Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Bransha @ 2010 09 16, 16:35)
O gal pamenat kokioj agenturoj pirkot?

pirkom is vietinio - Ahmed Ahmed, turi savo imone jis Hurgadoj smile.gif
Atsakyti
Jei gerai supratau tai iš Šarm elšeicho iki Kairo maždauk keturios valandos autobusu? ar jie normalūs... su kodicionieriais?
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 09 18, 19:16)
Jei gerai supratau tai iš Šarm elšeicho iki Kairo maždauk keturios valandos autobusu? ar jie normalūs... su kodicionieriais?

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 18, 20:02)

Kiek aš pamenu mes ilgiau važiavom ir ne su autobusu o su mikriuku g.gif

Ir dar klausimuks. Madinat makadi yra vietinių siūlančių keliones? Kaip suprantu ten viešbučių miestelis ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 18, 21:03)
Kiek aš pamenu mes ilgiau važiavom ir ne su autobusu o su mikriuku  g.gif 

Ir dar klausimuks. Madinat makadi yra vietinių siūlančių keliones? Kaip suprantu ten viešbučių miestelis ir tiek.

Nei aš (du kartus) nei mano pažystami iš Šarmo į Kayrą su mikriuku nėkart nevažiavo schmoll.gif Keliones perkam iš vietinių. O kiek val. važiavom ne pamenu 4u.gif
Atsakyti
Gal šarme yra koks viešbutis ant jūros kranto kur būtu galima šalia jo paplaukioti paviršiu ir rifus apžiūrėti...
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 18, 21:25)
Nei aš (du kartus) nei mano pažystami iš Šarmo į Kayrą su mikriuku nėkart nevažiavo  schmoll.gif Keliones perkam iš vietinių. O kiek val. važiavom ne pamenu  4u.gif

Tai mes irgi iš vietinių Sharme smile.gif Tik mes dar ir aferistai, nenorėjom kitų žmonių, tai mikriuke važiavom mes trys (šeima) gidas, du vairuotojai ir berods viskas smile.gif Veiksmas vyko turbūt prieš 5 metus.

Tai kaip dėl vietinių kelionių organizatorių Madinat makadi???
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 19, 09:33)
Tai mes irgi iš vietinių Sharme smile.gif Tik mes dar ir aferistai, nenorėjom kitų žmonių, tai mikriuke važiavom mes trys (šeima) gidas, du vairuotojai ir berods viskas smile.gif Veiksmas vyko turbūt prieš 5 metus.

Tai kaip dėl vietinių kelionių organizatorių Madinat makadi???

Madinat makadi mes buvom prieš 2 metus. Į ekskursijas neplanavome važiuoti, todėl dėl kelionių organizatorių nesidomėjome, bet viešbučio teritorijoje (prie baseino ir paplūdimyje) visas dienas buvo vaikinukai siūlantys įvairias keliones, siūlė visai dienai plaukti laivu į kažkokią salą ir dar kažką. Mes tada susigundėme plaukti laivu stikliniu dugnu pasižiūrėti žuvyčių. Ši pramoga visai nieko, bet mažų vaikų lygio - valanda prasiblaškymo. Manau, kad tikrai bus vietinių kelionių organizatorių.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 18, 21:03)
Kiek aš pamenu mes ilgiau važiavom ir ne su autobusu o su mikriuku  g.gif 

Madinat Makadi vietiniu agenturu siulanciu eksursijas nera, jei turi omeny Luksora,Kaira ar pan. Pramogines kur paplaukiot laiveliais ar panardit-taip yra. Tiseig paciam viesbuty yra ivairiu turistiniu firmu atstovu, tai gali rinktis is ju siulomu jei nenori pirkt is lietuviu. O siaip Madinat Makadi uzdaras miestelis i kuri ileidziama grieztai su leidimais. Mes kai pirkom ekskursijas is Hurgados, tai kai musu atvaziavo pasiimt suvaidinom, kad atvyko draugai
Atsakyti
Dar domina tie vienkartiniai foto... ar jie tinka paviršinio nardymo paveikslavimui? kur labiau apsimoka pirkti čia ar ten? kur ryškinti foto ten?
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 09 19, 12:37)
Dar domina tie vienkartiniai foto... ar jie tinka paviršinio nardymo paveikslavimui? kur labiau apsimoka pirkti čia ar ten? kur ryškinti foto ten?

Ten jų pilna, ir foto darėmes ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 09 19, 12:42)
Ten jų pilna, ir foto darėmes ten  4u.gif

o kiek ten kainuoja tie fotikai? kiek foto su jais galima padaryti? g.gif
Atsakyti