Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

Kaip tik gavau is alfaturo naujienlaiski, kur siulo lenku rezervacine sistema naudotis :
http://www.alfaturas...e/sort-ibe.html
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 05, 11:47)
Tai ar dabar organizatoriai nesurenka pilnų lėktuvų? Kodėl rašote tai, kas neaktualu šiai dienai?
Aš Jums irgi galiu duoti pavyzdį kas buvo:
Hilton Long Beach - su STAR1 14 nakvyniu all (2+1) 2010 m. sausio mėn. 4350 Lt
Bella Vista HB - 7 d. - 600 Lt/žmogui (Novus Orbis)
Kiroseiz Resort SSH - 14 nakvyniu ALL (2+1) 2010 m. kovas 5200 Lt

Kas buvo tas pražuvo.
Visų pirma rašykite realiais ir šiai dienai aktualias kainas ir neskieskite čia nesamonių.

Vilnius - Hurgada - Vilnius pigiausias bilietas (14 dienų) 1195 Lt + 50 Lt agentūros mokestis - čia Tezture. O Novature bilietai dar brangesni.

Aviabilietų kainos su TEZTOUR

Jei parašėte 900 Lt bilietai, tai prašau pasakyti kur už tiek galiu nusipirkti, o jei nežinote, tai geriau patylėkite, nes juokingai atrodote.

Paprašyčiau mandagiau blink.gif Viešbučio kainas parašiau tikslias, kaip minėjau gruodžio pradžiai, daby duomenys palyginami būtų. Dabar tai aišku surenka lėktuvus kai starai užsilenkė, na ir kas, net po štuką du šimtus už bilietą mokant apsimoka iš litovcų tik lėktuvo bilietus pirkt. Bet čia kiekvieno pasirinkimas, nesuprantu ko čia reikia putot brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 05, 12:24)
Gal galėtumėte plačiau papasakoti apie viešbutį, pramogas, ekskursijas, nardymą ir pan.?

Viešbutis didelis. Graži ir didelė teritorija, kurią kas rytą valo su "dantų šepetuku". Maistas įvairus ir labai skanus. iš 7 dienų kiek buvom, tris dienas galėjom maitintis krabais (o gal omarais, aš jų neskiriu, nes nevalgau). Kasdien lauke kepė mėsa, žuvį. Užkandžiai visą dieną - picos, dešrainiai, ledai, vaisiai, blynai) tik jų visai nereikėjo, kai lauke +38 smile.gif Kasdien virėjai susigalvodavo kažkokį patiekalą ir padarydavo demonstraciją aplink baseiną. Prasme visi išeidavo su dideliais padėklais ir vaišindavo visus. Animacija puiki. Pradedant vaikais, kai vakare rodydavo savo spektaklius, baigiant vakariniais pasirodymais. Dieną organizuodavo dartų, teniso varžybas. Pirmadieniais vyksta olimpiados. Kova vyksta tarp viešbučių. Tikrai smagu ir azartiška. Dėl kelionių nelabai ką galiu papasakot, ne pirmą kart buvau Egipte, tai nevažiavom į Kairą ar Luksorą. Buvom paviršiniame nardyme, tai po šarmo man įspūdžio nepaliko, Rojaus sala gražu, bet irgi nieko įspūdingo. Kaina berods 55 doleriai buvo. Važiavom į Safari. Čia buvo jėga. Organizavomės su vietiniais, tai buvom dviese ir keturi vietiniai. Greitis, kalneliai, viskas kitaip nei su grupe. Dykumoj buvom terariume, gyvates apžiūrėjom. Kaina sunku nusakyt. Pati kelionė 22 doleriai ( čia todėl, kad vietinis orgaizavo, tipo "draugas" smile.gif) bet kelionė į Hurgadą anksti ryte su taxi kainavo 23 eur. Tiesa atgal grįžom už 6 dolerius smile.gif Bet kitaip nebuvo įmanoma nusigaut į Hurgadą, iš miesto taxi nevažiuoja, o esantys madinat makadi plėšikai, prasme kainą viešbučio registratūroj pasako ir jokių derybų. Buvom jų SPA centre du syk. Fantastika. Atsipalaidavimas visiškas ir masažus daro mergaitės mergaitėm ir berniukai berniukams, kas mums buvo svarbu, kad nereiktų įsitempus galvot kas čia dabar bus biggrin.gif

Atrodo viską papasakojau, jei kas dar domina klauskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 05 spalio 2010 - 12:20
Sveiki, atsiprašau, kad įgriuvau į temą, bet turiu nemokamos aikštelės automobiliui bilietą, galioja iki spalio 15d., jei kam reikia, galiu padovantoti 4u.gif
http://www.unipark.lt/
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 12:00)
Paprašyčiau mandagiau blink.gif Viešbučio kainas parašiau tikslias, kaip minėjau gruodžio pradžiai, daby duomenys palyginami būtų. Dabar tai aišku surenka lėktuvus kai starai užsilenkė, na ir kas, net po štuką du šimtus už bilietą mokant apsimoka iš litovcų tik lėktuvo bilietus pirkt. Bet čia kiekvieno pasirinkimas, nesuprantu ko čia reikia putot brunette.gif

Na tai mes Jūsų draugiškai ir prašome parodyti agentūrą į kurią nuėjus šiandien (o ne vakar), ji ima ir nuleidžia viešbučio kainą... Pateikiau Jums konkretų pavyzdį su Aqua Fun, kur keliaujant savarankiškai galima sutaupyti 800 Litų... Tai Jūs dabar mums pasakykite į kurią agentūrą mums eiti, kad tėkšti ant stalo Jūsų ar mano savarankiškos kelionės pasiūlymą, kad ponai agentai išraudonuotų ir apstulbinti mūsų išprusimo tuoj pat nuleistų kainas?

Supraskite, kad tai kokios kainos buvo vakar mums yra neįdomu, mes norime keliauti šiandien kuo pigiau, o ne klausyti Jūsų pezalų apie tai kaip buvo galima pigiau keliauti kažkada seniau.

Jei pasakėte, kad agentūros iš karto nuleidžia kainas, tai būkite maloni įvardinkite mums tas agentūras. O jei sakote, kad bilietai kainuoja 900 Lt, tai būkite maloni ir pasakykite kur šiuo metu galima tokius nusipirkti. Jei to negalite padaryti, tai rašykite savo sapaliones kitose forumo skiltyse, o mums čia smegenų nepudrinkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 05 spalio 2010 - 13:04
Nerandu ziemai is lenku i Marsa alam... ka irgi nueme reisus ?
Atsakyti
Man irgi parūpo paskaičiuot savo pinigus jumis beskaitant biggrin.gif
Aš rami, mano kelionė savarankiškai niekaip pigiau nesigautu 4u.gif
Mano matematika:
Sumokėjau 1276 lt 7 n HB į Šarmą 3* 11.21-11.28
1276 - 900 (teorinė bilieto kaina) lieka 376 iš tos sumos dar reik minusuot orouostas-v/b-orouostas ir už likusia sumą manau tikrai negaučiau v/b nusipirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 05, 12:57)
Na tai mes Jūsų draugiškai ir prašome parodyti agentūrą į kurią nuėjus šiandien (o ne vakar), ji ima ir nuleidžia viešbučio kainą... Pateikiau Jums konkretų pavyzdį su Aqua Fun, kur keliaujant savarankiškai galima sutaupyti 800 Litų... Tai Jūs dabar mums pasakykite į kurią agentūrą mums eiti, kad tėkšti ant stalo Jūsų ar mano savarankiškos kelionės pasiūlymą, kad ponai agentai išraudonuotų ir apstulbinti mūsų išprusimo tuoj pat nuleistų kainas?

Supraskite, kad tai kokios kainos buvo vakar mums yra neįdomu, mes norime keliauti kuo pigiau, o klausyti Jūsų pezalų apie tai kaip buvo galima pigiau keliauti.

Jei pasakėte, kad agentūros iš karto nuleidžia kainas, tai būkite maloni įvardinkite mums tas agentūras. O jei sakote, kad bilietai kainuoja 900 Lt, tai būkite maloni ir pasakykite kur šiuo metu galima tokius nusipirkti. Jei to negalite padaryti, tai rašykite savo sapaliones kitose forumo skiltyse, o mums čia smegenų nepudrinkite.

valerijonkės įkalk, OK? tease.gif forumas tam ir yra forumas, kad dalintis patirtim, a jei su nervais blogai, tai ne mano problema, atstok nuo manęs. lotuliukas.gif Tiesiog norėjau atkreipti xebros dėmesį, kad važiuojant į poilsines keliones nesąmonė pirkti visą kelionės paketą pas žadnus litovcus, mano minėtu sea gull atveju net ir po štuką du šimtus litų plojant už lėktuvo bilietus ir bookinant viešbutį šiandien (spalio 5 dieną 2010 metų) keturių asmenų šeimai (trys suaugę ir vienas vaikas) susitaupo maždaug dvi štukytės brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 05, 13:07)
Man irgi parūpo paskaičiuot savo pinigus jumis beskaitant  biggrin.gif
Aš rami, mano kelionė savarankiškai niekaip pigiau nesigautu  4u.gif
Mano matematika:
Sumokėjau 1276 lt  7 n HB į Šarmą 3* 11.21-11.28
1276 - 900 (teorinė bilieto kaina) lieka 376 iš tos sumos dar reik minusuot orouostas-v/b-orouostas ir už likusia sumą manau tikrai negaučiau v/b nusipirkt  cool.gif

ne 900, o 1200 reikia minusuoti lotuliukas.gif
O į kokį viešbutį jei ne paslaptis taip pigiai? Ir dar klausimėlis - čia kaina dviviečiame važiuojant dviese, ar vienam single roome? Jūsų pavyzdys rodo, kad ir bilietų kainas žiauriai užsikėlę yra broliai lietuviai. Tripadvisor'e šarme kainos nuo 40 USD prasideda žmogui dviviečiame gyvenant dviese g.gif
Kaip suprantu mano modelis pasiteisina, kai važiuoji į brangesnius viešbučius, o į pigesnius su mažu vaiku pasiskaičius atsiliepimų tripadvisore bijau važiuot g.gif
Atsakyti
Tai buvo iš pigiau bilietų ir pats tą patį Novaturą, tik reikėjo pirkti rugsėjį ar rugpjūtį.

Per lenkus tikrai yra Mars alam, žiūrėjau yra ir spalį ir lapkritį.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 05, 14:27)
ne 900, o 1200 reikia minusuoti lotuliukas.gif
O į kokį viešbutį jei ne paslaptis taip pigiai? Ir dar klausimėlis - čia kaina dviviečiame važiuojant dviese, ar vienam single roome? Jūsų pavyzdys rodo, kad ir bilietų kainas žiauriai užsikėlę yra broliai lietuviai. Tripadvisor'e šarme kainos nuo 40 USD prasideda žmogui dviviečiame gyvenant dviese g.gif
Kaip suprantu mano modelis pasiteisina, kai važiuoji į brangesnius viešbučius, o į pigesnius su mažu vaiku pasiskaičius atsiliepimų tripadvisore bijau važiuot g.gif

Kaip Udrius minėjo pirkau dar rugsėjo pradžioje kol nuolaidas taikė, tik iš Tezų, iš Novos dar gyvenime nieko nepirkau, per brangu man pas juos schmoll.gif . Čia nurodyta 1 žmogaus kaina dviviečiame kambaryje 4u.gif Po vieną keliaut - ne biznis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 05, 13:38)
Kaip Udrius minėjo pirkau dar rugsėjo pradžioje kol nuolaidas taikė, tik iš Tezų, iš Novos dar gyvenime nieko nepirkau, per brangu man pas juos  schmoll.gif . Čia nurodyta 1 žmogaus kaina dviviečiame kambaryje  4u.gif  Po vieną keliaut - ne biznis  biggrin.gif

Ar tikrai per brangu? Kiek žiūrėjau, tai kainos plius minus šimtu litų skiriasi, o paslaugų kokybė tai man l. skiriasi. Turiu omeny skrydį - mes pernai pirmą (ir paskutinį) kartą su Tezais kai skridom į Kretą, tai pirmyn lėktuvas buvo britų domestic avialinijų kažkoks ,,pagerintas'' - kojų visai nebuvo kur kišt, sėdėjo žmonės persikreipę, iškratė išpurtė, vaikas maldavo, kad kitu lėktuvu grįžtumėm. Teko pažadėt bigsmile.gif Pažadą ištesėjau - grįžom su turkiškom domestic avialinijom - stiurdesės angliškai ni bum bum, ką reikia pasakyt - įrašą paleidžia, kai pradėjo purtyti, tai užsidegė diržų lempelės, išjungė šviesą, o pilotas pranešė, kad čia dėl oro turbulencijos, palydovės išėjo į savo kamurkę ir dar užuolaidas užsitraukė. schmoll.gif Beje, šiemet su starais skridau, žiauriai patiko skrydis - lėktuvas superinis, pakilo ir nusileido žmoniškai, gaila, kad užsilenkė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 10 05, 13:38)
Kaip Udrius minėjo pirkau dar rugsėjo pradžioje kol nuolaidas taikė, tik iš Tezų, iš Novos dar gyvenime nieko nepirkau, per brangu man pas juos  schmoll.gif . Čia nurodyta 1 žmogaus kaina dviviečiame kambaryje  4u.gif  Po vieną keliaut - ne biznis  biggrin.gif

O tai viešbutis koks?
Šiaip aš pas litovcus kartais irgi paketą perku, bet tik tuo atveju, jei būna kaina ant tiek reali, kad neapsimoka viešbučio atskirai bookintis. Jūsų atvejis būtent toks drinks_cheers.gif
Atsakyti