Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas 10 tema

QUOTE(Storm @ 2010 09 16, 13:56)
Gal kas buvot, neapsisprendžiu kurį viešbutį rezervuot - MAKADI OASIS ar SOL Y MAR CLUB MAKADI  abu madinat makadi.

Gegužės mėn buvom SOL Y MAR CLUB MAKADI - tikrai viskas puiku, atitinka savo žvaigždutes, o kambariai, teritorija ir papludimys, manau, verti ir 5* thumbup.gif
Nors, kiek žinau, visi Madinat makadi viešbučiai yra geri, bet nei vienas viešbutis neturi tokios gražios ir išpuoselėtos teritorijos wub.gif
MAKADI OASIS mėgstamas lietuvių šeimų su vaikais, jo teritorija didesnė, bet jis ne ant jūros kranto (man tai pagrindinis minusas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 09 16, 08:17)
pvz., mes mokejom uz super safari (dzipai, bugiai, keturraciai, kupranugariai, beduinai, pietus+vakariene, sou) mokejom 45 dol vienam, o i Rojaus sala su panardymais (pavirsiumi) po 30 dol. vienam (gerimai + pietus iskaiciuota)

tai ir atsakymas-reliai jei nori tik to tai pilnai uztenka po 100 doleriu zmogui 4u.gif
Atsakyti
Gal ir ne apie Egiptą klausimas, ale susiję smile.gif Gal kur nors matėt vienkartinių fotoaparatų pirkt, kurie fotkina giliai po vandeniu? Praeitą kart džiaugiausi nusipirkus ir tik vėliau, po apsilankymo mcdonalde sharme ir gavus happy meal'e fotiką supratau, kad pirktas Lietuvoj tik iki 3 metrų po vandeniu tinka. O aš buvau iki 20 nusileidus sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 09 17, 12:59)
Gal ir ne apie Egiptą klausimas, ale susiję smile.gif Gal kur nors matėt vienkartinių fotoaparatų pirkt, kurie fotkina giliai po vandeniu? Praeitą kart džiaugiausi nusipirkus ir tik vėliau, po apsilankymo mcdonalde sharme ir gavus happy meal'e fotiką supratau, kad pirktas Lietuvoj tik iki 3 metrų po vandeniu tinka. O aš buvau iki 20 nusileidus sad.gif.

Egipte yra pirkti. Ir ant jų parašyta iki kokio gylio jie skirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 16, 17:12)
sveiki,
sakykit ar verta i egipta vazhiuoti per naujus? kaip ten tuomet orai ir ar imanoma nardyti?  g.gif

Kai mes buvom per naujus, oras dieną buvo apie 25-26 laipsnius. Vakarais atvėsdavo, reikėjo šiltesnio megztuko, bet vėjų didelių dar nebuvo, tai nesušalom nei karto. Tik kai važiuodavom į ekskursijas ir išvažiuodavom vėlai vakare, jau pasiimdavom striukes, nes dar kartais ir anksti iš ryto praversdavo. Šiaip nardymui laikas, manau, nelabai tinkamas... Aš, asmeniškai, išvis tada nesimaudžiau, vanduo buvo apie 22 laipsnius, man per šalta, nors besimaudančių tikrai buvo, aš tiesiog labai su šalčiu nedraugauju smile.gif

Tas metas, manau, yra pats tinkamiausias važiuoti ekskursijų atžvilgiu. Tiek Kairas, tiek Luksoras, tiek kad ir tie patys safariai ar Jeruzalė... Ir šiaip smagu atšvęsti Naujus metus pliusinėj temperatūroj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2010 09 17, 20:29)
Kai mes buvom per naujus, oras dieną buvo apie 25-26 laipsnius. Vakarais atvėsdavo, reikėjo šiltesnio megztuko, bet vėjų didelių dar nebuvo, tai nesušalom nei karto. Tik kai važiuodavom į ekskursijas ir išvažiuodavom vėlai vakare, jau pasiimdavom striukes, nes dar kartais ir anksti iš ryto praversdavo. Šiaip nardymui laikas, manau, nelabai tinkamas... Aš, asmeniškai, išvis tada nesimaudžiau, vanduo buvo apie 22 laipsnius, man per šalta, nors besimaudančių tikrai buvo, aš tiesiog labai su šalčiu nedraugauju  smile.gif

Tas metas, manau, yra pats tinkamiausias važiuoti ekskursijų atžvilgiu. Tiek Kairas, tiek Luksoras, tiek kad ir tie patys safariai ar Jeruzalė... Ir šiaip smagu atšvęsti Naujus metus pliusinėj temperatūroj  biggrin.gif

Tai visai liuks orai tokiu laiku thumbup.gif Ziuresim koks mums bus oras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 09 16, 17:12)
sveiki,
sakykit ar verta i egipta vazhiuoti per naujus? kaip ten tuomet orai ir ar imanoma nardyti?  g.gif

Mes šiais metais buvom sausio 19-27 dienomis, tai tikrai buvo pakankamai šilta, aišku vanduo jau ne arbatėlė, bet puikiausiai nardėme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2010 09 17, 20:29)
Kai mes buvom per naujus, oras dieną buvo apie 25-26 laipsnius. Vakarais atvėsdavo, reikėjo šiltesnio megztuko, bet vėjų didelių dar nebuvo, tai nesušalom nei karto. Tik kai važiuodavom į ekskursijas ir išvažiuodavom vėlai vakare, jau pasiimdavom striukes, nes dar kartais ir anksti iš ryto praversdavo. Šiaip nardymui laikas, manau, nelabai tinkamas... Aš, asmeniškai, išvis tada nesimaudžiau, vanduo buvo apie 22 laipsnius, man per šalta, nors besimaudančių tikrai buvo, aš tiesiog labai su šalčiu nedraugauju  smile.gif

Tas metas, manau, yra pats tinkamiausias važiuoti ekskursijų atžvilgiu. Tiek Kairas, tiek Luksoras, tiek kad ir tie patys safariai ar Jeruzalė... Ir šiaip smagu atšvęsti Naujus metus pliusinėj temperatūroj  biggrin.gif

QUOTE(Keiti @ 2010 09 18, 03:11)
Mes šiais metais buvom sausio 19-27 dienomis, tai tikrai buvo pakankamai šilta, aišku vanduo jau ne arbatėlė, bet puikiausiai nardėme smile.gif

aishkumelis smile.gif
o sakykit kur geriausia vazhiuot panardyt? gal dar kas ir viezhbutuka geresni prie koralu parekomenduotu 4u.gif
kur geriau Hurgadoj ar Sharme? g.gif
Atsakyti
Konkretaus viešbučio neparekomenduosiu, nes pati nenardau, tai kai ieškodavom viešbučio, tai nebuvo aktualu, bet, kiek teko girdėti, tai Šarmas nardytojams labiau patinka, daugiau koralų. O idealiausia tai tam naujam kurorte Marsa Alam, ten, sakė, koralai išvis nerealūs ir jų praktiškai visų viešbučių teritorijose yra, bet kai kuriems gal to kurorto minusas tas, kad aplinkui nelabai civilizacijos yra. Ir nežinau, ar ten visus metus skraidina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopia: 18 rugsėjo 2010 - 09:35
QUOTE(Jofky @ 2010 09 17, 16:11)
Egipte yra pirkti. Ir ant jų parašyta iki kokio gylio jie skirti  4u.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(X-iuke @ 2010 09 18, 09:31)
aishkumelis smile.gif
o sakykit kur geriausia vazhiuot panardyt? gal dar kas ir viezhbutuka geresni prie koralu parekomenduotu  4u.gif
kur geriau Hurgadoj ar Sharme? g.gif

Sharme vienareikšmiškai nardyt geriau. Nežinau kaip tam naujam kurorte, bet Sharme, Ras muhamedo draustinyje jaučiausi kaip rojuje. Ir nuo viešbučio pliažo kranto nardžiau irgi gražūs koralai buvo. Sharme beveik visi višbuočiai prie koralinio rifo. Tik su mažais vaikais problematiška, maudytis jie jūros nelabai gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 18 rugsėjo 2010 - 10:11
Laba

pradedam olanuotis kelionę į Egiptą pirmą kartą...

gal galite parekomenduoti kur verta būtu vykti... domina visgi paviršinis nardymas ir piramidės... vykstam dviese be vaikų lapkritį...
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2010 09 18, 13:31)
Laba

pradedam olanuotis kelionę į Egiptą pirmą kartą...

gal galite parekomenduoti kur verta būtu vykti... domina visgi paviršinis nardymas ir piramidės... vykstam dviese be vaikų lapkritį...

Man labai didelį įspūdį paliko Luksoras, vyrui - ne smile.gif čia kaip kam 4u.gif
nardymas tai būtinai thumbup.gif
Atsakyti