Viešbutis didelis. Graži ir didelė teritorija, kurią kas rytą valo su "dantų šepetuku". Maistas įvairus ir labai skanus. iš 7 dienų kiek buvom, tris dienas galėjom maitintis krabais (o gal omarais, aš jų neskiriu, nes nevalgau). Kasdien lauke kepė mėsa, žuvį. Užkandžiai visą dieną - picos, dešrainiai, ledai, vaisiai, blynai) tik jų visai nereikėjo, kai lauke +38
Kasdien virėjai susigalvodavo kažkokį patiekalą ir padarydavo demonstraciją aplink baseiną. Prasme visi išeidavo su dideliais padėklais ir vaišindavo visus. Animacija puiki. Pradedant vaikais, kai vakare rodydavo savo spektaklius, baigiant vakariniais pasirodymais. Dieną organizuodavo dartų, teniso varžybas. Pirmadieniais vyksta olimpiados. Kova vyksta tarp viešbučių. Tikrai smagu ir azartiška. Dėl kelionių nelabai ką galiu papasakot, ne pirmą kart buvau Egipte, tai nevažiavom į Kairą ar Luksorą. Buvom paviršiniame nardyme, tai po šarmo man įspūdžio nepaliko, Rojaus sala gražu, bet irgi nieko įspūdingo. Kaina berods 55 doleriai buvo. Važiavom į Safari. Čia buvo jėga. Organizavomės su vietiniais, tai buvom dviese ir keturi vietiniai. Greitis, kalneliai, viskas kitaip nei su grupe. Dykumoj buvom terariume, gyvates apžiūrėjom. Kaina sunku nusakyt. Pati kelionė 22 doleriai ( čia todėl, kad vietinis orgaizavo, tipo "draugas"
) bet kelionė į Hurgadą anksti ryte su taxi kainavo 23 eur. Tiesa atgal grįžom už 6 dolerius
Bet kitaip nebuvo įmanoma nusigaut į Hurgadą, iš miesto taxi nevažiuoja, o esantys madinat makadi plėšikai, prasme kainą viešbučio registratūroj pasako ir jokių derybų. Buvom jų SPA centre du syk. Fantastika. Atsipalaidavimas visiškas ir masažus daro mergaitės mergaitėm ir berniukai berniukams, kas mums buvo svarbu, kad nereiktų įsitempus galvot kas čia dabar bus
Atrodo viską papasakojau, jei kas dar domina klauskit.
Jei ne paslaptis kiek Jums kainavo kelionė be asmeninių išlaidų?