Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 15:00)
O tai viešbutis koks?
Šiaip aš pas litovcus kartais irgi paketą perku, bet tik tuo atveju, jei būna kaina ant tiek reali, kad neapsimoka viešbučio atskirai bookintis. Jūsų atvejis būtent toks drinks_cheers.gif

Falcon In Viva, jame pernai buvau už 900 LT, deja šiemet tokių kainų nėra , bet jis mum labai tiko ir patiko, todėl užsikepėm vėl į ta patį važiuot 4u.gif Nesam išrankūs bet į skylę vadinama Sun Rise (Hadaba) niekam nerekomenduočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 05, 14:09)
Falcon In Viva, jame pernai buvau už 900 LT, deja šiemet tokių kainų nėra , bet jis mum labai tiko ir patiko, todėl užsikepėm vėl į ta patį važiuot  4u.gif  Nesam išrankūs bet į skylę vadinama Sun Rise (Hadaba) niekam nerekomenduočiau  schmoll.gif

900 blink.gif blink.gif
Pažiūrėjau - jaukus ir gana erdvus viešbutis, pagal mano vertinimų skalę turėtų būti brangesnis už kitus, nes yra bungalinis, užskaitom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės
Jau tris metus gyvenu Egipte, jeigu reikia kam patarimų renkantis viešbutį ar tips'ų kelionei, galit manęs klausti. Beje pati ilgokai pradirbus viešbučiuose, tai žinau jų sistemas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 14:10)
valerijonkės įkalk, OK? tease.gif  forumas tam ir yra forumas, kad dalintis patirtim, a jei su nervais blogai, tai ne mano problema, atstok nuo manęs.  lotuliukas.gif Tiesiog norėjau atkreipti xebros dėmesį, kad važiuojant į poilsines keliones nesąmonė pirkti visą kelionės paketą pas žadnus litovcus, mano minėtu sea gull atveju net ir po štuką du šimtus litų plojant už lėktuvo bilietus ir bookinant viešbutį šiandien (spalio 5 dieną 2010 metų) keturių asmenų šeimai (trys suaugę ir vienas vaikas) susitaupo maždaug dvi štukytės  brunette.gif

poster_offtopic.gif na, bet ir žodynas Jūsų, bjauru net skaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 05 spalio 2010 - 15:21
mūsų šiemetiniai planai žlugo. Stebėsim kainas kitiems metams. Labai tikiuosi, kad jos mano atostogų metu bus palankios. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 15:00)
Šiaip aš pas litovcus kartais irgi paketą perku

Jus pati ne lietuve? Ar cia tas zodis reiskia kazka kita nei paniekinanti tautybes apibudinima?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 05, 15:20)
poster_offtopic.gif  na, bet ir žodynas Jūsų, bjauru net skaityt doh.gif

Neskaityk lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 10 05, 15:23)
Jus pati ne lietuve? Ar cia tas zodis reiskia kazka kita nei paniekinanti tautybes apibudinima?

Aš pati lietuvė iki panagių, bet ne nacionalistė bigsmile.gif Ir ne apie lietuvius kalbu, o apie kaip čia tiksliau pasakyti g.gif na gal taip būtų tiksliau - apie lietuviško verslo ypatumus - nulupt nuo kliento paskutinį kailį bigsmile.gif Kita vertus, tai sąlygoja mūsų išprūsimas ir tingumas, kiek leisim, tiek tą kailį ir lups bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 10 05, 13:11)
Viešbutis didelis. Graži ir didelė teritorija, kurią kas rytą valo su "dantų šepetuku". Maistas įvairus ir labai skanus. iš 7 dienų kiek buvom, tris dienas galėjom maitintis krabais (o gal omarais, aš jų neskiriu, nes nevalgau). Kasdien lauke kepė mėsa, žuvį. Užkandžiai visą dieną - picos, dešrainiai, ledai, vaisiai, blynai) tik jų visai nereikėjo, kai lauke +38 smile.gif Kasdien virėjai susigalvodavo kažkokį patiekalą ir padarydavo demonstraciją aplink baseiną. Prasme visi išeidavo su dideliais padėklais ir vaišindavo visus. Animacija puiki. Pradedant vaikais, kai vakare rodydavo savo spektaklius, baigiant vakariniais pasirodymais. Dieną organizuodavo dartų, teniso varžybas. Pirmadieniais vyksta olimpiados. Kova vyksta tarp viešbučių. Tikrai smagu ir azartiška. Dėl kelionių nelabai ką galiu papasakot, ne pirmą kart buvau Egipte, tai nevažiavom į Kairą ar Luksorą. Buvom paviršiniame nardyme, tai po šarmo man įspūdžio nepaliko, Rojaus sala gražu, bet irgi nieko įspūdingo. Kaina berods 55 doleriai buvo. Važiavom į Safari. Čia buvo jėga. Organizavomės su vietiniais, tai buvom dviese ir keturi vietiniai. Greitis, kalneliai, viskas kitaip nei su grupe. Dykumoj buvom terariume, gyvates apžiūrėjom. Kaina sunku nusakyt. Pati kelionė 22 doleriai ( čia todėl, kad vietinis orgaizavo, tipo "draugas" smile.gif) bet kelionė į Hurgadą anksti ryte su taxi kainavo 23 eur. Tiesa atgal grįžom už 6 dolerius smile.gif Bet kitaip nebuvo įmanoma nusigaut į Hurgadą, iš miesto taxi nevažiuoja, o esantys madinat makadi plėšikai, prasme kainą viešbučio registratūroj pasako ir jokių derybų. Buvom jų SPA centre du syk. Fantastika. Atsipalaidavimas visiškas ir masažus daro mergaitės mergaitėm ir berniukai berniukams, kas mums buvo svarbu, kad nereiktų įsitempus galvot kas čia dabar bus biggrin.gif

Atrodo viską papasakojau, jei kas dar domina klauskit.

Jei ne paslaptis kiek Jums kainavo kelionė be asmeninių išlaidų?
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 16:43)

tai gal - nerašyk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 05, 15:20)
poster_offtopic.gif  na, bet ir žodynas Jūsų, bjauru net skaityt doh.gif

Beje, toks stilius man nėra būdingas, tiesiog ši žinutė buvo specialiai su prieskoniais ruošta Tadui_Blindai, kuris save ,,mes'' vadina bei leidžia sau kitų žinutes pezalais išvadinti bigsmile.gif Nepakenčiu chamizmo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 16:50)
Beje, toks stilius man nėra būdingas, tiesiog ši žinutė buvo specialiai su prieskoniais ruošta Tadui_Blindai, kuris save ,,mes'' vadina bei leidžia sau kitų žinutes pezalais išvadinti bigsmile.gif Nepakenčiu chamizmo bigsmile.gif

Va cia logiska. Jo zodynas irgi neblizgejo.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 05, 15:50)
tai gal - nerašyk blink.gif

Eik valerijonkės įkalk, OK biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 10 05, 15:51)
Va cia logiska. Jo zodynas irgi neblizgejo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti