://www.tripadvis...2...10&adults=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 06 spalio 2010 - 09:26
QUOTE(mamairute @ 2010 10 06, 10:21)
galima už 110 USD dviem į 5 * rasti pažiūrėkim tripadvisoryje:
http://www.tripadvis...2...10&adults=2

Stebėjau visą diskusiją. Dabar tada pakomentuokit (nes aš angliškai nelabai suprantu). Peržiūrėjau kaip vieną iš pavyzdžių:
Hurghada Marriott Red Sea Resort 5*
Įvedžiau datą: 2010-12-02 / 2010-12-09
Įvedžiau asmenis: 3 suaugę ir 1 vaikas (11 metų)
Man išmetė:Total for 7 nights: US$ 945

Oasis Resort 4*
Tom pačiom sąlygom:Total for 7 nights: US$ 315

Tad norėjau paklausti, čia su maitinimu ar be. Nes nerandu nieko apie tai (gal dėl to, kad su anglų kalba blogai). Taip pat neįsivaizduoju kokio lygio tie viešbučiai.

Atsakyti
Pati pigiausia kelionė, jeigu pirkčiau dabar per Teztour, būtų
Falcon Inn Viva 3*
3 suaug. ir 1 vaikui --- 5199Lt.

Paieškojau lėktuvo bilietų Vilnius - Hurgada 2010-12-01. Pats pigiausias 1 asmeniui - 2499Lt. skrydžio trukmė maždaug 20 val.
Ryga - Hurgada. 2010-12-02, Pigiausiai 1695Lt. Skydžių trukmė 11 - 18 val.

Taip, kad mano paskaičiavimais tikrai nekas perkant atskirai kelionę ir atskirai užsisakant viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 06, 10:39)
skrydžio trukmė maždaug 20 val.

sitoj vietoj nesupratau,kaip skrydzio trukme gali buti tokia
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2010 10 06, 12:39)
sitoj vietoj nesupratau,kaip skrydzio trukme gali buti tokia

Su persėdimais, su laukimais tarp reisų iki 10 val.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 06, 11:39)
Pati pigiausia kelionė, jeigu pirkčiau dabar per Teztour, būtų
Falcon Inn Viva 3*
3 suaug. ir 1 vaikui --- 5199Lt.
Paieškojau lėktuvo bilietų Vilnius - Hurgada 2010-12-01. Pats pigiausias 1 asmeniui - 2499Lt. skrydžio trukmė maždaug 20 val.
Ryga - Hurgada. 2010-12-02, Pigiausiai 1695Lt. Skydžių trukmė 11 - 18 val.

Taip, kad mano paskaičiavimais tikrai nekas perkant atskirai kelionę ir atskirai užsisakant viešbutį.

Bilietus skydžiui diskuotuojantys turėjo omeny iš Tezų arba Novos 4u.gif
Atsakyti